Planeta Utopia


Lasati imaginatia sa va poarte in zbor pe o planeta indepartata, o planeta a fanteziei unde veti intalni personaje de basm, animale mistice si unde totul este posibil
 
HomePortalFAQSearchMemberlistRegisterLog in

Share | 
 

 The Green Lady

Go down 
AuthorMessage
summer.
Designer sef
Designer sef
avatar

Sex : Female
Mesaje : 1596
Varsta : 23
Localizare : Baia Mare

Foaie de personaj
Hrana dragon Hrana dragon: 2

PostSubject: The Green Lady   Sat Oct 01, 2016 10:31 pm

Elizabeth era o femeie căsătorită care trăia împreună cu soțul ei la marginea unei păduri. Într-o zi, soțul ei plecă să taie câțiva copaci ca să strângă lemne. Luă toporul și plecă, iar Elizabeth rămase acasă. După câteva ore, timpul se schimbase, apoi începu să plouă. Ploua încontinuu, se făcu noapte, dar soțiul femeii nu se întorcea. Ea decise să îl caute prin pădure, așa că își lua un felinar de mână și merse în pădure. Timp de o oră ea îl tot striga, dar nu primea nici un răspuns. Începu să își facă și mai multe griji, dar exact atunci, căzu într-o mlaștină și scăpă felinarul pe pământ. Mlaștina o trăgea la fund iar femeia acum striga disperată după ajutor. Deodată, cineva se ivi de după copac: era soțul ei. Acesta ridică de pe jos felinarul ca să vadă ce se petrece. Fericită, femeia îi strigă soțului să o ajute, așa cum era înghițită de mlaștină până la umeri, dar bărbatul nu se mișcă. Elizabeth îl rugă iar, dar văzând că el nu face nimic și o privește speriat, începu să plângă și să îl implore să o ajute. Totuși, el nu făcu nimic, iar când fața femeii se scufunda, el se întoarse și fugi. Elizabeth fu înghițită de mlaștină.
  Peste 2 ani, a început să circule zvonul precum că o femeie îmbrăcată în verde umblă noaptea prin pădure, apoi se îndreaptă spre casa lui Elizabeth. Soțul acesteia înnebunise, fiind într-o stare critică de șoc. Fisese dus la casa de nebuni, unde se spânzură. Mulți trecători au observat în casa unde locuia Elizabeth, un chip de femeie care semăna cu ea, alteori, se vedea o lumină verde. Când casa trebuia să fie demolată, a fost găsit tabloul femeii, însă acesta schimbase pictura. Era reprezentată o femeie în haine verzi, iar pe ramă apăreau urme de mucegai și turbă. Mulți pădurari afirmă că văd noaptea, pe lângă mlaștina, un felinar ce plutește în aer, iar apa murmură. Se crede că aceștia sunt foștii soți, iar bărbatul, adică fantoma sa, privea cum se înneacă Elizabeth. Câțiva oameni au observat la cimitirul unde ei au fost înmormântați, un fum verde și un miros grețos de mucegai și mlaștină, iar noaptea poate fi văzută Elizabeth, stând pe mormântul soțului ei. Astfel, această istorie deveni o legendă numită The Green Lady.


Back to top Go down
View user profile http://japanandkorea.wikiforum.net
 
The Green Lady
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Planeta Utopia :: Off-topic :: Paranormal-
Jump to: