Planeta Utopia


Lasati imaginatia sa va poarte in zbor pe o planeta indepartata, o planeta a fanteziei unde veti intalni personaje de basm, animale mistice si unde totul este posibil
 
HomePortalFAQSearchMemberlistRegisterLog in

Share | 
 

 Un pui de licornocentaur

Go down 
AuthorMessage
Sanara
Admin
Admin
avatar

Sex : Male
Mesaje : 27922
Varsta : 32
Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului

Foaie de personaj
Hrana dragon Hrana dragon: 4

PostSubject: Un pui de licornocentaur    Wed Aug 29, 2018 8:28 am

Padurea Ever Free era o padure din tara Equestria a taramului Ponyland. In aceasta padure daca erai din alt taram in afara de Ponyland, se ajungea doar daca intrai intr-o pestera din Muntii Cessetanni ce era ascunsa de Cascada Aerului numita asa fiindca sub peretele gros de apa magica ce se revarsa din varful muntelui, se putea respira. De la baza acestei cascade pornea Raul de diamante numit asa fiindca cascada sapa in stanca muntelui precum un miner constiincios scotand din munte diamante pe care le revarsa de-a lungul cursului pana in Marea de Smarald.
In capatul celalat al Padurii Ever Free se intindea regatul Equestria. Un regat a multor cabaline magice: centauri, unicorni, pegasi, licorni (unicorni cu aripi de pegas) cai vorbitori, unicentauri (centauri cu corn de unicorn in frunte) si Licornocentauri (centauri cu corn de unicorn in frunte si aripi de pegas).

Talisman:

Eram un pui de licornocentaur. Cu toate acestea aripile inca nu imi erau dezvoltate suficient si nu invatasem inca sa zbor.
Galopam prin padurea Ever Free cu arcul in maini incercand sa fac traseul si sa trag cat mai multe sageti la tinta.Back to top Go down
View user profile http://fairy.forumgratuit.ro
 
Un pui de licornocentaur
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Planeta Utopia :: Tinutul Tineretii Vesnice :: Ponyland :: Padurea Ever Free-
Jump to: