Planeta Utopia


Lasati imaginatia sa va poarte in zbor pe o planeta indepartata, o planeta a fanteziei unde veti intalni personaje de basm, animale mistice si unde totul este posibil
 
HomePortalFAQSearchMemberlistRegisterLog in

Share | 
 

 Hipermarket Marienkäfer (Prezentare)

Go down 
AuthorMessage
Sanara
Admin
Admin
Sanara

Sex : Male
Mesaje : 27929
Varsta : 32
Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului

Foaie de personaj
Hrana dragon Hrana dragon: 4

PostSubject: Hipermarket Marienkäfer (Prezentare)   Sat Nov 14, 2009 10:07 pm

Un mall urias cu o suprafata de peste 1500000 metri patrati dapr la parter. Are parter si 7 etaje superioare si 3 etaje inferioare. Acest mall adaposteste la parter 7 hipermarketuri si 13 supermarketuri cu diferite domenii de activitate. la etajul -3, cel mai mare hipermarket, Etajele -2 si -1 servesc drept parcari subterane ce totalizeaza 30000 locuri de parcare. Etajele superioare adapostind mii de magazine cu diverse domenii de activitate. Eajul 7 este dedicat firmelor de servicii la care poti plati facturile la diverse servicii si utilitati.
Hipermarketul mai benefixiaza de o parcare normala de 30000 locuri si o alta parcare supraterana construita langa Mall, ce detine 50000 locuri de parcare. In total Mall-ul are o capacitate de 110000 locuri de parcare.
mall-ul mai beneficiaza de un lift pentru persoane si unul pentru marfa, scari rulante si deasemenea, mansarda cu terasa, unde se gasesc diferite restaurante, cafenele, baruri, piscine, SPA, saloane de masaj, cinematografe, si alte locuri de relaxare.
Deasemenea de pe terasa, privelistea oferita este una spectaculoasa, asupra orasului Metropolix.
Deasemenea, mall-ul mai beneficiaza si de o statie de telegondola, situata deasupra parcarii supraterane si structuata pe 7 etaje, fiecare etaj deservind o lnie de telegondola. Telegondolele facand legatura intre mall si iversecartiere ale orasului.
Din Mall se poate ajunge in holul principal al statiei de telegondole, utilizand o scara rulanta. Deasemenea de la etajul - 3 al mall-ului se poate utiliza o scara rulanta care te coboara intr-un pasaj subteran cu spatii comerciale ce face legatura cu statiile de metrou din apropiere Sunny Beach si Central Market.


Last edited by Sanara on Fri Jul 02, 2010 8:47 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile http://fairy.forumgratuit.ro
 
Hipermarket Marienkäfer (Prezentare)
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Planeta Utopia :: Dimensiunea magica :: Fairytopia Metropolis :: Piata Centrala-
Jump to: