| Chiar daca ai plecat eu am continuat sa te iubesc | |
|
|
Author | Message |
---|
andreutza PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 2741 Kwan : 8172 Varsta : 24 Localizare : Rm. Valcea
| Subject: Chiar daca ai plecat eu am continuat sa te iubesc Sun Jan 27, 2013 7:34 pm | |
| Ce cauta pe aici?Blondina era intinsa pe jos,era lesinata.Brusc deschise ochii si privi in jur.Nu isi amintea cum ajunsese aici.Isi aintea doar ca se certase cu Stefan,dar nu mai stia motivul dupa care acesta plecase.Incerca sa isi aminteasca cum ajunse aici.Isi aminti doar ca dupa plecarea lui Stefan cineva se strecurase in casa ei si o lovise facand-o sa lesine.Ofta si se ridica usor incepand sa se plimbe.Adevarul e ca era destul de infricosator pe aici mai ales ca se auzeau si sunete stranii. [Only admins are allowed to see this image] | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Chiar daca ai plecat eu am continuat sa te iubesc Tue Jan 29, 2013 2:52 pm | |
| - Micuta prietena a fratelui lui Damon s-a ratacit? Vai, ce pacat, murmura Katherine aparand de nicaieri, cu un zambet otravitor pe buze. Nu fusese ea de vina pentru ce i se intamplase lui Taylor, dar profita de situatia...le ura pe toate tipele din trecutul lui Damon si se pare ca blonda facea parte din categorie. |
|
| |
andreutza PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Chiar daca ai plecat eu am continuat sa te iubesc Tue Jan 29, 2013 10:01 pm | |
| - Nu,scumpo.Doar ma plimbam si eu pe aici,zise ea sec si chipul ei schita un zambet fals,dar acru. [Only admins are allowed to see this image] | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Chiar daca ai plecat eu am continuat sa te iubesc Tue Jan 29, 2013 10:59 pm | |
| Kat rase dulce, trecandu-si o mana prin par. - Habar nu ai cum sa iesi de aici. |
|
| |
andreutza PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Chiar daca ai plecat eu am continuat sa te iubesc Fri Feb 01, 2013 8:14 am | |
| -Da in fine cum zici tu!zise ea dandu-si ochii peste cap.Apropo am si eu o intrebare pentru tine:de ce nu ma placi?Doar pntru ca am avut ceva in trecut cu Damon?Daca e asta te asigur ca acu, nu ,ai e nimic intre noi sa stii. [Only admins are allowed to see this image] | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Chiar daca ai plecat eu am continuat sa te iubesc Sun Feb 03, 2013 4:16 pm | |
| - Bineinteles ca nu mai e nimic acum, ai fi moarta daca era, ii raspunse rece. |
|
| |
andreutza PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Chiar daca ai plecat eu am continuat sa te iubesc Fri Jun 14, 2013 6:32 pm | |
| -Ha,ha,ce sa zic...a spus blonda incercand sa se abtina sa nu ii dea o palma peste fata. [Only admins are allowed to see this image] | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Chiar daca ai plecat eu am continuat sa te iubesc Sat Jun 15, 2013 3:04 am | |
| - Nobody take my Damon away from me, maraise fiind o fire foarte posesiva. |
|
| |
andreutza PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Chiar daca ai plecat eu am continuat sa te iubesc Sun Aug 04, 2013 10:53 am | |
| Nu o mai baga in seama incercand sa gaseasca o iesire. [Only admins are allowed to see this image] | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Chiar daca ai plecat eu am continuat sa te iubesc Thu Apr 03, 2014 11:21 pm | |
| - Why don t you recognize you re lost? întrebă ușor intrigată, ridicând o sprânceană. Era clar că era enervantă și toate cele, dar la fel de evident era faptul că știa pe unde e ieșirea. Sigur avea să-i ceară ceva în schimb, dar era probabil cea mai bună soluție să accepte ajutorul ei. |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Chiar daca ai plecat eu am continuat sa te iubesc | |
| |
|
| |
| Chiar daca ai plecat eu am continuat sa te iubesc | |
|