| Special Valentine's (Special For Valentine's Day) | |
|
|
Author | Message |
---|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Special Valentine's (Special For Valentine's Day) Thu Feb 14, 2013 3:08 pm | |
| Era dimineata de 14 Februarie, o zi destul de linistita insa eu hotarasc sa schimb asta. Fiind o zana hotarasc sa fac ziua un pic mai speciala. Asa ca doar la o pocnire din degete tot palatul fu decorat cu panglici si inimioare. Ma duc apoi in sala de mese unde fac sa apara pe masa cateva sticle de sampanie cu dopuri si etichete in forma de inima si cateva cutii cu bomboane de ciocolata in forma de inima si bineinteles si un tort mare in forma de inima. Dar considerasem ca ceva nu e bine, ca ar mai trebui ceva specia un eveniment cu totul special care sa deschida petrecerea de diseara asa ca ma hotarasc sa fac chiar ceva pentru Chad, iubitul meu. Dar oare cu ce as putea sa il surprind? Asa ca ma hotarasc la ceva. Deja stiam ce. Apoi il sun pe Chad. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Special Valentine's (Special For Valentine's Day) Thu Feb 21, 2013 4:26 pm | |
| - Alo? se auzi o voce femina in telefon, care evident nu era a lui Chad. |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Special Valentine's (Special For Valentine's Day) Sun Mar 24, 2013 12:18 pm | |
| -Alo, cine este la telefon? Intreb eu. Chad nu fuese langa mine cnad ma trezisem de aceea il sunasem si acum observam ca nu e nici la telefon. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Special Valentine's (Special For Valentine's Day) Wed Mar 27, 2013 2:06 pm | |
| - Tu suni si tot tu intrebi cine e? Asta nu e un pic cam patetic? se auzi vocea dura de la capatul firului. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Special Valentine's (Special For Valentine's Day) Sun Apr 14, 2013 9:57 am | |
| -Pentru ca eu il sunasem pe Chad si nu el a raspuns la telefon. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Special Valentine's (Special For Valentine's Day) Wed Jun 19, 2013 12:28 pm | |
| - Sunt sora lui, bombanii ea, uitandu-se la Chad care dormea dus, fara macar sa se miste vreun pic. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Special Valentine's (Special For Valentine's Day) Thu Jun 20, 2013 7:37 am | |
| -Stiu ca esti sora lui dar de exemplu eu si sora mea nu ne bagam una pe telefonul alteia si nici nu iti recunoacusem vocea la telefon. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Special Valentine's (Special For Valentine's Day) Fri Jan 24, 2014 12:39 pm | |
| - Nu toti fratii si surorile sunt la fel. Eu si Chad avem o relatie foarte, foarte apropiata, zise avand un zambet rautacios pe buze, desi zana nu il putea vedea. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Special Valentine's (Special For Valentine's Day) Fri Jan 24, 2014 2:57 pm | |
| -Da, aici ai dreptate. Totusi nu e mereu vorba de frati. Matusile mele desi nu sunt surori totusi se comporta ca niste surori insa cateodata si ca niste surori rasfatate. Si ele da isi mai iau cateodata una alteia telefonul. Desi nu e o tactica prea frumoasa, totusi am vazut de multe ori asa ceva dar nu prea suport sa vad asta. | |
|
| |
Venom PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1996 Kwan : 4230 Localizare : fairy land
| Subject: Re: Special Valentine's (Special For Valentine's Day) Thu Nov 04, 2021 12:04 pm | |
| Martha:
Nu aveam cu cine sa sarbatoresc ziua de Vday asa ca eram la munca, la palat. Am batut la usa printesei si apoi mi-am strecurat capul inauntru. `Va pot ajuta cu ceva? Doriti sa invitati pe cineva astazi in vizita la dumneavoastra sa sarbatoriti??` | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Special Valentine's (Special For Valentine's Day) Fri Nov 05, 2021 2:51 pm | |
| Sanara:
-Buna Martha! Din păcate nici eu nu am un iubit inca dar da ai putea trimite o invitație unui băiat însă nu știu pe cine sa chem. Pe Orion sau pe Yuri sau pe Isaak ori pe Leonard ori sa sărbătoresc pe plaja cu Ionutz. Încă nu sunt hotărâtă. Oricum cel puțin la Ionutz ar trebui sa merg eu pe faleza să mă întâlnesc sa vad daca nu cumva mă așteaptă să îmi de-a cadou. O fi el amfibian dar nu poate sa vina tocmai până aici. | |
|
| |
Venom PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Special Valentine's (Special For Valentine's Day) Mon Nov 08, 2021 11:53 pm | |
| Martha:
`Aveti atatea variante incat inteleg ca e greu sa va decideti.` am zambit eu, cumva trista ca eu nu aveam pe nimeni, dar incercam sa nu arat asta. `Cred ca ar trebui sa il contactati pe cel care a facut cele mai multe gesturi dragute pentru dnv. Sau pe cel care va place mai mult ca si caracter.` | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Special Valentine's (Special For Valentine's Day) Tue Nov 09, 2021 9:30 am | |
| -Multumesc mult pentru sfat Martha. Dar dumneavoastra nu aveti pe nimeni cu care sa sarbatoriti aceasta zi speciala? Stiti, as putea sa va dau liber de dupa amiaza si sa veniti la balul de diseara poate veti cunoaste pe cineva. | |
|
| |
Venom PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Special Valentine's (Special For Valentine's Day) Tue Nov 09, 2021 3:15 pm | |
| `Nu , din pacate nu am pe nimeni. In zona unde stau eu in satul elfilor toata lumea e deja casatorita si n-am cunoscut pe nimeni. Mi-ar placea insa foarte mult sa vin la balul dumneavoastra.` | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Special Valentine's (Special For Valentine's Day) Tue Nov 09, 2021 3:53 pm | |
|
Sanara:
-Perfect atunci. O sa va dau dupa amiaza libera si va voi face programare la salon la stilista mea personala. Cat despre imbracaminte, pot vorbi cu designerul meu regal sa va alegeti o rochie din magazinul lui pe care o voi plati eu.
| |
|
| |
Venom PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Special Valentine's (Special For Valentine's Day) Tue Nov 09, 2021 3:58 pm | |
| ` Multumesc foarte mult, Printesa. Va sunt recunoscatoare.` | |
|
| |
Sanara OWNER
| |
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Special Valentine's (Special For Valentine's Day) | |
| |
|
| |
| Special Valentine's (Special For Valentine's Day) | |
|