| Can you breath? | |
|
|
Author | Message |
---|
Vizitator Guest
| Subject: Can you breath? Wed Feb 20, 2013 7:35 pm | |
| |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Can you breath? Wed Feb 20, 2013 8:43 pm | |
| Ajung si eu la Marea de Smarald. Ramasesem putin in urma. -Am sosit si eu. Ii spun eu lui Chad. E un peisaj frumos nu? A si uite am ceva pentru tine. Spun dandu-i o eprubeta cu sange. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Can you breath? Wed Feb 20, 2013 8:59 pm | |
| - Da, sunt bine, Sanara, mersi de intrebare, spune ironic si irascibil, ridicandu-se singur din apa, vazand ca ea nu-l ajuta. |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Can you breath? Wed Feb 20, 2013 9:13 pm | |
| -Scuze ca nu te-am ajutat. Eram prea ocupata sa ma uit la chipul tau frumos. Si nu am observat ca esti in apa. Azi arati mult mai frumos. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Can you breath? Wed Feb 20, 2013 9:29 pm | |
| - Si nici pe sora mea n-ai observat-o, zise la fel de sec si impasibil. - Nu-i nimic, nu ai zis tu ca sunt ca o fantoma si nimeni nu ma observa, rase ea rece. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Can you breath? Wed Feb 20, 2013 9:57 pm | |
| -Scuze ca nu te-am observat dar el o data cu inima se pare ca mi-a furat si vederea. Am ochi numai pentru chipul lui frumos. E mut mai frumos decat Fat Frumos. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Can you breath? Wed Feb 20, 2013 11:18 pm | |
| - El si asa e arogant, tu ii mai si alimentezi acest defect, stramba Alisson din buze. - Waw, dar chiar se vede cat de mult ma iubesti, spune ironic, insa nu cu referire la Sanara, ci la sora sa. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Can you breath? Thu Feb 21, 2013 4:13 pm | |
| Eu stateam si ii priveam pe Chad si sora sa. -Chad de fapt venisem la tine fiindca vroiam sa mergem la un cinema dar cum vad ca nu esti singur zic sa mergem toti 3. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Can you breath? Thu Feb 21, 2013 4:21 pm | |
| - Ce film ? intreba Allison calculata ca deobicei. Chad nu comenta, doar astept sa auda si el raspunsul. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Can you breath? Mon Mar 11, 2013 12:50 pm | |
| -7500. E vorba despre un avion care e atacat de o forta paranormala invizibila, in timpul zborului. E un film horror. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Can you breath? | |
| |
|
| |
| Can you breath? | |
|