| Frumuseti miniaturale | |
|
|
Author | Message |
---|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Frumuseti miniaturale Tue Mar 19, 2013 7:39 pm | |
| In parcul central urma sa se organizeze un concurs de Miss pentru zane, unde zanele participante la titlul de Miss trebuiau sa fie sub influenta potiunii micsorarii si sa nu aiba voie sa foloseasca magia in afara micsorarii, decat in probele care prevedeau express aceasta chestie. Iar probele erau pe masura de dificile. Existau ca probe: Cea mai puternica zana, cea mai talentata zana in cadrul careia sunt mai multe probe de aptitudini acapela, fragment de dans, recitare, piesa de teatru, insrument muzical, pantomima si o alta proba la alegere. Apoi mai erau proba de cultura generala, proba abilitatilor practice care era o proba impusa de juriu, proba de perle, si Prezentare si defilare intr-o anumita tinuta (populara , de gala,costume de baie,costume de carnaval, tinuta sport si tinuta casual) . Juriul va puncta modul in care concurentele se comporta in stilul impus de tinuta aleasa. Si mai era si penultima proba singura care permitea magia, proba luptelor magice. Si ultima proba cea in care juriul deciddea care e cea mai frumoasa zana, care are chipul cl mai frumos si zambetul cel mai dragut. In prima proba, zanele trebuiau sa ridice o haltera creata dintr-o tija pe care erau infipte mere. Cea care reusea cele mai multe mere, castiga.
Ma decisesem sa particip si eu la aceasta competitie fiindca mi se parea interesanta chiar daca poate nu aveam sanse prea mari. | |
|
| |
alexcrazygirl PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 13859 Kwan : 90000 Varsta : 27 Localizare : Calarasi
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: Re: Frumuseti miniaturale Tue Mar 19, 2013 8:18 pm | |
| Ma plimbam prin parcul central impreuna cu mama mea chiar prin zona in care urma sa se organizeze renumitul concurs de Miss.Venisem aici cu mama doar pentru ca ei ii placeau aceste concursuri si pentru ca se presupunea ca azi trebuie sa petrecem timpul impreuna. -Chiar iti plac concursurile de miss?o intreb eu inca plictisita -Cele obisnuite cum ar fi cele ale oamenilor nu,dar cele din dimensiunea noastra imi plac foarte mult,in special cele ale zanelor | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Frumuseti miniaturale Tue Mar 19, 2013 8:30 pm | |
| Ajung si eu sa ma inscriu. Deja eram sub influenta potiunii micsorarii. O vad pe Cristina si ma duc intai la ea. Dar ma asez pe umarul mamei lui Cristina, pentru cateva secunde, sa vad cum ar reactiona mama ei. | |
|
| |
| Subject: Re: Frumuseti miniaturale Tue Mar 19, 2013 8:59 pm | |
| -Hei tu trebuie sa fi Sanara nu?intreaba mama zambind Nu observasem prezenta Sanarei datorita faptului ca nu fusesem deloc atenta pana ce o auzisem pe mama. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Frumuseti miniaturale Tue Mar 19, 2013 9:02 pm | |
| -Da, exact eu sunt. Ii spun eu zambind. | |
|
| |
| Subject: Re: Frumuseti miniaturale Tue Mar 19, 2013 9:14 pm | |
| -Semeni foarte mult cu parintii tai!Ai venit ca sa te inscri la acest concurs de miss?o intreba mama inca zambind | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Frumuseti miniaturale Tue Mar 19, 2013 9:28 pm | |
| -Mda, cu mama cred ca seman in 90% la chip iar la par seman tot cu mama ca aspect asa ondulat dar la culoare, am culoarea parului lui tata. Da, am venit sa ma inscriu la concursul de miss. | |
|
| |
| Subject: Re: Frumuseti miniaturale Tue Mar 19, 2013 9:53 pm | |
| -Macar o sa vad pe cineva cunoscut pe aici,raspund eu de data asta putin pictisita | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Frumuseti miniaturale Wed Mar 20, 2013 3:25 am | |
| Ma mut pe umarul lui Cristina. | |
|
| |
| Subject: Re: Frumuseti miniaturale Wed Mar 20, 2013 6:47 pm | |
| -O haide Cristina iti spun eu ca nu te vei plictisi odata ce va incepe concursul.Am mai fost la multe astfel de concursuri ca spectatoare si pot spune ca au fost chiar captivante,imi spune mama | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Frumuseti miniaturale Wed Mar 20, 2013 7:14 pm | |
| -Are dreptate mama ta. Sunt foarte frumoase concursurile astea de Miss. Mai ales cand zanele participante sunt micute. | |
|
| |
| Subject: Re: Frumuseti miniaturale Wed Mar 20, 2013 7:47 pm | |
| -Eu una cred doar daca vad asa ca incep sa inceapa,iar dupa o sa va spun daca tot ce mi-ati este cu adevarat adevarat,le raspund eu | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Frumuseti miniaturale Wed Mar 20, 2013 8:04 pm | |
| -Ok, nu prea te-am inteles exact ce ai spus mi s-a parut ca te-ai balbait un pic dar totusi cred ca am inteles ce ai vrut sa spui. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Frumuseti miniaturale | |
| |
|
| |
| Frumuseti miniaturale | |
|