| Colierul Magic | |
|
|
Author | Message |
---|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Colierul Magic Fri Mar 22, 2013 6:50 pm | |
| Ma plimbam prin Piata Centrala cautand un magazin pentru obiecte magice. Insa observ ca magazinul pe firma caruia scria Reparatii baghete si alte obiecte magice, se desfiintase. Inauntrul era totul gol golut iar pe geam unde inainte era vitrina, era pusa o hartie scoasa la imprimanta cu anuntul: Spatiu de inchiriat si un numar de teefon. Fireste era telefonul proprietarului. Patronul si vanzatorul nu mai erau oricum nicaieri de gasit. Scot din buzunar colierul care il arat lui Cristina. Acum nu mai era intreg ci erau 2 parti. Carcasa neagra si o bucata de metal in spirala si unita la capat. Astfel incat parea ca ar fi 2 coliere. http://image.stirileprotv.ro/media/images/300x225/Mar2013/61291719.jpg Imi amintesc insa de Kail fratele Cristinei, dar pana sa pun mana pe telefon o vad pe Cristina, nu departe de locul in care eram eu. | |
|
| |
alexcrazygirl PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 13859 Kwan : 90000 Varsta : 27 Localizare : Calarasi
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: Re: Colierul Magic Fri Mar 22, 2013 8:12 pm | |
| Ma plimbam plictisita prin Piata Centrala neavand ce face acasa datorita faptului ca mama si matusa impreuna cu tata plecasera intr-un fel de calatorie eu ramanand doar cu Kail. | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Colierul Magic Fri Mar 22, 2013 8:28 pm | |
| Ma apropii de Cristina. -Buna Cristina. Ce mai faci? Eu se pare ca am dat de belea. Mi s-a stricat colierul. Am incercat sa il repar eu dar nu ma pricep. Acum nu am reusit decat sa il desfac si sa vad cum arata de fapt pe interior. Am venit sa il repar la magazinul asta dar vad ca s-a desfiintat. Ei bine am aflat ca inauntru e o spirala de metal cu ceva ca niste bobine si mai inauntru lui banuiesc ca sunt doar fire si microprocesoare. | |
|
| |
| Subject: Re: Colierul Magic Fri Mar 22, 2013 8:50 pm | |
| -Dar acest colier al tau la ce foloseste? | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Colierul Magic Fri Mar 22, 2013 9:16 pm | |
| -E un fel de super drujba si boomerang. Poate taia orice. Desi nu l-am folosit destul de des. O singura data l-am folosit mai mult, la inceput cnad l-am primat cadou si ii testam limitele. Poate patrunde prin aproape orice material. Chiar si o stanca o poate taia in doua. Si la fel ca un boomerang se intoarce in mana mea si imi recunoaste amprentele si astfel se inchide inainte de a il prinde eu si nu ma raneste. Un singur lucru ii poate sta in cale. Orice ar fi construit in intregime din wurtzite boron nitride, acesta e un material sub forma de praf obtinut in urma detonarilor controlate. Dar acest praf are proprietatea ca daca ar fi incalzit la o temperatura a cuptoarelor speciale in care se obtine de regula aliaj, el s-ar transforma intr-o pasta care apoi racita la -20 de grade se transforma intr-un metal bun de folosit la constructii. Ei bine daca sa zicem cineva rau intentionat ar construi o cusca din acest metal si m-ar inchide in ea, colierul nu m-ar putea salva.
Last edited by Sanara on Sat Jan 25, 2014 5:29 pm; edited 1 time in total | |
|
| |
| Subject: Re: Colierul Magic Fri Mar 22, 2013 11:09 pm | |
| -Parca sa zic ca te-am mai vazut purtandul | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Colierul Magic Sat Mar 23, 2013 7:48 am | |
| -De purtat mereu il port. Dar am spus ca nu l-am prea folosit. | |
|
| |
| Subject: Re: Colierul Magic Sat Mar 23, 2013 5:44 pm | |
| -Nu prea acord eu pret prea mare asupra acestor detalii si e foarte probabil ca eu sa nu fi observat | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Colierul Magic Sat Mar 23, 2013 7:11 pm | |
| -Aha. Ei bine eu am acum nevoie de fratele tau sa imi repare colierul daca doreste. | |
|
| |
| Subject: Re: Colierul Magic Sun Mar 24, 2013 6:04 pm | |
| -Zicea el azi ca se plictiseste si sunt sigura ca il va bucura tare mult sa aiba ceva de reparat | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Colierul Magic Tue Mar 26, 2013 11:09 am | |
| -Ok. Am auzit bine ca recent si-a cumparat o vila pe aici prin zona Pietei Centrale? Sau e doar un zvon? | |
|
| |
| Subject: Re: Colierul Magic Tue Mar 26, 2013 9:08 pm | |
| -Din pacate este adevarat asta.Zice ca si-a cumparat-o ca sa scape de mine si de trezirile de dimineata | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Colierul Magic Tue Mar 26, 2013 10:24 pm | |
| Eu incep sa rad amuzata. -Ok, atunci hai sa mergem acasa la el ca tot suntem pe aici prin zona. | |
|
| |
| Subject: Re: Colierul Magic Wed Mar 27, 2013 8:39 pm | |
| -Bine sa mergem!Si cu aceasta ocazie ii vad si eu noua casa pe interior | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Colierul Magic Wed Mar 27, 2013 9:48 pm | |
| -Ok. Spun eu zambind. Deci condu-ma tu la noua lui casa. Eu am auzit de ea dar nu stiu unde e. | |
|
| |
| Subject: Re: Colierul Magic Thu Mar 28, 2013 8:31 pm | |
| -Norocul nostru este ca se afla nu departe de aici,spun eu incepand sa merg | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Colierul Magic Sat Jan 25, 2014 5:32 pm | |
| | |
|
| |
Venom PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1996 Kwan : 4230 Localizare : fairy land
| Subject: Re: Colierul Magic Wed Jun 12, 2019 4:26 am | |
| Ioana:
Ma plimbam prin piata pentru ca imi doream sa imi cumpar niste capsune, aveam pofta. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Colierul Magic | |
| |
|
| |
| Colierul Magic | |
|