| Lista face-claim-uri | |
|
+8Miriam Arya Leonys Shadow Tsu Sanara Morphogenic alexcrazygirl andreutza 12 posters |
Author | Message |
---|
Vizitator Guest
| Subject: Lista face-claim-uri Wed Mar 27, 2013 2:21 pm | |
| Aici fiecare user isi va trece personajele fie ele anime, fie reale si vor spune ce face claim-uri au ca sa nu fie "furate" de useri noi !! |
|
| |
andreutza PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 2741 Kwan : 8172 Varsta : 24 Localizare : Rm. Valcea
| Subject: Re: Lista face-claim-uri Thu Mar 28, 2013 3:55 pm | |
| 1. Caroline Forbes - Candice Accola 2. Izebella Swan - Kirsten Stewart 3. Will(ehminia) Vandom *(WITCH) 4. Nika Boronina - Olga Kurylenko 5. Serena Bass - Blake Lively 6. Chuck Bass - Ed Westwick 7. Jonathan Rhys Meyers - Jonathan Rhys Meyers 8. Toby Marin - Keegan Allen 9. Selena Gomez - Selena Gomez 10. Sonny Monroe - Demi Lovato 11. Damon Salvatore - Ian Somerhalder 12. Lance Alvers (Avalanche) - Shane West 13. Amara Swift (Magma) - MichelleTrachtenberg 14. Taylor Momsen - Taylor Momsen 15. Ashley Tisdale - Ashley Tisdale 16. Rebekah Mikaelson - Claire Holt 17. Dimitri Belikov - Jeremy Kapone 18. Aleksei Haru - Tom Cruise 19. Gambit Le Beau - Taylor Kistch 20. Rosalie Cullen - Nikki Red 21. Austin Swift - Austin Butler 22. Emily Fields - Shay Michelle
| |
|
| |
alexcrazygirl PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 13859 Kwan : 90000 Varsta : 27 Localizare : Calarasi
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: Re: Lista face-claim-uri Thu Mar 28, 2013 5:17 pm | |
| 1.Harrison Emma-Dulce Maria 2.Evans Ashley-Phoebe Tonkin 3.Cristina Gonzalez-Diana Dumitrescu | |
|
| |
Morphogenic MEMBRU
Sex : Mesaje : 102 Kwan : 99 Varsta : 28 Localizare : ... Oh, who cares ..?!
| Subject: Re: Lista face-claim-uri Sat May 25, 2013 3:25 pm | |
| ~1.~ Hay Lin (Hay Lin from Witch) ~2.~ Saya (Saya from Saya no Uta) ~3.~ Amy Anarchy (Anarchy Stocking from Panty and Stocking With Garterbelt) ~4.~ Azumy Morishita ( Click here to see her) Don't Keep Calm Just Kill Everyone | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Lista face-claim-uri Sun Jun 16, 2013 5:50 pm | |
| am renuntat la unele persoanje si mi-am modificat fisa. de asemenea am schimbat fc-urile la 2,3 personaje, deci have a look la primul post daca vreti sa stiti ce pers ale mele mai sunt in picioare ;] |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Lista face-claim-uri Mon Jun 17, 2013 12:05 am | |
| 1. Sharma Sanara- 2. Sharma Josephine-O actrita ruseasca nu stiu cum o cheama 3. Selene Wagner-Angelina Jolie 4. Katrina- 5. Jesse- 6. Aryl Nereide- 7. Aryl Grace- 8. Selene-Sinem Kobal 9. Xena-Lucy Lawless 10. Natalie | |
|
| |
Tsu MEMBRU
Sex : Mesaje : 18 Kwan : 26
| Subject: Re: Lista face-claim-uri Thu Jul 11, 2013 12:41 am | |
| Lisana Scarlet ~ Erza Scarlet from Fairy Tail Poison? That's MERELY a dessert for a Demon like ME | |
|
| |
Leonys Shadow Vampires
Sex : Mesaje : 40 Kwan : 42 Varsta : 26
| Subject: Re: Lista face-claim-uri Wed Apr 02, 2014 12:48 am | |
| Leonys Shadow -Suoh Mikoto(alternate hair): K-Project Pheonix Delacroix -Dark Mousy: D.N. Angel Laurent Barnave Zeus | |
|
| |
Arya PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1946 Kwan : 5594 Localizare : Antartica
| Subject: Re: Lista face-claim-uri Thu Dec 11, 2014 4:22 pm | |
| 1.Faren Arya2.Kazyz3.Yasu - Yasu(Acid Black Cherry) 4.Enyo - pt Enyo pe langa pozele fantasy o voi folosi pe actrita din Game of Thrones, Daenerys. 5. Faren Ayumi6.Kan7.Vivian8. Ruka - actor cunoscut si de asemena cantaret. am uitat numele. 9. Aka Kansai10. Rose Ang11. Nixx12. Flavia - varcolac[/color][/color] 13. Cosette14. Mae - o actrita ruseasca 15. Sulfus demon, dintr-un serial tv animat 16. Thames inger intunecat - chitarist in trupa Malerose(thailandeza) 17. Sailor Saturn- Hotaru - un celebru personaj animat din Sailor moon 18. Rensho demon -manga/anime(Inu x bosu SS) 19. Soushi demon- manga/anime(Inu x bosu SS) 20. Erica -naiada,jumate inger - Elisabeth Harnois. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana
Last edited by Arya on Wed Apr 22, 2015 9:56 pm; edited 10 times in total | |
|
| |
Miriam Immortal
Sex : Mesaje : 1566 Kwan : 4953 Varsta : 47 Localizare : Oraşul Interzis
| Subject: Re: Lista face-claim-uri Fri Jan 23, 2015 4:23 pm | |
| Atsu Ari ki-Ooku Tao Tokugawa-Han [vrajitoare] - Fantasy Girl. Ayla Seirye Tarathiel - un personaj din LOTR, nu-i stiu numele Ai Sarita Meyer - Shaiya, un personaj din Lineage Shahrivar Al Rashid - fantasy girl Selima Khan - - fantasy girl Airi Sakura - fantasy girl Lee Akira Kaigu - fantasy boy Aki Izumi Minamoto - fantasy boy Kishar - Chris Hemsworth
Last edited by Aveqetura on Sun Apr 12, 2015 4:22 pm; edited 2 times in total | |
|
| |
Panda. MEMBRU
| Subject: Re: Lista face-claim-uri Mon Apr 06, 2015 9:36 am | |
| N - N (inger) Hongbin - Hongbin (inger) Hyuk - Hyuk (inger) Ravi - Ravi (demon) Ken - Ken (demon) Leo - Leo (demon )
Baietii sunt din trupa Vixx . Ii detin pe toti. ..... si ingerii au demonii lor . Colierele baietilor : | |
|
| |
Arya PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1946 Kwan : 5594 Localizare : Antartica
| Subject: Re: Lista face-claim-uri Sat May 23, 2015 12:01 am | |
| Ca sa nu mai editez mesajul meu anterior, voi scrie aici restul personajelor pe care le am.
21.Jill- inger intunecat (din Rose noire, formatie) 22.Louie- inger(Rose noire) 23.Belle- vrajitoare(model rus) 24.Eris-demon 25.Jade-zana 26.Hope-zana 27.Katya-zana 28.Luz-naiada,jumate driada 29.Melinoe-nimfa a lumii de dincolo. 30.Shia-shape shifter.
De asemenea, toate zanele pe care le am sunt creatiile lui Rachel Anderson. O puteti gasi si pe fb. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana
Last edited by Arya on Thu Oct 29, 2015 10:45 pm; edited 2 times in total | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Lista face-claim-uri Sat May 23, 2015 8:44 am | |
| Imi place foarte mult de Jade Poate se va imprieteni cu Sanara | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Lista face-claim-uri Wed Aug 12, 2015 4:06 pm | |
| Incepand din acest moment, personajele userului Rogue, sunt libere si le poate lua oricine. | |
|
| |
Mystique MEMBRU
Sex : Mesaje : 20 Kwan : 54
| Subject: Re: Lista face-claim-uri Sun Aug 23, 2015 5:41 pm | |
| 1. Jae-Joong - inger (cantaret, a fost in TVXQ) 2. Woo-Bin - inger (actor) 3. Junsu - vampir (cantaret JYJ) 4. Ha Min - demon (model) 5. L.Joe - shape-shifter (cantaret TEEN TOP) Jae-Joong, Woo-Bin, Junsu, Ha Min, L.Joe | |
|
| |
Tulip Elf
Sex : Mesaje : 2931 Kwan : 5566 Varsta : 28 Localizare : Elves Realm
| Subject: Re: Lista face-claim-uri Mon Sep 07, 2015 9:45 pm | |
| Onizaki Rem - demon (Rem Kaginuki from Dance with Devils) Mitsukami Viria - demon (Virizion Gijinka) Chauro Xenia - magician (Xerneas Gijinka) Tadashi Alan - demon (Alan from Pokemon) | |
|
| |
Panda. MEMBRU
| Subject: Re: Lista face-claim-uri Sun Nov 08, 2015 11:02 am | |
| Yongguk ( Demon ) Jongup ( Demon ) Youngjae ( Demon ) Himchan ( Inger ) Daehyun ( Inger ) Zelo ( Inger )
Baietii sunt din trupa BAP. Ii detin pe toti .
Jay Park ( demon ) - rapper coreean . ..... si ingerii au demonii lor . Colierele baietilor : | |
|
| |
Rogue MEMBRU
Sex : Mesaje : 263 Kwan : 324 Varsta : 30 Localizare : in your mind!
| Subject: Re: Lista face-claim-uri Wed Aug 10, 2016 3:35 pm | |
| - Sanara wrote:
- Incepand din acest moment, personajele userului Rogue, sunt libere si le poate lua oricine.
Voiam sa va anunt ca si ale userului andreutza - in caz ca nu e evident, tinand cont ca nu a mai intrat... - sunt libere, ca vad ca le-ati lasat in lista, idk din ce motiv din momet ce si ea a plecat de mult | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Lista face-claim-uri | |
| |
|
| |
| Lista face-claim-uri | |
|