| Lose control | |
|
|
|
Author | Message |
---|
Morphogenic MEMBRU
Sex : Mesaje : 102 Kwan : 99 Varsta : 28 Localizare : ... Oh, who cares ..?!
| Subject: Lose control Sat May 25, 2013 3:42 pm | |
| Desi era o zi in care plouase inca de dimineata, Amy avea chef de o plimbare. Fara sa isi dea seama, tanara patrunse in labirint. Constineza unde se afla abia cand nu mai stia pe unde sa iasa. Don't Keep Calm Just Kill Everyone | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Lose control Sat May 25, 2013 3:48 pm | |
| Apar in zbor deasupra labirintului. -Buna! Te-ai pierdut? Eu te pot ajuta sa iesi din labirint dar nu iti pot indica clar drumul va trebui sa deslusesti ghicitoarea mea. Spun eu stand in aer pe loc, la 3 metri inaltime de ea. Vroiam doar sa ma distrez. | |
|
| |
Morphogenic MEMBRU
| Subject: Re: Lose control Sat May 25, 2013 3:50 pm | |
| Nu m-am pierdut! Ii spuse incapatanata Amy. Don't Keep Calm Just Kill Everyone | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Lose control Sat May 25, 2013 3:54 pm | |
| -Bine, atunci descurca-te. Spun eu dand impresia ca plecasem dar devenisem doar invizibila. | |
|
| |
Morphogenic MEMBRU
| Subject: Re: Lose control Sat May 25, 2013 3:56 pm | |
| Fuck~. Spuse nepasatoare Amy. Isi scoase pandantivul de la gat transformandu-l in scumpa si nepretuita ei coasa. Ei bine, in cazul asta sa facem lucrurile sa functioneze in stilul Amy! Spuse pentru sine cu un zambet viclean pe buze. Don't Keep Calm Just Kill Everyone | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Lose control Sat May 25, 2013 4:11 pm | |
| Eu chicoteam. -Nu are cum sa loveasca ceva ce nu poate vedea sau nu poate ajunge. Spun eu inaltandu-ma mult mai sus. Pe la 300 metri. si ramanand invizibila. | |
|
| |
Morphogenic MEMBRU
| Subject: Re: Lose control Sat May 25, 2013 4:14 pm | |
| Din moment ce gazuta vorbitoare plecase, Amy isi concentrase atentia asupra tufisului verde iar ea avea o coasa... cam unde se putea ajunge. Fara sa mai stea prea mult pe ganduri reteza cu stil radacinile gardului verde, trecand mult mai repede de partea cealalta. Don't Keep Calm Just Kill Everyone | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Lose control Sat May 25, 2013 4:20 pm | |
| Insa tocmai atunci ca prin magie, gardul verde isi crease niste tentacule care intindeau si cresteau pana ajunse la Amy pe care o stransera de piept si apoi o ridicara in sus atarnand-o cu capul in jos.
Last edited by Sanara on Sat May 25, 2013 4:24 pm; edited 1 time in total | |
|
| |
Morphogenic MEMBRU
| Subject: Re: Lose control Sat May 25, 2013 4:23 pm | |
| Murmura ceva nu prea ortodox taind tentaculele-radacina care o tineau cu capul in jos. Cazu pe pamant ca o felina. Mai... piticanie zburatoare... Daca tu faci asta ar fi bine sa incetezi inainte de a avea mai putine aripi sau membre. Ii spuse Amy destul de tare cat sa se faca auzita. Don't Keep Calm Just Kill Everyone | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Lose control Sat May 25, 2013 4:29 pm | |
| Apar langa ea, fiind de marimea unui fluture, zburand in cerc si ii spun ca eu nu am nici un amestec si ca gardul viu este magic. | |
|
| |
Morphogenic MEMBRU
| Subject: Re: Lose control Sat May 25, 2013 4:31 pm | |
| Si tu esti la fel de magica so stop to lied me. Ii spuse impasibila. Ii intorc spatele cautand un alt loc pe unde sa imi scurtez drumul catre iesire. Don't Keep Calm Just Kill Everyone | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Lose control Sat May 25, 2013 4:34 pm | |
| -Da, sunt magica dar spun sincer ca nu eu am ordnat gardului sa faca ce a facut. El doar se autoapara. | |
|
| |
Morphogenic MEMBRU
| Subject: Re: Lose control Sat May 25, 2013 4:36 pm | |
| Pufnesc dispretuitoare si ii fac un semn de "Ciao". Parul oricum imi statea ca naiba de la ploaie, nu era nevoie sa isi mai strice si starea de spirit cu o zana. Don't Keep Calm Just Kill Everyone | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Lose control Sat May 25, 2013 4:47 pm | |
| Insa eu daca tot o prinsesem si cum era putin cam rebela, incep sa fiu sacaitoare ca o musca, tot invartindu-ma pe langa capul ei. | |
|
| |
Morphogenic MEMBRU
| Subject: Re: Lose control Sat May 25, 2013 4:48 pm | |
| Incerc sa o ignor, reusind performanta de a face asta, cel putin un timp. Cu o simpla miscare o prind in pumn, abtinandu-ma cu greu sa nu o strivesc. Inceteaza. Ii spun dar fara sa ii dau drumul. Don't Keep Calm Just Kill Everyone | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Lose control Sat May 25, 2013 5:06 pm | |
| -Bine, o sa incetez. Da-mi drumul si o sa plec acasa. Spun eu. | |
|
| |
Morphogenic MEMBRU
| Subject: Re: Lose control Sat May 25, 2013 5:07 pm | |
| Ma incrunt pentru ca nu aveam incredere in ea. Ii dau totusi drumul numai ca sa scap cat mai repede de prezenta ei. Don't Keep Calm Just Kill Everyone | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Lose control Sat May 25, 2013 5:20 pm | |
| Ma fac ca plec, dar devin invizibila si totusi o urmaream. | |
|
| |
Morphogenic MEMBRU
| Subject: Re: Lose control Sun May 26, 2013 1:55 pm | |
| Murmur in gand ceva taind alte radacini. Deja ma plictisisem de locul acela. Don't Keep Calm Just Kill Everyone | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Lose control Sun May 26, 2013 2:07 pm | |
| Apar iarasi si fac un mic semn dintr-un deget si gardul crescu la loc intact apoi o lasa in pace facandu-i cale libera. | |
|
| |
Morphogenic MEMBRU
| Subject: Re: Lose control Sun May 26, 2013 3:00 pm | |
| Trec de partea cealalta, cu gandul ca in orice directie as lua-o tot o sa trebuiasca in cele din urma sa ajung intr-o margine. Intrebarea urmatoare era "cat de departe este acea margine?" Don't Keep Calm Just Kill Everyone | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Lose control Sun May 26, 2013 3:20 pm | |
| Labirintul era destul de mare. Avea o suprafata cam cat a unui oras de marime medie. Iar lungimea lui era de 15 kilometri si latimea de 7 kilometri. Pe lungime faceai pe jos de la un cap la altul 3 ore iar pe latime faceai o ora jumate de la un capat la celalat.
Last edited by Sanara on Mon May 27, 2013 11:07 pm; edited 1 time in total | |
|
| |
Morphogenic MEMBRU
| Subject: Re: Lose control Sun May 26, 2013 3:23 pm | |
| Ma concentrez un pic iar in jurul meu apar 3 spirite pe care eu le puteam vedea destul de clar in timp ce ceilalti care nu avusesera niciodata contact cu vreo una o vedeau ca printr-o ceata groasa. Gasiti-mi cel mai scurt drum spre iesire. Acum! Le comanta vampirita cu o figura serioasa. Don't Keep Calm Just Kill Everyone | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Lose control Sun May 26, 2013 3:28 pm | |
| -Preferi sa apelezi la fantome decat la o zana care s-a oferit de la bun inceput sa te ajute? | |
|
| |
Morphogenic MEMBRU
| Subject: Re: Lose control Sun May 26, 2013 3:37 pm | |
| Parca ti-am spus sa pleci. Si da. Apelez la propriile mele arme decat la o ghicitoare tampita. Ii raspunse Amy intepata. Don't Keep Calm Just Kill Everyone | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Lose control | |
| |
|
| |
| Lose control | |
|