Author | Message |
---|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Lose control Sun May 26, 2013 3:58 pm | |
| -Nu sunt ghicitoare. Nu ma insulta. Sunt o zana ce detine controlul celor 4 elemente si a tuturor tipurilor de magie. O ghicitoare nu poate controla decat un amarat de glob magic. Pe ea si vrajitoarele o intrec dar eu intrec si vrajitoarele fiindca vrajitoarele fata de mine au o putere limitata in a controla elementele. Si cand le vad pe maturile alea imi vine sa rad. Eu m-am nascut sa zbor ele trebuie sa isi ia carnet sa conduca maturile alea. Spun eu si incep sa rad intr-un ras isteric. | |
|
| |
Morphogenic MEMBRU
Sex : Mesaje : 102 Kwan : 99 Varsta : 28 Localizare : ... Oh, who cares ..?!
| Subject: Re: Lose control Sun May 26, 2013 3:59 pm | |
| Cand am spus ghicitoare nu m-am referit la vrajitoare ci la acele poezii al caror sens trebuie sa il deslusesti! Ii spun usor dezgustata de reactia ei la propria ei replica. Don't Keep Calm Just Kill Everyone | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Lose control Sun May 26, 2013 4:22 pm | |
| -A, bine. Eu oricum te-as fi ajutat sa ieasi. Chstia cu ghicitoarea aia era doar sa vad cum gandesti sa ii fac o parere despre tine si mai ales sa vad reactia ta. nu ea obligatorie. Dar vad ca te superi cam repede. | |
|
| |
Morphogenic MEMBRU
| Subject: Re: Lose control Sun May 26, 2013 4:27 pm | |
| Defapt inca nu m-am suparat pe nimeni. Ii raspund pe acelasi ton pe care comunicase cu ea inca de la inceput. O fantoma aparuse langa mine murmurandu-mi niste coordonate spatiale, eu stiind imediat in ce directie trebuie sa merg. Perfect. Acum stiu pe unde sa ies. Spune pentru mine, cu un zambet viclean pe buze. Fantoma disparuse, evaporandu-se repede in aer. Don't Keep Calm Just Kill Everyone | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Lose control Sun May 26, 2013 4:42 pm | |
| -Daca nu esti suparata pe mine atunci de ce incerci sa ma respingi? | |
|
| |
Morphogenic MEMBRU
| Subject: Re: Lose control Sun May 26, 2013 4:43 pm | |
| Pentru ca asa sunt eu. Rece cu toti. Don't Keep Calm Just Kill Everyone | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Lose control Sun May 26, 2013 5:11 pm | |
| -Aha, deci esti vampir. Spun eu. Stiam ca doar vampirii sunt asa reci cu toata lumea. | |
|
| |
Morphogenic MEMBRU
| Subject: Re: Lose control Sun May 26, 2013 8:18 pm | |
| Nu ii raspund ci imi vad de treaba mea de a scapa cat mai repede din labirint. Sar deasupra tufisului pentru a vedea exact unde trebuie sa ajung. Don't Keep Calm Just Kill Everyone | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Lose control Sun May 26, 2013 8:22 pm | |
| Eu continui sa o urmaresc. Aveam de gand sa o urmaresc continu ori pana ma accepta ori pana ma va ucide. | |
|
| |
Morphogenic MEMBRU
| Subject: Re: Lose control Sun May 26, 2013 8:26 pm | |
| O ignor. Chiar nu avea de ce sa ma complic prea mult cu o zanisoara enervanta care nu stia sa renunte. Oricum aveam lucruri mult mai importante decat ea. Sar pe de un perete de tufis pe altul simtindu-ma ca un copil care paseste pe troturar si trebuie sa calce strict numai pe patratele de beton. Don't Keep Calm Just Kill Everyone | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Lose control Sun May 26, 2013 8:50 pm | |
| Continui sa o urmez insa nu ma puteam abtine sa nu fac o vraja. Un trandafir rosu ca sangele aparu in aer si apoi il fac sa zboare pana la urechea ei dreapta. | |
|
| |
Morphogenic MEMBRU
| Subject: Re: Lose control Sun May 26, 2013 9:14 pm | |
| Simt ceva in urma mea si ma uit la el cu coada ochiului. Cu o pirueta usoara tai tulpina cu ajutorul coasei oprindu-ma pe urmatorul perete de tufis la 180 de grade dacat ar fi fost normal. Mai zgatie zburatoare. Ti-am spus deja sa incetezi. Ii spun iritata. Don't Keep Calm Just Kill Everyone | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Lose control Sun May 26, 2013 9:33 pm | |
| -Eu nu vroiam decat sa iti dau un trandafir. Parerea mea e ca te-ar face sa arati mai frumoasa si era un mic cadou in semn de prietenie. Eu vreau sa fim prietene. | |
|
| |
Morphogenic MEMBRU
| Subject: Re: Lose control Sun May 26, 2013 9:38 pm | |
| Sorry ma girl. Ii raspund usor nepasatoare. Nu sunt genul de persoana indicata careia sa ii ofer un trandafir. Daca ai fi baiat hai sa spun ca lucrurile ar sta putin altfel la capitolul asta. In general insa nu sunt tocmai cea mai prietenoasa fiinta. Ridic usor din umeri. Don't Keep Calm Just Kill Everyone | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Lose control Sun May 26, 2013 9:56 pm | |
| -Ei bine eu nu ti-am daruit floarea din mana asa cum ar face un bait ci am vrut sa ti-o pun dupa ureche asa cum am vazut ca fac fetele. | |
|
| |
Morphogenic MEMBRU
| Subject: Re: Lose control Sun May 26, 2013 10:01 pm | |
| Sincer sa fiu nu e nevoie de astfel de gesturi Ridic usor din umeri gen "c'est la vie". Don't Keep Calm Just Kill Everyone | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Lose control Sun May 26, 2013 10:06 pm | |
| Aproape ca incep sa ma dau batuta Ma asez pe creanga unui copac incercand sa ma gandesc cum as putea sa ii castig increderea. | |
|
| |
Morphogenic MEMBRU
| Subject: Re: Lose control Sun May 26, 2013 10:13 pm | |
| Continui sa ma indrept spre iesirea din labirint care acum era mult mai aproape. Don't Keep Calm Just Kill Everyone | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Lose control Mon May 27, 2013 2:53 pm | |
| Ca sa ma distrez un pic pe seama ei, fac prin magie o clona a mea pe care o trimit sa o spioneze pe vampirita.
Last edited by Sanara on Mon May 27, 2013 3:21 pm; edited 1 time in total | |
|
| |
Morphogenic MEMBRU
| Subject: Re: Lose control Mon May 27, 2013 3:05 pm | |
| Ma opresc pentru a mia oara din a-mi duce planul la bun sfarsit si ma intorc catre zanisoara. Spre surprinderea mea, acum era doua. Cu o miscare gratioasa trec lama coasei prin trupul firav al clonei. Bitch please! daca vrei sa ne luptam atunci hai sa o facem. Nu imi e frica de tine. Ii spun cu venin in glas. Don't Keep Calm Just Kill Everyone | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Lose control Mon May 27, 2013 3:28 pm | |
| Puteam sa ma micsorez sau sa ma maresc dupa cum vroiam utilizand potiuni dar preferam sa fiu mica. Insa cand era vorba de lupta, trebuia neaparat sa fim la egal. Pocnesc din degete in mana mea aparu o sticluta cu potiunea maririi si beau din ea devenind de marimea vampiritei. -Si cum vrei sa ne luptam? Cu o arma sau corp la corp in lupta dreapta? | |
|
| |
Morphogenic MEMBRU
| Subject: Re: Lose control Thu May 30, 2013 3:26 pm | |
| Imi e complet indiferent. Ma descurc perfect in orice ai alege. Ii raspund sigura pe mine. Don't Keep Calm Just Kill Everyone | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Lose control Thu May 30, 2013 4:37 pm | |
| -Aleg lupta cu sabiile. Spun eu facand sa apara 2 sabii. Una din sabii i-o dau vampiritei. -Inainte sa incepem ce zici de un pariu? Care sa fie miza? Si nu nu ma refer la bani ci la un pariu pe pedepse sau ceva asemanator. | |
|
| |
Morphogenic MEMBRU
| Subject: Re: Lose control Thu May 30, 2013 6:07 pm | |
| Arme? Prefer coasa mea decat o sabie a carei lame nu stiu din ce e facuta. Ii spun. Si nici nu ma intereseaza Adaug repede cand vad ca deschide gura sa imi explice. Don't Keep Calm Just Kill Everyone | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Lose control Thu May 30, 2013 8:06 pm | |
| -Eu nu stiu sa manuiesc o coasa asa ca mai bine hai o lupta dreapta corp la corp. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Lose control | |
| |
|
| |
| Lose control | |
|