| Pe insulele Avalonului | |
|
|
Author | Message |
---|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Pe insulele Avalonului Fri Dec 11, 2009 9:33 pm | |
| Eram in arhipelagul Avalon, pe una din insule. Pe toate insulele Avalonului exista cate o pdure tropicala. Astfel alcatuind uriasa Padure tropicala Avalon. Ma aflam intr-un mango culegandu-mi cateva fructe si mancand. | |
|
| |
Akary MEMBRU
Sex : Mesaje : 249 Kwan : 335 Localizare : When is the devil
| Subject: Re: Pe insulele Avalonului Tue Dec 29, 2009 4:19 pm | |
| Murind de foame cum nu mai gaseam victime,m-am hotarat sa imi caut ceva fructe ca sa-mi tina de foame am zarit de curand un copac inalt plin de fructe rosiatice-galbui aratau delicioase m-am urcat in varf: -Woah ce tare se vede de sus | |
|
| |
gummy bear MEMBRU
Sex : Mesaje : 865 Kwan : 1740
| Subject: Re: Pe insulele Avalonului Tue Dec 29, 2009 5:59 pm | |
| -Hey! Akary arunca-mi si mi-e un fruct te rog! strig destul de tare asa incat fata din varful copacului sa ma auda. | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Pe insulele Avalonului Tue Dec 29, 2009 6:16 pm | |
| -Auzind-o destul de slab pe Misa si nestiind cui se adreseaza insa nevazand-o pe Akary, ii arunc si eu cateva mango lui Misa. | |
|
| |
Akary MEMBRU
| Subject: Re: Pe insulele Avalonului Tue Dec 29, 2009 9:05 pm | |
| -Sanara!Poate o lovesti a zis un fruct,i-am replicat din varfu copacului | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Pe insulele Avalonului Tue Dec 29, 2009 9:19 pm | |
| -A, buna Akary! Si scuze nu am auzit-o prea bine. Deja am trimis vreo 3 mango. Nu cred ca are nimic ca are mai multe fructe. Iar eu cand dau cuiva fructe sunt destul de atenta. | |
|
| |
Akary MEMBRU
| Subject: Re: Pe insulele Avalonului Tue Dec 29, 2009 9:27 pm | |
| -M bucur s-aud ca esti atenta daca eram in locul tau probabil ca tot pe langa as fi dat am zis sarind pe creanga langa Sanara. | |
|
| |
gummy bear MEMBRU
| Subject: Re: Pe insulele Avalonului Tue Dec 29, 2009 10:22 pm | |
| -Mda, mersi fetele, abia am reusit sa prin toate fructele. Dar stit ca froiam numai unul? | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Pe insulele Avalonului Tue Dec 29, 2009 10:29 pm | |
| -Imi pare rau, eram asa de sus incat nu te-am auzit bine. Asa ca eu imi folosisem telepatia sa imi dau seama ce spui. Tu ai spus unul insa gandurile tale mai mult ca sigur mi-a spus la plural. Pofta e destul de mare. | |
|
| |
Akary MEMBRU
| Subject: Re: Pe insulele Avalonului Tue Dec 29, 2009 10:34 pm | |
| -Eu am auzit unul inca foarte bine da niciodata nu strica cei mai mult....,apoi am sarit jos din copac. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Pe insulele Avalonului Wed Dec 30, 2009 12:46 am | |
| -Acum hai sa gasim un loc unde sa ne asezam si sa mancam. | |
|
| |
gummy bear MEMBRU
| Subject: Re: Pe insulele Avalonului Sun Mar 14, 2010 12:10 am | |
| -Undeva la umbra, ma cam bate soarele in cap. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Pe insulele Avalonului Sun Mar 14, 2010 3:47 am | |
| -Si eu prefer tot umbra, pe caldurile astea. A uite acolo, sub copacul ala. Spun eu aratand un copac. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Pe insulele Avalonului | |
| |
|
| |
| Pe insulele Avalonului | |
|