Moony691 MEMBRU
Sex : Mesaje : 81 Kwan : 84
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: Re: Un dragon in Transylvmania Wed Aug 14, 2013 11:49 pm | |
| - Asadar, ziceai ceva de niste balarii...Pardon, ierburi pentru Sanara. Nu ma prea pricep la botanica, dar poate vrei sa imi povestesti despre ele... La ce se folosesc si lucruri din astea. | |
|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Un dragon in Transylvmania Mon Aug 19, 2013 12:35 am | |
| -Nu prea sunt multe de povestit. Sunt niste plante majoritatea cu tepi ca si trandafirii dar cu flori foarte frumoase si ei bine sunt extrem de toxce aceste plante. Dar daca le amesteci in potiuni doar anumite parti aale plantei face reactie cu alte ingrdiente din potiune si potiunea nu este deloc toxica. Exista anumite ingrediente ce anuleaza toxicitatea. Ei bine plantele pe care vreau sa le cueg sunt folosite la potiunile caructus adica potiuni de transformare. Pentru speciile umane si pentru animale din specia mamiferelor, tepii acestor plante sunt otravitori insa nu si pentru reptile. In plus am pielea groasa. Prin pielea groasa acoperita cu solzi duri, nu simt absolut nimic. De aceea Sanara ma pune mereu pe mine sa culeg astfel de plante. | |
|
Sponsored content
| Subject: Re: Un dragon in Transylvmania | |
| |
|