| Despartirea doare... | |
|
|
Author | Message |
---|
miochanxo PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1172 Kwan : 5624 Varsta : 24 Localizare : In lumea mea
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| |
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Despartirea doare... Sat Nov 30, 2013 8:37 am | |
| Ma plimbam prin parc si o vad pe Mio care statea pe banca. -Salut! Vad ca esti un pic cam abatuta. Si stiu ca daca te-as intreba mi-ai spune din nou ca e vorba de chestii personale, in care nu ar trebui sa ma bag, asa-i?
Last edited by Sanara on Sun Dec 01, 2013 3:54 pm; edited 1 time in total | |
|
| |
miochanxo PREMIUM MEMBER
| |
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Despartirea doare... Sun Dec 01, 2013 3:57 pm | |
| -Pf, destul de nasol. Totusi daca vrei, sa il ai din nou, cred ca te-as putea ajuta. E vorba de potiunea Iubirii. Stiu ca matusile mele o tin in raftul cu potiuni periculoase, interzise a se folosi de o zana care nu e adulta, totusi, am copiat o data cheia pe sestache, folosind vraja dublurii. Spun eu zambind si facandu-i cu ochiul.
Last edited by Sanara on Fri Dec 06, 2013 5:07 pm; edited 1 time in total | |
|
| |
miochanxo PREMIUM MEMBER
| |
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Despartirea doare... Fri Dec 06, 2013 5:08 pm | |
| -A, aha, inteleg. In cazul asta sper ca iti vei gasi intr-o zi baiatul potrivit. | |
|
| |
Vizitator Guest
| |
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Despartirea doare... Thu Feb 14, 2019 10:16 am | |
| O salutasem pe Katherine insa la scurt timp vad ca de noi se mai apropie inca cineva.Era o alta preitena a mea dar care parea ca are nevoie de mine si stiam ca va urma sa plec impreuna cu ea lasandu-le pe Mio si Katherine in urma. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Despartirea doare... | |
| |
|
| |
| Despartirea doare... | |
|