Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Petrecere mondena Fri Dec 06, 2013 10:31 pm | |
| Era o zi de iarna. Katrina, sora mea avea acum un par destul de bogat. Acum sora mea, urma sa plece la o petrecere mondena unde fusese invitata doar ea, din familia noastra. Vroiam sa merg si eu cu toate a nu ma aflam pe lista invitatilor, asa ca o rog frumos sa gasim impreuna o solutie. Desigur ca gasim. Astfel Katrina ma ia in camera ei, unde beau din potiunea micsorarii. Ma micsorasem pana la 1 centimetru. Dupa ce se imbraca, Katrina ma leaga cu un fir de par de una din antenele ei, apoi isi acopera antenele cu parul ei bogat. Incepe sa se machieze si apoi isi ia poseta pe umar si se indreapta spre iesire. Iese din camera si coboara la parter insa usa de la intrare se deschide. Se uita curioasa la cea care intrase pe usa. Era una din prietenele lui Sanara.
Last edited by Sanara on Sat Dec 07, 2013 8:56 pm; edited 1 time in total | |
|
alexcrazygirl PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 13859 Kwan : 90000 Varsta : 27 Localizare : Calarasi
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: Re: Petrecere mondena Sat Dec 07, 2013 8:52 pm | |
| Îmi aşez mai bine geanta pe umăr şi intru pe uşă privind curioasă în jur. O văd pe Katrina şi mă apropii de aceasta fericită. -Bună Katrina! Am aflat că amândouă am fost invitate la aceeaşi petrecere şi pentru a nu mă duce acolo singură am decis să vin aici şi să îţi propun să mergem împreună. | |
|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Petrecere mondena Sat Dec 07, 2013 8:58 pm | |
| Katrina: -Desigur Cristina. Iti accept propunerea. Ma bucura foarte mult. | |
|
alexcrazygirl PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 13859 Kwan : 90000 Varsta : 27 Localizare : Calarasi
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: Re: Petrecere mondena Sun Dec 08, 2013 6:49 pm | |
| Zâmbesc încântată fără a mai spune ceva. | |
|
Sanara OWNER
| Subject: Re: Petrecere mondena Sun Dec 08, 2013 8:55 pm | |
| Katrina: Ma incalt cu pantofii cu toc de 10 cm, apoi ies pe usa si incui usa. Merg alaturi de Cristina. -Ce zici, zburam sau mergem pe jos? O intreb eu. | |
|
Sponsored content
| Subject: Re: Petrecere mondena | |
| |
|