| Urmarirea | |
|
|
|
Author | Message |
---|
Reborn MEMBRU
Sex : Mesaje : 81 Kwan : 88 Varsta : 32 Localizare : Ploiesti
| Subject: Urmarirea Sat Dec 12, 2009 10:30 pm | |
| Era haituita . Din nou . Chiar nu aveau niciun sfarsit toate acestea ? Bombanindu-si soarta in sinea ei , Reyna alerga cat o tineau picioarele . - Nu o sa ma prindeti ! tipa in urma ei . Life ends when you stop dreaming, hope ends when you stop believing and love ends when you stop caring. So dream , hope and love...Makes Life Beautiful . | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Urmarirea Sat Dec 12, 2009 10:38 pm | |
| Ma aflam pe taramul elfilor fara vreun scop anume. Zburam admirand privelistea. Vad o elfa care era urmarita si fara sa stau pe ganduri ma reped inspre ea o apuc de mana si zburam inspre o padure ratacindu-ne de privirile celorlalti. Aterizam langa un loc stancos de unde izvorasc 7 izvoare. | |
|
| |
Reborn MEMBRU
| Subject: Re: Urmarirea Sat Dec 12, 2009 10:42 pm | |
| Reyna isi lua cateva clipe pentru a-si trage sufletul . Era obosita desi nu ar fi recunoscut niciodata . - Multumesc....dar de ce ? Life ends when you stop dreaming, hope ends when you stop believing and love ends when you stop caring. So dream , hope and love...Makes Life Beautiful . | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Urmarirea Sat Dec 12, 2009 10:45 pm | |
| -Erai urmarita. Tu nu vroiai sa fii prinsa ma gandeam ca respectivii vroiau sa iti faca vreun rau. E datoria noastra a zanelor de a salva persoane in primejdie, indiferent de specia din care fac parte. | |
|
| |
Reborn MEMBRU
| Subject: Re: Urmarirea Sat Dec 12, 2009 10:55 pm | |
| - Oh , inteleg acum ! Dragut din partea ta , dar de fapt nu cred ca m-ar fi ranit . Vezi tu , sunt semenii mei ! Numai ca...ei bine , nu vreau sa ma intorc ! Iar ei sunt aici ca sa se asigure ca ma voi intoarce la parintii mei . Life ends when you stop dreaming, hope ends when you stop believing and love ends when you stop caring. So dream , hope and love...Makes Life Beautiful . | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Urmarirea Sat Dec 12, 2009 11:06 pm | |
| Tu fugi de parintii tai. Din asta sa inteleg ca parintii tai se poarta cam rau cu tine s-au te-au suparat cu ceva, nu? | |
|
| |
Reborn MEMBRU
| Subject: Re: Urmarirea Sat Dec 12, 2009 11:12 pm | |
| - De fapt nu inteleg ca vreau sa explorez lumea si insista sa ma casatoresc ! Am 17 ani si ce daca sunt elfa ? Nu ma casatoresc acum ! se revolta tanara elfa . Life ends when you stop dreaming, hope ends when you stop believing and love ends when you stop caring. So dream , hope and love...Makes Life Beautiful . | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Urmarirea Sat Dec 12, 2009 11:25 pm | |
| -Mda, nici mie nu mi se pare corect ca parintii tai sa te oblige sa te casatoresti cu cine vor ei si cand vor ei. De fapt si eu explorez lumea. Cel mai mult am zburat vreo 2000 de kilometri pe care i-am parcurs fara sa ma opresc in vreo 23 de ore. | |
|
| |
Reborn MEMBRU
| Subject: Re: Urmarirea Sat Dec 12, 2009 11:33 pm | |
| - De vreme ce sunt elfa si nu pot folosi decat magia , nu prea pot zbura , iar levitatia imi cere mult efort . Prefer sa merg pe jos . Life ends when you stop dreaming, hope ends when you stop believing and love ends when you stop caring. So dream , hope and love...Makes Life Beautiful . | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Urmarirea Sun Dec 13, 2009 9:08 pm | |
| -Si unde doresti sa ajungi acum? in ce oras? eu doresc sa ajung in orasul Eretria | |
|
| |
Reborn MEMBRU
| Subject: Re: Urmarirea Sun Dec 13, 2009 9:19 pm | |
| - Nu stiu unde vreau sa merg....nu stiu ce vreau sincer...oriunde e mai bine decat in lumea aceasta ! Life ends when you stop dreaming, hope ends when you stop believing and love ends when you stop caring. So dream , hope and love...Makes Life Beautiful . | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Urmarirea Sun Dec 13, 2009 9:37 pm | |
| Eu din pacate mai stau pe taramul asta al spiridusilor un timp insa in orice caz mai am mult de calatorit in interiorul acestui taram. Orasul de care am spus e un orasel cam mic si nu stiu cati elfi au auzit de el, se afla la marginea taramului elfilor. | |
|
| |
Reborn MEMBRU
| Subject: Re: Urmarirea Sun Dec 13, 2009 11:48 pm | |
| - Cred ca mi-ar prinde bine sa calatoresc cu cineva de vreme ce sunt atat de neexperimentata in toate astea ! Ce zici , ma privesti ca tovarasa de drum ? Life ends when you stop dreaming, hope ends when you stop believing and love ends when you stop caring. So dream , hope and love...Makes Life Beautiful . | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Urmarirea Mon Dec 14, 2009 12:43 pm | |
| Desigur, mi-ar face placere sa calatorim impreuna. | |
|
| |
Reborn MEMBRU
| Subject: Re: Urmarirea Mon Dec 14, 2009 9:47 pm | |
| - Super , acum ca nu mai sunt singura... o sa-mi fie mult mai usor sa scap de urmaritori ! Life ends when you stop dreaming, hope ends when you stop believing and love ends when you stop caring. So dream , hope and love...Makes Life Beautiful . | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Urmarirea Mon Dec 14, 2009 10:12 pm | |
| -Mda, asa este. Insa si eu am un dusman. Insa nu e de aici. El este un vrajitor de pe o alta planeta. pe Pe Utopia a venit o singura data cand aveam 1 an si a ucis aproapa toata familia mea. Am supravietuit doar eu, sora mea si doua dintre matusi, fiindca ne aflam intr-o excursie cu ocazia ca eu implinisem 1 an. Acum cauta sa ne ucida si pe noi dar o anumita perioada suntem protejate. 20 de ani cat planeta lor a fost aproape de Utopia m-am ascuns pe Terra. Acum cand pericolul s-a mai indepartat am revenit aici. | |
|
| |
Reborn MEMBRU
| Subject: Re: Urmarirea Mon Dec 14, 2009 10:35 pm | |
| Reyna o privi cu tristete . Stia ce inseamna sa pierzi pe cineva drag , era extrem de dureros . - Daca va veni aici il voi termina dintr-o lovitura ! ii promise micuta elfa . Life ends when you stop dreaming, hope ends when you stop believing and love ends when you stop caring. So dream , hope and love...Makes Life Beautiful . | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Urmarirea Mon Dec 14, 2009 10:53 pm | |
| -Mersi. A si stii cumva pe unde o fi cel mai apropiat oras? bineinteles in afara de cel din care tocmai am iesit. | |
|
| |
Reborn MEMBRU
| Subject: Re: Urmarirea Tue Dec 15, 2009 4:43 pm | |
| - Lasa-ma o secunda sa ma gandesc...spuse elfa , luandu-si o pozitie ganditoare . Da , cred ca acela ar fi Ellesmera , la trei mile de aici . Life ends when you stop dreaming, hope ends when you stop believing and love ends when you stop caring. So dream , hope and love...Makes Life Beautiful . | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Urmarirea Tue Dec 15, 2009 5:31 pm | |
| Si cumva drumul trece prin padurea ce se vede in zare? Daca da, ma intreb daca or trai unicorni pe acolo.
Last edited by Sanara on Tue Dec 15, 2009 8:24 pm; edited 1 time in total | |
|
| |
Reborn MEMBRU
| Subject: Re: Urmarirea Tue Dec 15, 2009 8:11 pm | |
| - Unicorni ? repeta Reyna . De ce cauti unicorni ? intreba elfa , ingustandu-si privirea . Life ends when you stop dreaming, hope ends when you stop believing and love ends when you stop caring. So dream , hope and love...Makes Life Beautiful . | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Urmarirea Tue Dec 15, 2009 8:25 pm | |
| Unicornii daca stii sa te porti bine cu ei, pot fi blanzi ca si caii, te duc intracolo unde vrei, prezentand avantajul ca sunt mai rapizi decat caii. | |
|
| |
Reborn MEMBRU
| Subject: Re: Urmarirea Tue Dec 15, 2009 8:37 pm | |
| - Da asta ar fi o cale...spuse elfa , rasufland vizibil usurata . Pentru o clipa am crezut ca....nu conteaza ! spuse ea zambind . Life ends when you stop dreaming, hope ends when you stop believing and love ends when you stop caring. So dream , hope and love...Makes Life Beautiful . | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Urmarirea Wed Dec 16, 2009 5:52 pm | |
| Mie imi plac foarte mult animalele si nu as chinui sau ucide vreun animal. Si nici matusile mele nu ar face asa ceva vreodata. Ele mi-au spus ca obtin sangele de unicorn incercand sa ii convinga sa se lase intepati. Dupa cum am spus si mai devreme sunt destul de blanzi daca vorbesti frumos cu ei. Ele iau sange de unicorn foarte putin astfel incat sa nu le produca nimic rau. De la un unicorn ia o singura fiola de 10 ml. Dar da stiu si eu ca exista anumite persoane care ucid unicornii pentru ca sunt foarte lacome si vrea sa le ia tot sangele. Din cate am auzit unele din aceste persoane ar fi zanele rele si zmeii. | |
|
| |
Reborn MEMBRU
| Subject: Re: Urmarirea Wed Dec 16, 2009 6:32 pm | |
| - O si nu numai ! Nici nu ai tu habar ! spuse Reyna , oftand usurata . Life ends when you stop dreaming, hope ends when you stop believing and love ends when you stop caring. So dream , hope and love...Makes Life Beautiful . | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Urmarirea | |
| |
|
| |
| Urmarirea | |
|