Planeta Utopia
Planeta Utopia
Planeta Utopia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Lasati imaginatia sa va poarte in zbor pe o planeta indepartata, o planeta a fanteziei unde veti intalni personaje de basm, animale mistice si unde totul este posibil

HomePortalSearchMemberlistRegisterLog in
Top posting users this month
RHM Tattoo
Condica prezenta useri activi - Page 2 EmptyCondica prezenta useri activi - Page 2 OIPCondica prezenta useri activi - Page 2 Empty 
Sujata
Condica prezenta useri activi - Page 2 EmptyCondica prezenta useri activi - Page 2 OIPCondica prezenta useri activi - Page 2 Empty 
Saphire Helena
Sanara
Latest topics
» Berbec
Condica prezenta useri activi - Page 2 Icon_minitimeYesterday at 12:33 pm by RHM Tattoo

» Taur
Condica prezenta useri activi - Page 2 Icon_minitimeYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo

» Gemeni
Condica prezenta useri activi - Page 2 Icon_minitimeYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo

» Rac

» Leu

» Fecioară
Condica prezenta useri activi - Page 2 Icon_minitimeYesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo

» Balanță
Condica prezenta useri activi - Page 2 Icon_minitimeYesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo

» Scorpion

» Săgeatător
Condica prezenta useri activi - Page 2 Icon_minitimeYesterday at 12:30 pm by RHM Tattoo

Condica prezenta useri activi

Go down 
+7
Morphogenic
Tulip
fairy.pink
Nixamina
Aryl Nereide
Coral
Sanara
11 posters
Go to page : Previous  1, 2, 3  Next
AuthorMessage
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Name : George
Sex Sex : Male
Mesaje Mesaje : 32634
Kwan Kwan : 120032
Varsta Varsta : 38
Localizare Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului

Foaie de personaj
Hrana dragon Hrana dragon: 4

Condica prezenta useri activi - Page 2 Empty
PostSubject: Condica prezenta useri activi   Condica prezenta useri activi - Page 2 Icon_minitimeMon Mar 10, 2014 5:08 pm

First topic message reminder :

E vital sa treceti pe aici sa postati mentiunea "Activ" Ca sa isi dea seama vizitatorii si membrii noi ca forumul nu e chiar asa mort pe cat pare ca e. Aparentele mereu sunt inselatoare.

Incep eu:

Activ Smile

Condica prezenta useri activi - Page 2 Sa110
Back to top Go down
https://fairy.forumgratuit.ro

AuthorMessage
Morphogenic
MEMBRU
MEMBRU
Morphogenic

Sex Sex : Female
Mesaje Mesaje : 102
Kwan Kwan : 99
Varsta Varsta : 28
Localizare Localizare : ... Oh, who cares ..?!

PostSubject: Re: Condica prezenta useri activi   Condica prezenta useri activi - Page 2 Icon_minitimeMon Oct 19, 2015 10:25 am

@George: Oricum nu am inteles niciodata logica regulilor si alegerilor facute de tine

@Halloween: Am deja un forum cu regulile mele lol =)))

Don't Keep Calm
Just Kill Everyone

Condica prezenta useri activi - Page 2 Tumblr_lyor3jYbjk1qfwzeuo1_r1_500_large
Back to top Go down
Sujata
Vampires
Vampires
Sujata

Name : Roxie
Mesaje Mesaje : 2691
Kwan Kwan : 16530
Varsta Varsta : 29
Localizare Localizare : Baia Mare

Foaie de personaj
Hrana dragon Hrana dragon: 2

PostSubject: Re: Condica prezenta useri activi   Condica prezenta useri activi - Page 2 Icon_minitimeMon Oct 19, 2015 1:37 pm

si care e acesta?
Back to top Go down
https://unstoppablemind.forumotion.co.uk/
Sujata
Vampires
Vampires
Sujata

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Condica prezenta useri activi   Condica prezenta useri activi - Page 2 Icon_minitimeWed Nov 04, 2015 1:59 pm

aciv
Back to top Go down
hunter
Dwarf
Dwarf
hunter

Name : Daniel
Mesaje Mesaje : 351
Kwan Kwan : 728
Localizare Localizare : Utopia

Foaie de personaj
Hrana dragon Hrana dragon: 1

PostSubject: Re: Condica prezenta useri activi   Condica prezenta useri activi - Page 2 Icon_minitimeMon Nov 16, 2015 10:54 pm

activ

Condica prezenta useri activi - Page 2 Original
Back to top Go down
http://majesticrpg.forumgratuit.ro/forum
Sujata
Vampires
Vampires
Sujata

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Condica prezenta useri activi   Condica prezenta useri activi - Page 2 Icon_minitimeWed Feb 24, 2016 7:47 pm

activ
Back to top Go down
Sujata
Vampires
Vampires
Sujata

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Condica prezenta useri activi   Condica prezenta useri activi - Page 2 Icon_minitimeSun Feb 28, 2016 4:49 pm

activ
Back to top Go down
Sujata
Vampires
Vampires
Sujata

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Condica prezenta useri activi   Condica prezenta useri activi - Page 2 Icon_minitimeSat Mar 05, 2016 8:42 pm

activ
Back to top Go down
Sujata
Vampires
Vampires
Sujata

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Condica prezenta useri activi   Condica prezenta useri activi - Page 2 Icon_minitimeTue Mar 29, 2016 11:08 pm

activa
Back to top Go down
Rogue
MEMBRU
MEMBRU
Rogue

Mesaje Mesaje : 263
Kwan Kwan : 324
Varsta Varsta : 30
Localizare Localizare : in your mind!

PostSubject: Re: Condica prezenta useri activi   Condica prezenta useri activi - Page 2 Icon_minitimeFri Sep 16, 2016 7:55 am

Este stupid și lipsit de sens să tot dai ”activ” din câteva zile în câteva zile. Dacă tot se dorește un fel de contorizare a userilor activi mi se pare normal să se posteze MAXIM o dată pe lună de fiecare user aici, nu în prostie, că e irelevant și devine la fel ca topicurile de la jocuri spamm.

Condica prezenta useri activi - Page 2 Tumblr_obpa234o5z1regz06o2_250 Condica prezenta useri activi - Page 2 Tumblr_obpa234o5z1regz06o6_250
Condica prezenta useri activi - Page 2 Tumblr_obpa234o5z1regz06o4_250 Condica prezenta useri activi - Page 2 Tumblr_obpa234o5z1regz06o8_250
Back to top Go down
Sujata
Vampires
Vampires
Sujata

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Condica prezenta useri activi   Condica prezenta useri activi - Page 2 Icon_minitimeMon Sep 19, 2016 11:53 pm

topicul asta era aici de cand m-am inregistrat ppe forum
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Condica prezenta useri activi   Condica prezenta useri activi - Page 2 Icon_minitimeTue Sep 20, 2016 12:50 am

Da, e adevarat ca eu il facusem initial ca sa posteze userii sa se vada ca nu e parasit forumul.

Ideea la inceput era sa posteze cine vrea, cand vrea. Nu ca te obliga cineva sa postezi zilnic. Si daca nu vrei nu postezi in topic, nu te obliga nimeni. Poti posta o data pe zi, o data pe luna sau deloc in acest topic. Nu te obliga nimeni sa postezi in el daca nu vrei.

Poate ca pare lipsit de sens, daca ar fi vorba de un forum mai maricel care ar fi bantuit de 20-50 useri zilnic. Dar la un forum care abia trage si pe care ase perinda 3-5 useri, nu cred ca e lipsit de sens topicul.
In plus dupa cum am spus, nu obliga nimeni pe nimeni sa posteze aici.

E adevarat insa ca poate parea un topic de spam. Dar atata timp cat regula cu spamm-ul care e generala pe orice forum, fara dublu post in mai putin de 24 ore se rspecta, nu cred ca se incadreaza la spam. Si in plus oricum daca citesti datele posturilor vei constata ca sunt din 3 in 3 saptamani.

Back to top Go down
Sujata
Vampires
Vampires
Sujata

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Condica prezenta useri activi   Condica prezenta useri activi - Page 2 Icon_minitimeTue Sep 20, 2016 5:43 pm

foarte bine zis Geo!
scurt si la obiect
Back to top Go down
Rogue
MEMBRU
MEMBRU
Rogue

PostSubject: Re: Condica prezenta useri activi   Condica prezenta useri activi - Page 2 Icon_minitimeThu Sep 22, 2016 9:14 am

...ati inceput iar, dar nu ma mir =)).
Nu mă cert iar cu voi, dar îți spun o chestie, înțelegi bine, nu înțelegi..la fel de bine
tu crezi că venind cineva pe forum și intrând, prin absurd, tocmai la topicul ăsta, are impresia că e pe un forum activ din moment ce pe toată pagina postează doar roxana ?! dimpotrivă, fiind un singur user care dă, indiferent de intervalele la care se postează se subliniază ideea că e gol pe aici, nu îți aduce niciun avantaj.
Dar în fine, forumul vostru, regulile și mentalitatea voastră!
Eu o zi bună vă doresc și atât, v-am explicat o chestie, dar vă cunosc și știu că nu veți înțelege.

Condica prezenta useri activi - Page 2 Tumblr_obpa234o5z1regz06o2_250 Condica prezenta useri activi - Page 2 Tumblr_obpa234o5z1regz06o6_250
Condica prezenta useri activi - Page 2 Tumblr_obpa234o5z1regz06o4_250 Condica prezenta useri activi - Page 2 Tumblr_obpa234o5z1regz06o8_250
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Condica prezenta useri activi   Condica prezenta useri activi - Page 2 Icon_minitimeThu Sep 22, 2016 9:44 am

Eu inteleg ca si tu ai dreptate. Totusi dupa cum am zis nu cres ca e spa. si posteaza cine vrea. Vom mai vedea ce se va intampla cu acest topc. Si activitatea se poate vedea in josul paginii sau l cu acesr topic la profilele membrilor.

Back to top Go down
Rogue
MEMBRU
MEMBRU
Rogue

PostSubject: Re: Condica prezenta useri activi   Condica prezenta useri activi - Page 2 Icon_minitimeThu Sep 22, 2016 10:57 am

Ti-am zis ca imi bat gura degeaba ca nu intelegi mai sus, dand postul asta mi-ai demonstrat.
Cum pana mea nu e spam daca doar ea da posturi unul dupa altul ?
Regula aia care ai zis-o tu fara dublu post de 24 h nu o aplica nimeni in afara de tine. Dublu post e dublu post si punct, indiferent ca a trecut o zi sau un an. Wake up, duh.
Ori vezi ca ea pe orice forum vine face spam, ori nu vezi, e la latitudinea ta.
Dar in fine, as I said, forumul vostru, faceti balci.
Am incercat sa te ajut ,dar vad ca nu are rost, nu am cu cine.

Back to top Go down
Sujata
Vampires
Vampires
Sujata

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Condica prezenta useri activi   Condica prezenta useri activi - Page 2 Icon_minitimeThu Sep 22, 2016 2:42 pm

Fiecare face ce vrea cu forumul lui, daca el a decis sa pastreze acest topic, e alegerea lui si trebuie respectata, daca tot se vorbeste de bunul simt pe aici.
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Condica prezenta useri activi   Condica prezenta useri activi - Page 2 Icon_minitimeThu Sep 22, 2016 3:07 pm

Eu ma gandesc daca se poate face mult mai util decat sa dam un simplu prezent.

Back to top Go down
Sujata
Vampires
Vampires
Sujata

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Condica prezenta useri activi   Condica prezenta useri activi - Page 2 Icon_minitimeThu Sep 22, 2016 3:36 pm

si la ce te-ai gandit mai exact?
Back to top Go down
Arya
PREMIUM MEMBER
PREMIUM MEMBER
Arya

Mesaje Mesaje : 1946
Kwan Kwan : 5594
Localizare Localizare : Antartica

PostSubject: Re: Condica prezenta useri activi   Condica prezenta useri activi - Page 2 Icon_minitimeThu Sep 22, 2016 4:27 pm

Un administrator trebuie sa tina cont si opiniile celorlalti useri, altfel sfarseste prin a ramane singur pe forum. Raman la parerea mea e a absurd sa spunem prezent, de parca s-ar striga catalogul.

Stanga spre dreapta:
Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.
Condica prezenta useri activi - Page 2 S58vw8
Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.
Condica prezenta useri activi - Page 2 Fkmkj6
Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.
Condica prezenta useri activi - Page 2 2u8gwh5
Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.
Condica prezenta useri activi - Page 2 Yyl54
Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.
Condica prezenta useri activi - Page 2 Ofpzr6
Amary, Hana
Condica prezenta useri activi - Page 2 2mer449
Back to top Go down
http://fantasia.forumgratuit.ro/forum
Sujata
Vampires
Vampires
Sujata

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Condica prezenta useri activi   Condica prezenta useri activi - Page 2 Icon_minitimeThu Sep 22, 2016 5:10 pm

normal ca trebuie tinut cont si de parerea celorlalti
daca se tot au sfaturi si membrii trebuie sa fie activi, nu sa fie niste tate care zic fa aia si aia
sa-si dea naibii interesu pe forum prin activitate, ca de dat indicatii orice tampit stie
Back to top Go down
Arya
PREMIUM MEMBER
PREMIUM MEMBER
Arya

Mesaje Mesaje : 1946
Kwan Kwan : 5594
Localizare Localizare : Antartica

PostSubject: Re: Condica prezenta useri activi   Condica prezenta useri activi - Page 2 Icon_minitimeFri Sep 23, 2016 12:17 am

Abtinete de la insulte ca ti-am vorbit frumos.
Iar eu am fost destul de activa dar cand forumul e mort si administratorul uita de el atunci parerea mea ca user nu cântărește prea mult.

Stanga spre dreapta:
Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.
Condica prezenta useri activi - Page 2 S58vw8
Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.
Condica prezenta useri activi - Page 2 Fkmkj6
Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.
Condica prezenta useri activi - Page 2 2u8gwh5
Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.
Condica prezenta useri activi - Page 2 Yyl54
Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.
Condica prezenta useri activi - Page 2 Ofpzr6
Amary, Hana
Condica prezenta useri activi - Page 2 2mer449
Back to top Go down
http://fantasia.forumgratuit.ro/forum
Rogue
MEMBRU
MEMBRU
Rogue

PostSubject: Re: Condica prezenta useri activi   Condica prezenta useri activi - Page 2 Icon_minitimeFri Sep 23, 2016 10:30 am

Roxana, iar ai început cu tupeul ? După ce că tu nu ai bun simț și faci pe șefa peste tot îți permiți iar să ne insulți. Dacă tot insiști pe cuvântul meu de onoare că te reclam, că am dovezi că ai înjurat ca ultima mahalagioaică, nenumărate print screenuri, te reclam la ăștia de la forum gratuit să îți închidă forumurile și am terminat. Că nu stau eu să mă insulți oricând îți vine.
Eu am încercat să îl ajut pe George, i-am făcut imagini, i-am făcut ranguri, AM POSTAT și nu numai prin off topicuri, ci la multe topicuri de RPG. Nu e vina mea că forumul e vechi și are o grămadă de în nereguli, crede-mă că l-am ajutat mai mult decât ai făcut-o tu vreodată.
Și pe bune, nu ai decât să mă insulți iar, dar când rămâi fără jucării să nu te prind că plângi că eu te-am avertizat și vezi că eu nu știu multe. Nu te insult înapoi că eu sunt mai deșteaptă de atât, spre deosebire de tine... văd că nu depășești nivelul unei ridichi de mereu ești cu cleanța mare. Presupun că îți place să te deteste și marginalizeze lumea, așa ești tu.

Back to top Go down
Sujata
Vampires
Vampires
Sujata

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Condica prezenta useri activi   Condica prezenta useri activi - Page 2 Icon_minitimeSat Sep 24, 2016 1:31 am

Arya wrote:
Abtinete de la insulte ca ti-am vorbit frumos.
Iar eu am fost destul de activa dar cand forumul e mort si administratorul uita de el atunci parerea mea ca user nu cântărește prea mult.

aici chiar nu vorbeam de voi
daca era sa va jignesc, va jigneam direct
eu vorbeam de membrii in general, nu de pe acest forum
am vazut n forumuri frumoase cu un skin woow, care au murit din cauza ca adminu nu prea mai facea fata la plangeri, iar membrii erau nemultumiti si se purtau ca si niste tate
eu am doar un singur forum si atat, cel cu RPG History e a lui Geo
a preferat sa faca un forum nou pentruca asta era prea greu de corectat
daca vi s-a parut ca v-am jignit, imi cer scuze pentru ca nu m-am exprimat corect, cat despre forumul meu, as prefera sa ramana intact pentru ca am muncit la el si am investit timp mai bine de 3 ani
ok girls, pentru binele forumului meu, am sa va evit atat la rpg-uri cat si la non rpg-uri. Asta e ultima data cand o sa mai activez pe forumul asta. Bye bye! Condica prezenta useri activi - Page 2 667528
Back to top Go down
Sujata
Vampires
Vampires
Sujata

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Condica prezenta useri activi   Condica prezenta useri activi - Page 2 Icon_minitimeSat Sep 24, 2016 2:42 am

am sa-l ajut pe Geo cu skinu si atat! Am sa ma ocup de skinuri noi cand are nevoie in functie de sarbatori si anotimpuri.
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Condica prezenta useri activi   Condica prezenta useri activi - Page 2 Icon_minitimeSat Sep 24, 2016 2:50 am

Va rog frumos terminati cu cearta. Terminati cu amenintarile voastre de 2 bani. Asta e forum nu mahala. Vreti mahala, mergeti in piata. S-ar putea sa inchid acest topic pentru a evita cearta si toata lumea sa fie multumita.
Iar daca ii veti sterge forumul, eu unul nu mai am ce discuta cu voi.

Am inteles. Se vrea inchiderea acestui topic si o sa il inchid.

Ca de fiecare data, recunosc e vina mea. E vina mea ca am facut acest topic inutil dupa parerea unora.

Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Condica prezenta useri activi   Condica prezenta useri activi - Page 2 Icon_minitime

Back to top Go down

Condica prezenta useri activi
Back to top 
Page 2 of 3Go to page : Previous  1, 2, 3  Next