Author | Message |
---|
Morphogenic MEMBRU
Sex : Mesaje : 102 Kwan : 99 Varsta : 28 Localizare : ... Oh, who cares ..?!
| Subject: Re: Condica prezenta useri activi Mon Oct 19, 2015 10:25 am | |
| @George: Oricum nu am inteles niciodata logica regulilor si alegerilor facute de tine
@Halloween: Am deja un forum cu regulile mele lol =))) Don't Keep Calm Just Kill Everyone | |
|
| |
Sujata Vampires
Name : Roxie Sex : Mesaje : 2691 Kwan : 16530 Varsta : 29 Localizare : Baia Mare
Foaie de personaj Hrana dragon: 2
| Subject: Re: Condica prezenta useri activi Mon Oct 19, 2015 1:37 pm | |
| | |
|
| |
Sujata Vampires
Name : Roxie Sex : Mesaje : 2691 Kwan : 16530 Varsta : 29 Localizare : Baia Mare
| Subject: Re: Condica prezenta useri activi Wed Nov 04, 2015 1:59 pm | |
| | |
|
| |
hunter Dwarf
Name : Daniel Sex : Mesaje : 351 Kwan : 728 Localizare : Utopia
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: Re: Condica prezenta useri activi Mon Nov 16, 2015 10:54 pm | |
| | |
|
| |
Sujata Vampires
| Subject: Re: Condica prezenta useri activi Wed Feb 24, 2016 7:47 pm | |
| | |
|
| |
Sujata Vampires
| Subject: Re: Condica prezenta useri activi Sun Feb 28, 2016 4:49 pm | |
| | |
|
| |
Sujata Vampires
| Subject: Re: Condica prezenta useri activi Sat Mar 05, 2016 8:42 pm | |
| | |
|
| |
Sujata Vampires
| Subject: Re: Condica prezenta useri activi Tue Mar 29, 2016 11:08 pm | |
| | |
|
| |
Rogue MEMBRU
Sex : Mesaje : 263 Kwan : 324 Varsta : 30 Localizare : in your mind!
| Subject: Re: Condica prezenta useri activi Fri Sep 16, 2016 7:55 am | |
| Este stupid și lipsit de sens să tot dai ”activ” din câteva zile în câteva zile. Dacă tot se dorește un fel de contorizare a userilor activi mi se pare normal să se posteze MAXIM o dată pe lună de fiecare user aici, nu în prostie, că e irelevant și devine la fel ca topicurile de la jocuri spamm. | |
|
| |
Sujata Vampires
| Subject: Re: Condica prezenta useri activi Mon Sep 19, 2016 11:53 pm | |
| topicul asta era aici de cand m-am inregistrat ppe forum | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Condica prezenta useri activi Tue Sep 20, 2016 12:50 am | |
| Da, e adevarat ca eu il facusem initial ca sa posteze userii sa se vada ca nu e parasit forumul.
Ideea la inceput era sa posteze cine vrea, cand vrea. Nu ca te obliga cineva sa postezi zilnic. Si daca nu vrei nu postezi in topic, nu te obliga nimeni. Poti posta o data pe zi, o data pe luna sau deloc in acest topic. Nu te obliga nimeni sa postezi in el daca nu vrei.
Poate ca pare lipsit de sens, daca ar fi vorba de un forum mai maricel care ar fi bantuit de 20-50 useri zilnic. Dar la un forum care abia trage si pe care ase perinda 3-5 useri, nu cred ca e lipsit de sens topicul. In plus dupa cum am spus, nu obliga nimeni pe nimeni sa posteze aici.
E adevarat insa ca poate parea un topic de spam. Dar atata timp cat regula cu spamm-ul care e generala pe orice forum, fara dublu post in mai putin de 24 ore se rspecta, nu cred ca se incadreaza la spam. Si in plus oricum daca citesti datele posturilor vei constata ca sunt din 3 in 3 saptamani. | |
|
| |
Sujata Vampires
| Subject: Re: Condica prezenta useri activi Tue Sep 20, 2016 5:43 pm | |
| foarte bine zis Geo! scurt si la obiect | |
|
| |
Rogue MEMBRU
| Subject: Re: Condica prezenta useri activi Thu Sep 22, 2016 9:14 am | |
| ...ati inceput iar, dar nu ma mir =)). Nu mă cert iar cu voi, dar îți spun o chestie, înțelegi bine, nu înțelegi..la fel de bine tu crezi că venind cineva pe forum și intrând, prin absurd, tocmai la topicul ăsta, are impresia că e pe un forum activ din moment ce pe toată pagina postează doar roxana ?! dimpotrivă, fiind un singur user care dă, indiferent de intervalele la care se postează se subliniază ideea că e gol pe aici, nu îți aduce niciun avantaj. Dar în fine, forumul vostru, regulile și mentalitatea voastră! Eu o zi bună vă doresc și atât, v-am explicat o chestie, dar vă cunosc și știu că nu veți înțelege. | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Condica prezenta useri activi Thu Sep 22, 2016 9:44 am | |
| Eu inteleg ca si tu ai dreptate. Totusi dupa cum am zis nu cres ca e spa. si posteaza cine vrea. Vom mai vedea ce se va intampla cu acest topc. Si activitatea se poate vedea in josul paginii sau l cu acesr topic la profilele membrilor. | |
|
| |
Rogue MEMBRU
| Subject: Re: Condica prezenta useri activi Thu Sep 22, 2016 10:57 am | |
| Ti-am zis ca imi bat gura degeaba ca nu intelegi mai sus, dand postul asta mi-ai demonstrat. Cum pana mea nu e spam daca doar ea da posturi unul dupa altul ? Regula aia care ai zis-o tu fara dublu post de 24 h nu o aplica nimeni in afara de tine. Dublu post e dublu post si punct, indiferent ca a trecut o zi sau un an. Wake up, duh. Ori vezi ca ea pe orice forum vine face spam, ori nu vezi, e la latitudinea ta. Dar in fine, as I said, forumul vostru, faceti balci. Am incercat sa te ajut ,dar vad ca nu are rost, nu am cu cine. | |
|
| |
Sujata Vampires
| Subject: Re: Condica prezenta useri activi Thu Sep 22, 2016 2:42 pm | |
| Fiecare face ce vrea cu forumul lui, daca el a decis sa pastreze acest topic, e alegerea lui si trebuie respectata, daca tot se vorbeste de bunul simt pe aici. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Condica prezenta useri activi Thu Sep 22, 2016 3:07 pm | |
| Eu ma gandesc daca se poate face mult mai util decat sa dam un simplu prezent. | |
|
| |
Sujata Vampires
| Subject: Re: Condica prezenta useri activi Thu Sep 22, 2016 3:36 pm | |
| si la ce te-ai gandit mai exact? | |
|
| |
Arya PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1946 Kwan : 5594 Localizare : Antartica
| Subject: Re: Condica prezenta useri activi Thu Sep 22, 2016 4:27 pm | |
| Un administrator trebuie sa tina cont si opiniile celorlalti useri, altfel sfarseste prin a ramane singur pe forum. Raman la parerea mea e a absurd sa spunem prezent, de parca s-ar striga catalogul. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
|
| |
Sujata Vampires
| Subject: Re: Condica prezenta useri activi Thu Sep 22, 2016 5:10 pm | |
| normal ca trebuie tinut cont si de parerea celorlalti daca se tot au sfaturi si membrii trebuie sa fie activi, nu sa fie niste tate care zic fa aia si aia sa-si dea naibii interesu pe forum prin activitate, ca de dat indicatii orice tampit stie | |
|
| |
Arya PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1946 Kwan : 5594 Localizare : Antartica
| Subject: Re: Condica prezenta useri activi Fri Sep 23, 2016 12:17 am | |
| Abtinete de la insulte ca ti-am vorbit frumos. Iar eu am fost destul de activa dar cand forumul e mort si administratorul uita de el atunci parerea mea ca user nu cântărește prea mult. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
|
| |
Rogue MEMBRU
| Subject: Re: Condica prezenta useri activi Fri Sep 23, 2016 10:30 am | |
| Roxana, iar ai început cu tupeul ? După ce că tu nu ai bun simț și faci pe șefa peste tot îți permiți iar să ne insulți. Dacă tot insiști pe cuvântul meu de onoare că te reclam, că am dovezi că ai înjurat ca ultima mahalagioaică, nenumărate print screenuri, te reclam la ăștia de la forum gratuit să îți închidă forumurile și am terminat. Că nu stau eu să mă insulți oricând îți vine. Eu am încercat să îl ajut pe George, i-am făcut imagini, i-am făcut ranguri, AM POSTAT și nu numai prin off topicuri, ci la multe topicuri de RPG. Nu e vina mea că forumul e vechi și are o grămadă de în nereguli, crede-mă că l-am ajutat mai mult decât ai făcut-o tu vreodată. Și pe bune, nu ai decât să mă insulți iar, dar când rămâi fără jucării să nu te prind că plângi că eu te-am avertizat și vezi că eu nu știu multe. Nu te insult înapoi că eu sunt mai deșteaptă de atât, spre deosebire de tine... văd că nu depășești nivelul unei ridichi de mereu ești cu cleanța mare. Presupun că îți place să te deteste și marginalizeze lumea, așa ești tu. | |
|
| |
Sujata Vampires
| Subject: Re: Condica prezenta useri activi Sat Sep 24, 2016 1:31 am | |
| - Arya wrote:
- Abtinete de la insulte ca ti-am vorbit frumos.
Iar eu am fost destul de activa dar cand forumul e mort si administratorul uita de el atunci parerea mea ca user nu cântărește prea mult. aici chiar nu vorbeam de voi daca era sa va jignesc, va jigneam direct eu vorbeam de membrii in general, nu de pe acest forum am vazut n forumuri frumoase cu un skin woow, care au murit din cauza ca adminu nu prea mai facea fata la plangeri, iar membrii erau nemultumiti si se purtau ca si niste tate eu am doar un singur forum si atat, cel cu RPG History e a lui Geo a preferat sa faca un forum nou pentruca asta era prea greu de corectat daca vi s-a parut ca v-am jignit, imi cer scuze pentru ca nu m-am exprimat corect, cat despre forumul meu, as prefera sa ramana intact pentru ca am muncit la el si am investit timp mai bine de 3 ani ok girls, pentru binele forumului meu, am sa va evit atat la rpg-uri cat si la non rpg-uri. Asta e ultima data cand o sa mai activez pe forumul asta. Bye bye! | |
|
| |
Sujata Vampires
| Subject: Re: Condica prezenta useri activi Sat Sep 24, 2016 2:42 am | |
| am sa-l ajut pe Geo cu skinu si atat! Am sa ma ocup de skinuri noi cand are nevoie in functie de sarbatori si anotimpuri. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Condica prezenta useri activi Sat Sep 24, 2016 2:50 am | |
| Va rog frumos terminati cu cearta. Terminati cu amenintarile voastre de 2 bani. Asta e forum nu mahala. Vreti mahala, mergeti in piata. S-ar putea sa inchid acest topic pentru a evita cearta si toata lumea sa fie multumita. Iar daca ii veti sterge forumul, eu unul nu mai am ce discuta cu voi.
Am inteles. Se vrea inchiderea acestui topic si o sa il inchid.
Ca de fiecare data, recunosc e vina mea. E vina mea ca am facut acest topic inutil dupa parerea unora. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Condica prezenta useri activi | |
| |
|
| |
| Condica prezenta useri activi | |
|