Top posting users this month | |
Latest topics | » BerbecYesterday at 12:33 pm by RHM Tattoo» TaurYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» Gemeni Yesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» RacYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» LeuYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» Fecioară Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» Balanță Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» Scorpion Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» SăgeatătorYesterday at 12:30 pm by RHM Tattoo |
|
Author | Message |
---|
Coral OWNER
Sex : Mesaje : 90 Kwan : 115
| Subject: Re: Alaturi de delfini Mon Dec 08, 2014 9:14 am | |
| -Ma indoiesc ca 2 sirene si o zana ar putea. Zanele nu au puterile magice ale sirenelor. Fiecare avem puteri magice diferite. Dar totusi hai sa o cautam poate ea stie din intamplare inca vreo sirena. Spun eu apoi ii fac semn sa maurmeze. La un moment dat ma opresc in fata unui templu subacvatic. http://econet.ru/media/448/kindeditor/image/201302/20130216142418.jpg -Aici se afla fostul liceu al Atlanticii. Zona aceasta avea 3 roluri. Vezi sub tepe o usa? Ei bine acolo se intra in interiorul templului care in cursul saptamanii servea drept liceu iar Duminica servea drept Templu. Singura zi cand era inchis era Sambata. Aici la exterior se afla stadionul care putea fi folosit ca sala de sport si ca stadion iar pe trepte stateau spectatorii. Existau in ambele parti ale stadionului 2 porti facute din cate 3 stavilopozi asezati unii pestealtii. Din porti dupa cum se vede au mai ramas doar ruine La fel si varful piramidei s-a tocit raude tot Nu a mai fost nimeni care sa repare. Caldura era asigurata de la vulcanul din departare prin niste conducte subterane, In interiorul liceului caloriferele functionau pe baza de lava fierbinte. in interiorul liceului aveam o sala numita sala de vid unde era bagat aer si unde apa nu putea patrunde decat cat era lasata. Nu stiu fenomenul care era dar arata ca o piscina de-a oamenilor.Avea apa numai in piscina in rest era aer. Acum apa a patruns s-a acoperit in intregime acea sala. La liceul asta a invatat parintii si bunicii mei. Eu nu i-am prins in viata. Mama a murit la scurt timp dupa ce m-a nascut. Tata murise de ceva timp iin urma. Am fost crescuta de delfini. Ce stiu eu e ce mi-au povestit delfinii ce m-au crescut care erau prieteni buni cu parintii mei. Atat eu cat si cealalta sirena am avut vieti cam similare. | |
| | | Arya PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1946 Kwan : 5594 Localizare : Antartica
| Subject: Re: Alaturi de delfini Mon Dec 08, 2014 10:44 pm | |
| -Wow!! Asta da liceu. Acum seamana cu un templu vechi. E pacat ca nu mai exista atatea sirene, oceanul pare gol fara ele. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Coral OWNER
| Subject: Re: Alaturi de delfini Tue Dec 09, 2014 2:52 am | |
| -Intradevar, asa e. De fapt se poate face ceva sa apara din nou sirenele. Sa se umple oceanul iarasi. Sunt 3 lucruri care trebuie facute. 1. Desfiintarea piratilor printr-o lege dura care sa ii descurajeze sa mai apara. 2. Descurajarea elfilor de a mai polua oceanele. 3. Ridicarea blestemului care le face pe sirene sa devina fete daca se marita cu oameni. | |
| Subject: Re: Alaturi de delfini Wed Dec 10, 2014 1:08 pm | |
| -Eu zic sa ne ocupam mai intai de pirati, ei sunt cei care fac cele mai multe pagube. Cunosc o persoana care nu e tocmai sirena, dar e bun inotator si care te-ar putea ajuta sa ii infrunti pe pirati. Iar elfii nu sunt toti asa, ci cei locuiesc mai mult in padurile intunecate, aceia sunt periculosi. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Coral OWNER
| Subject: Re: Alaturi de delfini Thu Dec 11, 2014 11:02 pm | |
| | |
| Subject: Re: Alaturi de delfini Fri Dec 12, 2014 8:18 pm | |
| -Deci hai sa vedem unde il putem gasi. Trebuie sa fie undeva pe la suprafata. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Coral OWNER
| Subject: Re: Alaturi de delfini Fri Dec 12, 2014 11:39 pm | |
| -Bine. Spun eu si ma tin dupa ea. | |
| Subject: Re: Alaturi de delfini Fri Dec 12, 2014 11:47 pm | |
| Am iesit din apa si am inceput sa il strig pe Kazyz. In curand se auzi un tarsait pe nisip, ceea ce insemna ca ma auzise. -Sper ca nu te vei speria, nu iti face nimic. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Coral OWNER
| Subject: Re: Alaturi de delfini Sat Dec 13, 2014 10:03 pm | |
| -Bine, daca asa spui tu. Spun eu Si il salut pe baiatul naga cand acesta soseste. | |
| Subject: Re: Alaturi de delfini Sat Dec 13, 2014 11:34 pm | |
| Kazyz ajunse in fata noastra si le-am facut cunostinta celor doi, apoi i-am povestit de problemele pe care le aveam cu piratii si ne-am strans la un loc sa alcatuim un plan. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Coral OWNER
| Subject: Re: Alaturi de delfini Fri Nov 20, 2015 7:18 pm | |
| -Spuneti voi intai ideea planului. Spun eu. | |
| | | Venom PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1996 Kwan : 4230 Localizare : fairy land
| Subject: Re: Alaturi de delfini Wed Jun 12, 2019 4:10 am | |
| Ionut:
Imi doream de mult sa inot alaturi de delfini dar parca nu ma incumateam. | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Alaturi de delfini | |
| |