Top posting users this month | |
Latest topics | » BerbecYesterday at 12:33 pm by RHM Tattoo» TaurYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» Gemeni Yesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» RacYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» LeuYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» Fecioară Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» Balanță Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» Scorpion Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» SăgeatătorYesterday at 12:30 pm by RHM Tattoo |
|
Author | Message |
---|
Leonys Shadow Vampires
Sex : Mesaje : 40 Kwan : 42 Varsta : 26
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: Re: Telefonul Olimpului Fri Apr 04, 2014 1:58 am | |
| -Deci ceva devastator dar care sa nu dureze mult... Atunci, una din parti trebuie sa dispara sau sa fie pusa atat de mult la pamant incat sa nu mai aiba puterea de a riposta. stau putin sa ma gandesc. | |
| | | Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Telefonul Olimpului Fri Apr 04, 2014 2:00 am | |
| Mai raman putin langa telefon dar vine Afrodita sa ma inlocuiasca la telefon. Fiindca ea isi terminase programul la salonul de infrumusetare. Atunci eu imi pun mainile pe umeri si apoi le las in jos, pe langa corp, prima data imi schimb imbracamintea cu una mai pamanteana. O rochie alba si lunga fara bretele, pana la glezne, ce imi acoperea sanii doar pe jumatate, si un colier de aur de 24 karate. Apoi repet semnul dar un pic diferit, astfel ca ma teleportez. Si ma teleportez fix in aceeasi camera, langa cei doi baieti. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Telefonul Olimpului Fri Apr 04, 2014 2:01 am | |
| - Da, exact, ceva de genul... un război fulger în care una din părți să pice cât mai repede... închise ochii, deja amintindu-și unul din războaiele de genul acesta. Erau preferatele lui,îi plăcea că deși război în sine se termina catastrofe apăreau una după alta apoi. |
| | | Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Telefonul Olimpului Fri Apr 04, 2014 2:12 am | |
| -Pai daca ati face razboiul intre Rusia si SUA si ar disparea SUA, Adica sa fie cucerita complet de Rusia, adio dolar, si dept urmare ctastrofe ar fi in fiecare tara din lume, caci toate depind de Dolarul American. Dar in felul acesta in America s-ar instaura comunismul, iar oamenii ar spune adio libertatii de exprimare si multor alte drepturi ale omului. Daca ar disparea in schimb Rusia, fiind cucerita complet de America, SUA ar prospera atat de mult, dolarul s-ar intari semnificativ si nu stiu daca oamenii o vor duce mai bine sau nu, dar ar urma un alt tip de catastofa. Ar deschide calea cate un guvern unic Mondial, ceea ce ar insemna adio razboaie, iar tu Ares vei iesi la pensie. | |
| | | Leonys Shadow Vampires
| Subject: Re: Telefonul Olimpului Fri Apr 04, 2014 8:30 am | |
| -SUA si Rusia de facatu un razboi in felul in care arata acum e periculos. SUA are NATO. Daca Rusia castiga, adio NATO, adio Europa. Si daca se ajunge la asta razbooiul va continua mult. Doar ca va devenii unul intern. stau o clipa si analizez lucrurile. -Desi e periculos, cu putina munca se poate evita consecintele de mai sus. | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Telefonul Olimpului Fri Apr 04, 2014 10:20 am | |
| -Si daca Rusia sa zicem ataca Finlanda vrand sa o anexeze, Finlanda e in NATO si in UE si ea, deci va riposta atat SUA cat si UE. Si va deveni razboi mondial. Ucraina a fost atacata pentru Crimeea fiindca ea nu era membra NATO si UE. Deci trebuie avut grija si intre cine facem razboiul. Eu am dat daor cateva idei, in rest razboiul si lumea e la mana ta, Ares. Ii spun eu. | |
| Subject: Re: Telefonul Olimpului Fri Apr 04, 2014 11:53 am | |
| -Si cum e dirijat razboiul in mana mea. Hitler a pierdut pentru ca nu a ascultat de noi, sa mai astepte putin. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Telefonul Olimpului Fri Apr 04, 2014 3:48 pm | |
| - Tu îi spui unui Zeu că va ieșii la pensie ? începu Ares să râdă de ea în față, un râs batjocoritor, pentru că el nu era genul de persoană care să fie vreodată drăguță. Și în plus, nu cred că te-a întrebat pe tine cineva, ceva, cupcake, nu ai ce căuta aici, e o întâlnire privată, îi dădu el cu flit, privind-o urât, întorcându-și apoi privirea la tânăr, citindu-se în ochii lui un „dacă ea nu pleacă, plec eu”. |
| Subject: Re: Telefonul Olimpului Fri Apr 04, 2014 5:54 pm | |
| Nu am intentia de a pierde aceasta oportunitate. Dar nici nu vreau sa-i urmez jocul lui Ares. Nimeni nu imi poate ordona ce sa fac. | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Telefonul Olimpului Fri Apr 04, 2014 6:06 pm | |
| -Eu aveam prostul obicei de a fi mai sfidatoare. Nu doar cu Ares ci cu toti zeii, inclusiv cu Zeus. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Telefonul Olimpului Fri Apr 04, 2014 8:31 pm | |
| - Pleacă odată, își rotii el ochii, îndreptându-se de spate și privind pe geam. Nu avea de gând să-și împărtășească planurile și cu altcineva, prefera să o lase baltă și să găsească pe altcineva. |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Telefonul Olimpului Thu Apr 10, 2014 7:45 pm | |
| Plecasem la insistentele lui Ares. | |
| Subject: Re: Telefonul Olimpului Fri Apr 11, 2014 12:52 am | |
| -Unde am ramas, draga Ares? il intreb pe zeu. Nu tineam neaparat ca zeita sa plece, dar e ok asa. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Telefonul Olimpului Mon Apr 14, 2014 2:13 pm | |
| - Nici nu mai știu exact, mi-am pierdut ideile, murmură destul de iritat de acele întreruperi , ciufulindu-și părul. Da, deci parcă ziceam scurt, dar de impact. |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Telefonul Olimpului | |
| |
| | | | Telefonul Olimpului | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |