Author | Message |
---|
miochanxo PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1172 Kwan : 5624 Varsta : 24 Localizare : In lumea mea
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| |
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: It s alarming honestly how charming she can be Mon Aug 11, 2014 10:12 am | |
| -Hai spune-mi ce loc mai tare stii tu. Impresioneaza-ma. | |
|
| |
miochanxo PREMIUM MEMBER
| |
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: It s alarming honestly how charming she can be Tue Aug 12, 2014 12:34 am | |
| nu stiu daca am fost acolo. Sau daca vorbim de acelasi lucru. Eu stiam ca sirenele se impart in 3 grupe: Oceanide, Nereide si Ondine. Oceanidele care traiesc in oceane si nereidele care traiesc in mari nu isi pot schimba forma dar ondinele care sunt supranumite si sirene de apa dulce, pot trai in orice apa dulce rau saau fluviu. Ele isi pot schimba forma si pot trai si pe uscat dar daor in orase prin care trece un fluviu sau un rau. Nu stiu daca nu cumva voi numiti Ondinele vrajitori de apa. Sau cele 2 sunt specii asemanatoare. La fel cum sunt vrajitoarele si elfii referindu-ma la aspect. Poate ca ondinele seamana cu vrajitorii de apa dar au ceva diferit. | |
|
| |
miochanxo PREMIUM MEMBER
| |
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: It s alarming honestly how charming she can be Fri Aug 29, 2014 7:46 am | |
| -Si sa inteleg ca vrajitoarele de apa nu pot capata coada de peste in loc de picioare? | |
|
| |
miochanxo PREMIUM MEMBER
| |
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: It s alarming honestly how charming she can be Mon Sep 08, 2014 8:54 am | |
| -Si daca pot apoi cum diferentiezi o vrajitoare de apa de o sirena? | |
|
| |
miochanxo PREMIUM MEMBER
| |
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: It s alarming honestly how charming she can be Thu Jan 22, 2015 8:38 pm | |
| -Inteleg. Atunci sa mergem acolo. Spun zambindu-i. | |
|
| |
miochanxo PREMIUM MEMBER
| |
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: It s alarming honestly how charming she can be Sat Jan 24, 2015 7:27 pm | |
| -Stii, am uitat daca ti-am propus vreodata sa te iau in zbor pe spatele meu si tu sa imi indici drumul. Imi amintesc ca am mai facut asta cu unele prietene dar nu mai stiu daca si cu tine.
Insa daca nu vrei asa, putem calari un pegasus. Sunt satula de teleportare momentan. Dar acum mi-am amintit ca nu prea mai ai incredere in potiuni deci banuiesc ca vei dori sa calarim un pegas. | |
|
| |
miochanxo PREMIUM MEMBER
| |
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: It s alarming honestly how charming she can be Fri Feb 20, 2015 11:15 am | |
| -Prefer sa fii micsorata pe spatele meu si sa ma conduci tu pe mine. Sa iti ascult absolut toate comenzile. | |
|
| |
miochanxo PREMIUM MEMBER
| |
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: It s alarming honestly how charming she can be Fri Feb 20, 2015 3:54 pm | |
| o ridic si o pun pe spatele meu intre aripi. -Vom merge pana intr-un oras din apropiere unde se afla o herghelie de Pegasi. Acolo te vei mari si iti voi plati eu o excursie pe un Pegas. | |
|
| |
miochanxo PREMIUM MEMBER
| |
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: It s alarming honestly how charming she can be Tue Mar 10, 2015 3:17 pm | |
| Zbor destul de repede si in mai putin de juma de ora ajungem la acea herghelie de pegasi. | |
|
| |
miochanxo PREMIUM MEMBER
| |
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: It s alarming honestly how charming she can be Fri Apr 17, 2015 11:07 pm | |
| O conduc intr-o poienita care arata ca un hipodrom urias, inconjuat de un gard nu prea inalt, doar u metru avea gardul astfel incat puteam vedea peste el. Intram pe poarta care era ca o arcada de lemn pe care scria: Herghelia Eloria. -Aici suntem de fapt la marginea orasului Eloria, la herghelia orasului. In Eloria pot fi vazute multe atractii turistice, aceasta fiind una dintre ele. Ii spun eu, Apoi mergem prin poienita p[ana la grajduri, unde erau inca inchisi i tarcuri mai mici caii unicornii si pegasii. ma uit la ceas. -Mai e putin pana le da drumul. Ah si daca ai rabdare, o sa paricipam si la o cursa la care desigur putem paria. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: It s alarming honestly how charming she can be | |
| |
|
| |
| It s alarming honestly how charming she can be | |
|