Author | Message |
---|
miochanxo PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1172 Kwan : 5624 Varsta : 24 Localizare : In lumea mea
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| |
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Summer ! Sun Jul 13, 2014 6:14 pm | |
| Zbor si eu dupa Mio.
-Buna tactica Mio, zborul in zig zag. Asa facem noi zanele cand vrem sa ne ferim de pradatori, cum ar fi grifonii de exemplu. | |
|
| |
miochanxo PREMIUM MEMBER
| |
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Summer ! Wed Jul 16, 2014 6:47 pm | |
| -Scuze. Uitasem ca ti-am mai spus. Ii spun eu. | |
|
| |
miochanxo PREMIUM MEMBER
| |
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Summer ! Sat Jan 24, 2015 8:13 pm | |
| -Se pare ca vom fi nevoite sa aterizam. Se apropie ceva si nu e unul singur. Antenele mele spun ca sunt cateva zeci de grifoni care zboara in stol sau turma De unul ne putem feri in zbor, de o multime insa nu. E mai in siguranta sa ajnge repede intr-o padure. Dsi suntem feriti de grifoni dam peste altceva, dar oricum e mai bine sa te muste ceva periculos decat sa fii inghitita de viu si intreaga de un grifon infometat. | |
|
| |
miochanxo PREMIUM MEMBER
| |
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Summer ! Fri Feb 20, 2015 10:55 am | |
| Aterizam intr-o padure, astfel grifonii cand trecura nu ne putura repera. Auzeam pe deasupra copacilor tipete stridente de grifon care se indepartau. | |
|
| |
miochanxo PREMIUM MEMBER
| |
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Summer ! Fri Feb 20, 2015 3:27 pm | |
| Faza e ca spre deosebire de oameni care sunt in varful lantului trofic, noi zanele avem dusmani naturali. -Grifoni, skeezites, dragonii carnivori, multe alte animale mari care se afla exclusiv in dimnsiunea noastra si tot felul de monstri. La fel si sirenele au dusmani naturali: Rechinii, pestii piranha, meduzele, tiparii electrici, unii pesti veninosi, cartacatitele urias si unele specii de corali mai evoluate care isi impusca prada cu tepi veninosi care o petrifica si apoi se extind pana la prada si o acopera, digerand-o cu timpul. | |
|
| |
miochanxo PREMIUM MEMBER
| |
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Summer ! Tue Mar 10, 2015 3:12 pm | |
| -Asta asa e. Oamenii si vrajitoarele nu au dusmani. Desi oamenii uneori mai sunt atacati de animale salbatice. Insa probabil nu acelasi lucru se poate spune de vrajitoare. | |
|
| |
miochanxo PREMIUM MEMBER
| |
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Summer ! Tue Apr 14, 2015 1:03 am | |
| -Daca vrajitoarele sunt o gresala inseamna ca si zanele sunt o gresala. Stii, in timpul Evului Mediu, in timpul inchizitiei cand a fost vanatoarea de vrajitoare, si noi zanele eram vanate. Eram vanate daor pentru ca aveam aripi si eram considerate ciudatenii. Tot atunci si piratii vanau sirene. Se pusese recomepnsa mare pe cap de zana si cap de sirena. Zanele erau arse pe rug ca si vrajitoarele iar sirenele erau taiate in 2, coada ajungandu-le in piete la tarabele de peste iar trupurile omenesti ajungea pe insulele e canibali. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Summer ! | |
| |
|
| |
| Summer ! | |
|