Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Un loc ascuns Fri Jun 20, 2014 6:40 am | |
| Era o zi de vara iar eu din nou ma micsorasem uitand cu desavarsire de balul ce urma sa aibe loc diseara. Din nou, fara avertisment, sunt prinsa cineva, insa de data asta observ ca era vorba de sora mea, care spre uimirea mea, ad ca isi dadu un pic jos fusta, si ma ascunse intr-un buzunar interior al fustei pe care il inchise cu fermoarul si apoi isi ridicase din nou fusta. Raman uimita, nestiind ca poate exista fuste cu buzunare interioare. Simt apoi cum Katrina pleca, si aud discutia dintre ea si cele 2 matusi. Aud ca Katrina deja isi modificase rochia de bal putin, astfel incat pe interiorul fustei rochiei, exista acum un buzunar ascuns, cu fermoar. Iar in timpul balului acolo urma sa stau eu. | |
|
Rogue MEMBRU
Sex : Mesaje : 263 Kwan : 324 Varsta : 30 Localizare : in your mind!
| Subject: Re: Un loc ascuns Wed Sep 14, 2016 12:05 pm | |
| - Urăsc balurile, de ce sfinte Merlin m-ai adus aici? se plânse Azazael ca un copil mic. Mindy și Aza nu erau neapărat prieteni, defapt..erau un soi de cunoștiințe prin alianță și nimic mai mult. Chiar și Mindy se simțea ciudat în aceea rochiță florară, dar nu trebuia să dea de bănuit. - Următoarea mea țintă vine la balul ăsta, așa că shhh, îmi ești dator. | |
|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Un loc ascuns Mon Sep 19, 2016 9:35 am | |
| Katrina:
Paseam maiestuos pe tocurile putin mai inalte, adoptand pozitia dreapta si nobila cea indelung exersata cu cartea pe cap cand eram mica. Desigur rochia mea de bal era atat de lunga incat atingea podeaua si nu se putea vedea ca port pantofi cu toc de 16 cm. | |
|
Venom PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1996 Kwan : 4230 Localizare : fairy land
| Subject: Re: Un loc ascuns Tue May 28, 2019 12:25 am | |
| Avea o rochie noua pe ea si venise la balu acesta cugand sa isi faca prieteni | |
|
Sponsored content
| Subject: Re: Un loc ascuns | |
| |
|