| Next Mio's concert. | |
|
|
|
Author | Message |
---|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Next Mio's concert. Tue Jul 08, 2014 10:21 pm | |
| O cautasem pe Mio si in cele din urma o gasisem. Mio, va trebui sa organizam un nou concert in Fairytopia Si de data asta m-am hotarat sa o las pe matusa Selene sa fie stilistul tau personal pentru acest viitor concert si s-a gandit sa ai o rochie ecran, si scena va fi in mijlocul unei discoteci astfel jocul de lumini de pe globul discotecii se va reflecta pe rochie. Apoi ii arat o poza cu o astfel de rochie. http://www.gannett-cdn.com/media/USATODAY/USATODAY/2013/02/10/carrieunderwoodgrammys-3_4_r536_c534.jpg?1b79b3da202957124496e3768cfb7b67cdb10c81 Totusi exista un detaliu, cu care nu stiu daca vei fi de acord. Exiasta 2 optiuni ca matusa fie sa transforme o rochie obisnuita in rochie ecran, fie ca sa ma transforme pe mine in rochie ecran. Ea vrea varianta a 2-a. Totusi ce parere ai? Ai accepta sa fiu eu trasformata intr-o rochie pe care sa o porti in timp ce sustii un concert? Sarbatorita este sora mea Katrina, pentru ea vei sustine acest concert. | |
|
| |
miochanxo PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1172 Kwan : 5624 Varsta : 24 Localizare : In lumea mea
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| |
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Next Mio's concert. Wed Jul 09, 2014 8:05 am | |
| -Bine, va fi mai scurta. Ii spun eu. Apropo ai aici adresa discotecii. Ii spun eu, dandu-i un biletel apoi plecand. Venise seara si matusa Selene o astepta pe Mio in culise, cu mine transformata intr-o rochie. Exact ca cea pe care i-o aratasem, doar ca era un pic mai scurta. | |
|
| |
miochanxo PREMIUM MEMBER
| |
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Next Mio's concert. Wed Jul 09, 2014 12:03 pm | |
| -Buna, Mio! Te asteptam. Astazi eu voi fi stilista ta. Vino si asaza-te aici. Spuse Selene aratandu-i un scaun langa o oglinda. -Cum vrei sa iti stea parul? Si machiajul te las pe tine sa ti-l alegi iar eu doar ti-l voi aplica. Cat despre rochia de scena, va fi una speciala. Ii mai spuse Selene. | |
|
| |
miochanxo PREMIUM MEMBER
| |
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Next Mio's concert. Wed Jul 09, 2014 3:51 pm | |
| -Bine, asa va fi cum doresti. Cat despre melodii din acelea mai dansante si mai ritmate. Spuse matusa Selene apoi incepu sa o pregateasca pe Mio pentru concert. Dupa ce ii termina machiajul si coafura, si ii facu si nghiile, ii spuse: -Acum rochia te asteapta la gaderoba. Si ii arata o usita. Eu ma aflam in acea incapere numita garderoba, mica cat o camaruta asezata pe un umeras. Chiar daca eram o rochie, magia nu imi putuse afecta simturile. Tot puteam vedea si auzi. O vad pe Mio intrand in garderoba. | |
|
| |
miochanxo PREMIUM MEMBER
| |
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Next Mio's concert. Wed Jul 09, 2014 8:37 pm | |
| -Mio, stiu ca ti se pare ciudat, dar eu ma simt asa bine sa fiu rochia ta... gandeam eu. Nu stiam daca ma va auzi sau nu, daca gandurile mele pot fi sau nu auzite. Ma simteam si eu ciudat dar placut in calitate de rochie. mai alers faptul ca eu acopeream trupul lui Mio. Caldura corpului ei era asa placuta... Cand se uita in oglinda ma uitam si eu. -Oau! Sunt o rochie asa frumoasa si o fac sa arate super bine, pe cea mai buna prietena a mea. Si va arata si mai bine cand jocurile de lumini se vor reflecta pe mine. Gandesc eu. | |
|
| |
miochanxo PREMIUM MEMBER
| |
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Next Mio's concert. Thu Jul 10, 2014 2:48 pm | |
| Pentru mine care eram rochia lui Mio fusese frumos. Avusesem o priveliste unica asupra scenei si asupra tribunelor unde erau spectatorii. Katrina se afla in loja Vip in fata scenei, si ea o aplaudase cel mai tare pe Mio. | |
|
| |
miochanxo PREMIUM MEMBER
| |
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Next Mio's concert. Thu Jul 10, 2014 2:58 pm | |
| -"Intradevar o noapte plina dar frumoasa si care se merita". Gandesc eu. | |
|
| |
miochanxo PREMIUM MEMBER
| |
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Next Mio's concert. Thu Jul 10, 2014 3:50 pm | |
| Dupa ce se terminase concertul, stiind gandurile lui mio, inainte ca ea sa ajunga la vestiar sau garderoba, ma transform singura intr-o rochie in stilul lui Mio. | |
|
| |
miochanxo PREMIUM MEMBER
| |
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Next Mio's concert. Fri Jul 11, 2014 4:37 pm | |
| Eu imi revemisem apoi la normal.
-Mio, te inteleg perfect. Nu e nici o problema. Ii raspund eu. | |
|
| |
miochanxo PREMIUM MEMBER
| |
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Next Mio's concert. Fri Jul 11, 2014 8:47 pm | |
| Ma duc langa Mio. -Se pare ca sora mea are prietene numia zane cu nasul pe sus. Nu prea stie sa isi aleaga prietenii, spre deosebire de mine. | |
|
| |
miochanxo PREMIUM MEMBER
| |
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Next Mio's concert. Fri Jul 11, 2014 9:24 pm | |
| -Uite ca si eu sunt printesa dar nu port coroana tot timpul. Abia de am purtat-o la 2-3 baluri. Sa stii ca sunt unele printese care nu isi da coroana jos nici cand se culca. | |
|
| |
miochanxo PREMIUM MEMBER
| |
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Next Mio's concert. Sat Jul 12, 2014 12:46 pm | |
| -Multumesc. Ii spun eu lui Mio, zambind. | |
|
| |
miochanxo PREMIUM MEMBER
| |
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Next Mio's concert. Sun Jul 27, 2014 6:51 pm | |
| -De ce nu poti fi in aceste locuri? Eh uite ca acum esti si ma gandeam sa ne plimbam. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Next Mio's concert. | |
| |
|
| |
| Next Mio's concert. | |
|