Top posting users this month | |
Latest topics | » BerbecYesterday at 12:33 pm by RHM Tattoo» TaurYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» Gemeni Yesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» RacYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» LeuYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» Fecioară Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» Balanță Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» Scorpion Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» SăgeatătorYesterday at 12:30 pm by RHM Tattoo |
|
| Boring day as always. | |
| | Author | Message |
---|
Berry. MEMBRU
Sex : Mesaje : 2 Kwan : 4
| Subject: Boring day as always. Sun Nov 16, 2014 3:54 pm | |
| Statea intins pe iarba cu privire spre cer, albastrul acestuia il facea sa zambeasca, dar el zambea din orice si mai mereu, deci nu era nimic nou. Isi duse mana la gura si casca, nu se intampla nimic nou acolo si toate lucrurile il plictiseau. With endless time, nothing is special. “I never felt open in any way. I would never impulsively ring people and assume that they’d want to see me, or just go ‘round. I always had to sit down and think very hard before I knocked on anybody’s door. And consequently, I never really knocked.” | |
| | | Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Boring day as always. Sun Nov 16, 2014 8:13 pm | |
| Zburam prin Valea dorintelor facand vraji din cnad in cnad. Schimbasem un rau intr-un rau de lapte cu cacao, schimbasem un pom intr-un brad de Craciun plin de dulciuri. Transformasem un lac intr-un patinoar si o piatra intr-o prajitura. | |
| | | Arya PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1946 Kwan : 5594 Localizare : Antartica
| Subject: Re: Boring day as always. Mon Dec 15, 2014 3:41 pm | |
| Ma aflam si eu pe aici, cautand un loc de relaxare. Apoi gasesc umbra sub un stejar si ma asez acolo, fara sa observ celelalte persoane. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Boring day as always. Mon Dec 15, 2014 3:52 pm | |
| Ajung langa stejarul sub care se odihnea cineva si ma gandesc sa fac o gluma, transformandu-i ghindele in caramele. Si cum vantul adia si le darama, picau in capul persoanei ce se odihnea sub stejar. Eu eram ascunsa dupa un alt copac si chicoteam. | |
| | | Arya PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1946 Kwan : 5594 Localizare : Antartica
| Subject: Re: Boring day as always. Mon Dec 15, 2014 11:26 pm | |
| -Dragut din partea oricui face asta! strig eu. Prind cateva caramele si le bag in buzunar. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Boring day as always. Tue Dec 16, 2014 12:51 am | |
| Zbor aterizand rapid si brusc in fata ei, incercand sa o sperii. -Bau! Spun eu strambandu-ma cat mai infricosator. | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Boring day as always. | |
| |
| | | | Boring day as always. | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |