Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Lista Mosului Wed Dec 10, 2014 10:46 am | |
| Am decis sa fac acest topic cu ocazia Craciunului ce se apropie. Aici fiecare personaj va trebui sa scrie cate o scrisoare lui Mos Craciun iar in seara de ajun vom face un topic RPG in care vor apare toate personajele inscrise si desigur Mos Craciun. Stiu ca nu suntem prea multi membri activi si de aceea fiecare vom utiliza personajele pe care le vom avea inscrise. Cred ca vom fi 2-3 cu vreo 5-10 personaje total. Si totusi ca sa ma asigur ca vor fi personajele necesesare pentru topic, eu din start imi voi inscrie 5 sau 6 personaje. Restul puteti veni cu cate personaje doriti. Chiar si cu cate unul. | |
|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Lista Mosului Wed Dec 10, 2014 10:58 am | |
| Draga Mos Craciun,
Ma numesc Sharma Sanara, sunt o zana ce locuiesc in orasul Metropolis, regatul Fairytopia si am 28 ani. Anu asta nu pot spune ca am fsot cea mai cuminte, deoarece trebuie sa recunosc, am facut farse unora dintre prietenii mei, vrajindu-i, dar ei m-au iertat. Sper totusi ca nu te-am suparat si inca sunt pe lista celorcuminti si ca vei trce si pe la mine. Anul acesta nu iti voi cere prea multe ci doar cateva dulciuri si o zi de Craciun foarte speciala cu multa aventura alaturi de prietenii mei.
| |
|
Sanara OWNER
| Subject: Re: Lista Mosului Wed Dec 10, 2014 11:00 am | |
| Acesta este modelul pentru inscrierea personajelor in topicul special de Craciun. Restul personajelor le voi inscrie dupa ce un alt user isi va inscrie cel putin un personaj. | |
|
Sponsored content
| Subject: Re: Lista Mosului | |
| |
|