Top posting users this month | |
Latest topics | » BerbecYesterday at 12:33 pm by RHM Tattoo» TaurYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» Gemeni Yesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» RacYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» LeuYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» Fecioară Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» Balanță Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» Scorpion Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» SăgeatătorYesterday at 12:30 pm by RHM Tattoo |
|
| In apele inghetate ale Antarticii | |
| | |
Author | Message |
---|
Arya PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1946 Kwan : 5594 Localizare : Antartica
| Subject: In apele inghetate ale Antarticii Thu Dec 11, 2014 8:53 pm | |
| First topic message reminder :
Kazyz:Tocmai ajunsesem in oceanul inghetat si scot capul la suprafata. Peste tot se vedeau plutind bucati mari de gheata, desprinse de continent. Am inotat pana am ajuns la margine, apoi m-am tarat afara sa ma odihnesc putin. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | |
Author | Message |
---|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: In apele inghetate ale Antarticii Sun Dec 14, 2014 3:26 pm | |
| -Pentru ca rechinii nu stiu valoarea unui sistem financiar, nu cunosc valoarea perlei. Ei isi extind imperiul prin forta bruta si intimidare. Au cucerit teritorii intregi prin forta bruta si faptul de a baga spaima in vietatile de acolo gonindu-le si fortandu-le sa isi caute locuri in alta parte. Cine ramane, e sortit sa devina hrana lor. | |
| | | Arya PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: In apele inghetate ale Antarticii Sun Dec 14, 2014 3:47 pm | |
| -Ce pot spune, daca sunt in stare sa se manance si intre ei. Dar hai sa vedem ce mai gasim in pestera. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: In apele inghetate ale Antarticii Sun Dec 14, 2014 5:31 pm | |
| -Astaasa e. Si hai sa mergem in pestera. Spun eu ducand-o in pesteraunde dam peste un cufar. -Cufarul asta nu avea cum sa ajunga singur in pestera. Se pare ca a fost locuinta unei sirene aici. | |
| Subject: Re: In apele inghetate ale Antarticii Sun Dec 14, 2014 5:37 pm | |
| Desigur, dar ce s-ar izola o sirena? Nici naga nu traiesc asa. Am dat din coada nerabdator. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: In apele inghetate ale Antarticii Sun Dec 14, 2014 5:50 pm | |
| -Nu cred ca s-a izolat ci cred ca aceasta pestera era ca un fel de casa in copac, sau un loc secret, izolare pe termen scurt, cand esti suparata, si vrei sa fii singura. | |
| Subject: Re: In apele inghetate ale Antarticii Sun Dec 14, 2014 6:02 pm | |
| -Hmm, ai dreptate. Orcine isi doreste putina intimitate. Cred ca in cufar in loc de aur si nestemate, putem gasi mai degraba lucrurile de pret de care sirena se simtea legata. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: In apele inghetate ale Antarticii Sun Dec 14, 2014 6:34 pm | |
| | |
| Subject: Re: In apele inghetate ale Antarticii Sat Mar 21, 2015 4:41 pm | |
| Si intr-adevar asa si era. Ne-am inaltat la suprafata, lasand pestera sirenei asa cum era. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: In apele inghetate ale Antarticii Mon Mar 23, 2015 8:15 pm | |
| -Oare sirenele cat traiesc? O mai fi traind sirena, nu o mai fi traind? | |
| Subject: Re: In apele inghetate ale Antarticii Wed May 20, 2015 4:34 pm | |
| -Nu stiu cat traiesc sirenele, zise Kazyz. Cert e ca, nu am intalnit una pana acum. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: In apele inghetate ale Antarticii Thu May 21, 2015 6:09 am | |
| -Eh uite, acum te poti lauda ca ai intalnit una. Spun eu chicotind. | |
| Subject: Re: In apele inghetate ale Antarticii Mon Nov 09, 2015 4:57 pm | |
| -Si acelasi lucru ar fi valabil si pentru tine. Sau mai intalnit naga pana acum? Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: In apele inghetate ale Antarticii Tue Nov 10, 2015 1:59 am | |
| | |
| | | Venom PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1996 Kwan : 4230 Localizare : fairy land
| Subject: Re: In apele inghetate ale Antarticii Wed Jun 12, 2019 4:10 am | |
| Ionutz:
Desi apele inghetate ale Antarticii erau un loc racoros ma decisesem sa trec pe acolo. | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: In apele inghetate ale Antarticii | |
| |
| | | | In apele inghetate ale Antarticii | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |