Top posting users this month | |
Latest topics | » BerbecYesterday at 12:33 pm by RHM Tattoo» TaurYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» Gemeni Yesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» RacYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» LeuYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» Fecioară Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» Balanță Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» Scorpion Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» SăgeatătorYesterday at 12:30 pm by RHM Tattoo |
|
Author | Message |
---|
Arya PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1946 Kwan : 5594 Localizare : Antartica
| Subject: Re: O noua planta carnivora Mon Mar 16, 2015 1:04 am | |
| -Nu, nu am. Dar cateodata fluturii si libelulule imi tin comapanie. Tu? Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: O noua planta carnivora Mon Mar 16, 2015 1:12 am | |
| Eu am mai multe animalute de companie. O pisica neagra, un cerber, un dragon rosu de talie mica specia Dragon American si un dragon mare, negru, urias casa de mare si cu tepi pe spate. E din specia Tintat Maghiar. Are o coada jumatate acoperita cu tep si jumatate zici ca e sarpe. Poti sa te afli intr-o padure sa crezi ca ai intalnit ditamai sarpele apoi nici nu iti dai seama cand dragonul e in fata ta. Totusi in ciuda masivitatii sale si a fpatului ca are o alua infricosatoare, l-am dresat si e bland ca un mielusel. | |
| | | Arya PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: O noua planta carnivora Mon Mar 16, 2015 11:54 am | |
| -E bine ca te-ai putut intelege cu un dragon. Poate aveti acelasi element. E cumva foc? Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: O noua planta carnivora Mon Mar 16, 2015 12:01 pm | |
| -Da, asa este. Am elementul foc. iar matusile mele spun ca am puterea "Dragonului de foc" Asta presupune o putere mult mai mare de control al elementului foc decat in mod obisnuit. O magie mult mai variata a controlului acestuo element si mult mai puternica. Pot lansa un val de foc capabil sa distruga un intreg oras intr-o fractiune de secunda. Insa eu nu sunt rea. | |
| Subject: Re: O noua planta carnivora Mon Mar 16, 2015 12:08 pm | |
| -Faptul ca folosesti foc,nu inseamna ca esti rau. Elementele vietii sunt menite sa apere, nu sa faca pagube. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: O noua planta carnivora Mon Mar 16, 2015 1:34 pm | |
| -Asta asa este. Ai dreptate aici. | |
| Subject: Re: O noua planta carnivora Mon Mar 16, 2015 1:35 pm | |
| -Al meu e aerul. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: O noua planta carnivora Mon Mar 16, 2015 1:55 pm | |
| -Si poi face multe cu acest element? In afara de a crea vant? La ce iti e folositor? Intreb curioasa. | |
| Subject: Re: O noua planta carnivora Mon Mar 16, 2015 2:29 pm | |
| -Pot aduna aerul sa creez ploi, furtuni, curcubee. Il pot face mai gros, mai subtire ca sa elimin poluarea. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: O noua planta carnivora Mon Mar 16, 2015 3:14 pm | |
| -Intradevar. Ai puteri foarte folositoare. Mai ales daca poti repara stratul de ozon. | |
| Subject: Re: O noua planta carnivora Mon Mar 16, 2015 6:50 pm | |
| -Mersi. Da il pot repara dar nu mereu. Cel putin aerul de aici e mult mai curat fata de cel din lumea oamenilor. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: O noua planta carnivora Mon Mar 16, 2015 9:45 pm | |
| -Asta asa este. Noi fiintele de aici tinem la natura. Au fost ceva tentative de poluare din partea piticilor dar insusi zeita Gaia i-a pus la respect. Sunt sigur ca si oamenii ar respecta mai mult natura daca ar paparea insusi Zeita Gaia dezlantuita in fata lor. Insa e imposibi; Ea le trimite avertismente oamenilor dar cum ei nu o pot vedea, nu pot intelge nici pedepsele ei, asa ca sunt orbi in fata avertismentelor ei si continua in nesimtirea lor. | |
| Subject: Re: O noua planta carnivora Mon Mar 16, 2015 9:57 pm | |
| -Desi nu toti sunt asa. Popoarele asiatice au invatat ceva din trecutul lor. Apoi ating o planta, care vroia sa prinda o musca din zbor. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: O noua planta carnivora Mon Mar 16, 2015 10:48 pm | |
| Planta carnivora, deranjata ca ratase masa, o musca pe Ayumi de deget.
Last edited by Sanara on Tue Mar 17, 2015 10:46 pm; edited 1 time in total | |
| Subject: Re: O noua planta carnivora Tue Mar 17, 2015 10:41 pm | |
| -Nu ma doare prea rau, desi cursese putin sange. Ce tafnoasa e! Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: O noua planta carnivora Tue Mar 17, 2015 10:48 pm | |
| -Intradevar. Da-mi voie sa te vindec. Spun eu si apoi intep un copac si iau putina seva pe care i-o aplic lui Ayumi pe rana. Rana se inchise si se vindeca instantaneu.
Last edited by Sanara on Wed Mar 18, 2015 5:13 pm; edited 1 time in total | |
| Subject: Re: O noua planta carnivora Wed Mar 18, 2015 4:16 pm | |
| -Multumesc. Ce propui sa facem acum? Sa ne micsoram si exploram gradina asa? Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: O noua planta carnivora Wed Mar 18, 2015 5:14 pm | |
| -Da, de acord. Spun eu si scot 2 fiole de potiunea micsorarii. -Ne micsoram pana la dimensiunea fluturilor. | |
| Subject: Re: O noua planta carnivora Thu Mar 19, 2015 3:09 pm | |
| Am baut fiola si in trei secunde aratam exact cat un fluture si incep sa zbor incantata. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: O noua planta carnivora Thu Mar 19, 2015 3:43 pm | |
| Am baut si eu fiola si in 3 secunde ma micsorasem apoi zbor incantata dupa Ayumi. | |
| Subject: Re: O noua planta carnivora Thu Mar 19, 2015 5:08 pm | |
| Continuam sa zbor pana aud niste strigate din interiorul unui trandafir. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: O noua planta carnivora Thu Mar 19, 2015 5:20 pm | |
| Hai sa vedem ce se afla acolo. Spun eu si zbor in interiorul trandafirului, luandui-o inainte lui Ayumi. | |
| Subject: Re: O noua planta carnivora Thu Mar 19, 2015 5:53 pm | |
| Zbor dupa ea si cand intru ce sa vezi. Casute facute din petale din trandafiri, totul avea de trandafiri. -Oare e o alta dimensiune? Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: O noua planta carnivora Thu Mar 19, 2015 6:09 pm | |
| -Hm, s-ar putea. E destul de interesant. | |
| Subject: Re: O noua planta carnivora Thu Mar 19, 2015 6:14 pm | |
| Vad un copac tot in forma de trandafir care avea bezele cu ciocolata si ma apropii sa mananc una. -Mmm, foarte buna. Sanara incearca si tu una! Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: O noua planta carnivora | |
| |
| | | | O noua planta carnivora | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |