Top posting users this month | |
Latest topics | » BerbecYesterday at 12:33 pm by RHM Tattoo» TaurYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» Gemeni Yesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» RacYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» LeuYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» Fecioară Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» Balanță Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» Scorpion Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» SăgeatătorYesterday at 12:30 pm by RHM Tattoo |
|
Author | Message |
---|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: O noua planta carnivora Thu Mar 19, 2015 6:26 pm | |
| Incerc si eu o bezea. -Oau! E foarte buna. | |
| | | Arya PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1946 Kwan : 5594 Localizare : Antartica
| Subject: Re: O noua planta carnivora Thu Mar 19, 2015 6:41 pm | |
| Apoi vad un magazin si ii fac semn Sanarei si mergem la mica terasa. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: O noua planta carnivora Thu Mar 19, 2015 6:56 pm | |
| Ne asezam la o masa la acea terasa. | |
| Subject: Re: O noua planta carnivora Thu Mar 19, 2015 7:29 pm | |
| Ma uit pe meniu si dau comanda de briose cu gust de lamaie,trandafiri si rom. -Sper sa fie bune. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: O noua planta carnivora Thu Mar 19, 2015 10:34 pm | |
| -Multumesc. Si eu sper la fel. | |
| Subject: Re: O noua planta carnivora Fri Mar 20, 2015 8:30 pm | |
| Ni se aduce comanda si in timp ce mancam admiram peisajul. -Ma intreb cate lumi paralele exista? Probabil depaseste numarul miliardelor. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: O noua planta carnivora Fri Mar 20, 2015 8:33 pm | |
| -Mai multe decat numarul firelor de nisip din lumea asta inmultit cu numarul de stele din tot universul. | |
| Subject: Re: O noua planta carnivora Sat Mar 21, 2015 12:53 am | |
| -Prea multe! raman uimita. Ce crezi ca mai gasim aici. Exista oameni, apoi aud niste glasuri subtirele cantand si vad trandafiri din sera cantand. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: O noua planta carnivora Sat Mar 21, 2015 1:11 am | |
| -Oameni nu cred. Doar driade. | |
| Subject: Re: O noua planta carnivora Sat Mar 21, 2015 3:26 pm | |
| -Nu am mai fost aici asa ca nu stiu ce vietuitoare locuiesc si ma indrept putin spre sera. Trandafirii se leganau si continuau sa cante cu o voce dragalasa, pana te adormeau. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: O noua planta carnivora Sat Mar 21, 2015 7:02 pm | |
| -In aceasta dimensiune locuiesc driadele trandafirilor. | |
| Subject: Re: O noua planta carnivora Sun Mar 22, 2015 6:22 pm | |
| -Probabil desi nu vad nici una. Platesc consumatia si ma ridic luando din loc. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: O noua planta carnivora Sun Mar 22, 2015 6:50 pm | |
|
Last edited by Sanara on Tue Apr 07, 2015 11:29 pm; edited 1 time in total | |
| Subject: Re: O noua planta carnivora Sun Mar 22, 2015 8:00 pm | |
| -Frumoasa rochie, spun eu driadei, iar aceasta zambi. Intr-un minut disparu, apoi aparu altundeva, facandu-ne semn sa o urmam, lasand petale in urma ei pe carare. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: O noua planta carnivora Sun Mar 22, 2015 8:47 pm | |
| O urmarim zburand dupa urmele lasate de ea. | |
| Subject: Re: O noua planta carnivora Mon Mar 23, 2015 2:47 pm | |
| In cele din urma am ajuns intr-un castel si am pasit inauntru. Totul mirosea a trandafiri. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: O noua planta carnivora Mon Mar 23, 2015 6:27 pm | |
| | |
| Subject: Re: O noua planta carnivora Sun Mar 29, 2015 1:37 pm | |
| -Este si urmam driada care ne conduse intr-o sala plina cu potiuni.
Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: O noua planta carnivora Mon Mar 30, 2015 6:08 am | |
| Ma uitam curioasa la potiuni si le studiam. | |
| Subject: Re: O noua planta carnivora Wed Apr 01, 2015 7:46 pm | |
| Unele spuse driada pot fi testate si o vad pe Sanara admirand o sticluta cu un lichid rosu inchis. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: O noua planta carnivora Sun Apr 05, 2015 7:29 am | |
| -'Asta ce face? O intreb pe driada. | |
| Subject: Re: O noua planta carnivora Tue Apr 07, 2015 9:19 pm | |
| -Aia iti modifica culoarea pielii si e ireversibila pentru 3 zile. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: O noua planta carnivora Tue Apr 07, 2015 9:33 pm | |
| Deci sa intelg ca pot avea culoarea pielii verde ca si tine pentru 3 zile? O intreb pe driada. E destul de interesanta daca e asa. O pun insa la loc cat timp mai cat printe alte potiuni. Vad o alta sticluta mai deosebita cu o potiune albasta transparenta ca spirtul. -Dar asta? o intreb eu pe driada. Apropo ai si potiuni care isi fac efectul doar inhaland mirosul lor? Fara sa fie necesar sa le bei? | |
| Subject: Re: O noua planta carnivora Tue Apr 07, 2015 10:43 pm | |
| -Sunt, dar cam putine, fiindca inca le testam. Dar poate te intereseaza acestea trei si arata catre trei sticlute mici. Cea mov timp de o saptamana te aranjeaza fara mai fii nevoita sa aplici cosmetice si machiaj. Cea aurie te poate transforma in orice tip de animal, fara sa existe consecinte grave, iar cea negra si ultima, iti poate da o putere noua, isa depinde numai de cel ce o foloseste daca poate stapani puterea primita de la potiune. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: O noua planta carnivora Tue Apr 07, 2015 11:00 pm | |
| -Ma intereseaza cea aurie. As vrea sa fiu o lupoaica. Pentru cat timp ma transforma in animal? Tot pentru o saptamana? Spun eu? Insa fara sa mai astept raspunsul desfac sticluta si o miros. In scurt timp transformarea mea incepuse. Dupa cateva secunde aratam asa: http://www.animalcorner.co.uk/wildlife/wolves/graphics/wolf.jpg | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: O noua planta carnivora | |
| |
| | | | O noua planta carnivora | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |