Top posting users this month | |
Latest topics | » BerbecMon Nov 25, 2024 3:20 pm by RHM Tattoo» TaurMon Nov 25, 2024 3:20 pm by RHM Tattoo» Gemeni Mon Nov 25, 2024 3:19 pm by RHM Tattoo» RacMon Nov 25, 2024 3:19 pm by RHM Tattoo» LeuMon Nov 25, 2024 3:19 pm by RHM Tattoo» Fecioară Mon Nov 25, 2024 3:18 pm by RHM Tattoo» Balanță Mon Nov 25, 2024 3:18 pm by RHM Tattoo» Scorpion Mon Nov 25, 2024 3:18 pm by RHM Tattoo» SăgeatătorMon Nov 25, 2024 3:18 pm by RHM Tattoo |
|
| O plimbare | |
| | Author | Message |
---|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: O plimbare Fri Jan 23, 2015 9:43 pm | |
| Calypso: Dupa o ora de stat in fata oglinzii si o sedinta de machiaj, aratam un pic diferit. Imi pusesem si o floare in par sa completez rezutatul. Imi iau poseta pe umar si plec pe bulevard. Eram singura fata centaur din acest oras, de fapt singurul centaur din oras, cea ma apropiata hierghelie de centauri aflandu-se la peste 300 Km. | |
| | | Arya PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1946 Kwan : 5594 Localizare : Antartica
| Subject: Re: O plimbare Sun Jan 25, 2015 12:08 am | |
| Yasu:
Ma plimbam pe alee dupa o zi obositoare de munca. Speram sa ma relaxez putin si ma asez pe o banca inchizand ochii si ascultand un stol de pasarele. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: O plimbare Sun Jan 25, 2015 12:10 pm | |
| In timp ce ma plimbam pe bulevard vad un baiat pe o banca si opresc pe sosea in dreptul lui. Distanta intre sosea si banca de pe trotuar nefiind mai mare de 3 metri. -Salut! Stii cumva unde sunt studiourile HRM ? Trebuie sa ajung la preselectie pentru o reclama. | |
| Subject: Re: O plimbare Sun Jan 25, 2015 2:17 pm | |
| Deschid ochii si vad in fata mea o fata centaur. apoi ma gandesc la intrebarea ei. -S-ar putea sa imi fie cunoscute. Cred ca sunt langa studioul unde fac repetitii pentru cantece. Iti pot arata drumul daca vrei. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: O plimbare Sun Jan 25, 2015 4:44 pm | |
| -Desigur. Ce zici daca urci pe spatele meu? Ti-ar place? Il intreb eu. | |
| Subject: Re: O plimbare Mon Mar 16, 2015 12:59 pm | |
| -Deocamdata prefer sa zbor si imi intind aripile. Ce zici de o intrecere pana acolo? Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: O plimbare Mon Mar 16, 2015 1:45 pm | |
| -Bine, de acord. Spun eu. -Si cine va da startul? Trebuie sa fie cineva impartial, sau ceva. Poate o artificie. Asta daca ai la tine. | |
| Subject: Re: O plimbare Thu Mar 19, 2015 9:00 pm | |
| Am scos un clopotel si cand acesta a sunat m-am ridicat in aer. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: O plimbare Thu Mar 19, 2015 9:33 pm | |
| Eu am inceput sa alerg in galop. | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: O plimbare | |
| |
| | | | O plimbare | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |