| Planuri de nunta | |
|
|
|
Author | Message |
---|
Kirin MEMBRU
Sex : Mesaje : 78 Kwan : 96
| |
| |
Miriam Immortal
Sex : Mesaje : 1566 Kwan : 4953 Varsta : 47 Localizare : Oraşul Interzis
| Subject: Re: Planuri de nunta Tue Mar 10, 2015 4:09 pm | |
| Imbracata intr-o rochie usoara si vaporoasa, de culoarea visinei putrede, cu parul legat intr-o coada simpla la spate, Ari se prezenta in fata lui Kirin. "Mergem?" il intreba ea.
| |
|
| |
Kirin MEMBRU
| |
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: Planuri de nunta Tue Mar 10, 2015 4:15 pm | |
| Îi placea felul in care o tinea el de mana. Se simtea de parca erau amandoi niste adolescenti. Il urma la acea masa si se asezara amandoi jos. "Se pare ca fratele tau intarzie." îi spuse ea.
| |
|
| |
Kirin MEMBRU
| |
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: Planuri de nunta Tue Mar 10, 2015 4:20 pm | |
| "Da. Sanara o cheama.' spuse Ari. "Si eu tot aceeasi impresie o am." chicoti ea.
| |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Planuri de nunta Tue Mar 10, 2015 5:00 pm | |
| Cobor cu Rishi de mana.
-Asta e chiar costumul de ceremonie din tinuta princiara? Il intreb eu cand vad costumul sau. | |
|
| |
Rishi MEMBRU
Sex : Mesaje : 132 Kwan : 146
| Subject: Re: Planuri de nunta Tue Mar 10, 2015 5:03 pm | |
| "Da. Cam asa ceva." raspunse el. "Insa nu e si singurul." adauga. In momentul in care vazu ca nu sunt primii in restaurant si ca fratele lui ajunsese inaintea lor, ba chiar o tinea de mana pe fata din seara trecuta, Rishi zambi larg. "Ia te uita!" spuse el catre Sanara. "Nu suntem primii,"
| |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Planuri de nunta Tue Mar 10, 2015 5:12 pm | |
| -Mda, ma bucur pentru cei doi. Spun eu, zambin du-i lui Rishi. -Si sa iti spun rochia aceasta este rochia pe care bunica a purtat-o tot timpul. Doar in aceasta rochie era vazuta tot timpul. | |
|
| |
Rishi MEMBRU
| Subject: Re: Planuri de nunta Tue Mar 10, 2015 5:24 pm | |
| "E interesant ca s-a pastrat intr-o stare atat de buna pana acum." spuse el. "Eu port anumite costume numai in ocazii speciale, iar asta e o ocazie speciala. Vreau sa te cer de sotie de fata cu fratele meu." îi spuse el. Cand se apropie si mai mult de masa, el saluta: "Salutare, lume!" facu el un gest cu mana in semn de salut.
| |
|
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: Planuri de nunta Tue Mar 10, 2015 5:31 pm | |
| Cand Ari-i vazu, vru sa isi retraga mana din mana lui Kirin, insa observa ca el o tine strans si nu-i da drumul la mana. Era semnul lui indirect ca nu se rusina cu ea sau de sentimentele ce i le purta. Ea saluta cu cealalta mana spunand la randul ei: "Salutare somnorosilor!" le zambi ea larg.
| |
|
| |
Kirin MEMBRU
| |
| |
Rishi MEMBRU
| Subject: Re: Planuri de nunta Tue Mar 10, 2015 5:34 pm | |
| "Suntem cam morocanosi in dimineata asta, frate?" glumi Rishi cu fratele sau. Se intoarse spre Sanara si adauga: "Hai sa ne asezam."
| |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Planuri de nunta Tue Mar 10, 2015 5:56 pm | |
| -Desigur. Spun eu si ma asez la masa. Apoi primul impuls fu sa ma uit pe meniu sa vad daca gasesc ceva interesant pe langa ce aveam de comandat. Dupa ce ma uit fac sem ospatarului si ii spun: -As prefera o omleta din 3 oua de curca cu branza de oaie. Dar branza sa fie facuta din laptele de la oi de cea mai scumpa rasa. Apoi niste clatite normale dar la care sa folosesti: oua de gasca in loc de oua de gain a, lapte de capra in loc de lapte de vaca si sa adaugi si cacao in aluat, Sa iasa clatitele maronii si gustoase. Iar crema de umplutura sa fie din capsuni de soi ales si clatitele dupa rulare sa fie stropite cu crema de ciocolata. Apoi ca bautura vreau un milkshake de banane iar laptele sa fie lapte de iac iar bananele sa fie din cel mai scump soi. Si in sfarsit, din meniu, vreau Prajitura de ciocolata care e pe ultima pagina a meniului.
| |
|
| |
Rishi MEMBRU
| Subject: Re: Planuri de nunta Tue Mar 10, 2015 6:11 pm | |
| Cand Rishi-i auzi pretentiile Sanarei, rase copios. "Asta da, masa copioasa!" zise el. "Da' stiu ca ti-e foame, nu gluma!" remarca el.
| |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Planuri de nunta Tue Mar 10, 2015 6:44 pm | |
|
Last edited by Sanara on Wed Mar 11, 2015 3:14 pm; edited 1 time in total | |
|
| |
Rishi MEMBRU
| Subject: Re: Planuri de nunta Wed Mar 11, 2015 2:57 pm | |
| Cand Rishi vazu bunatatile scoase de Sanara, servi si el politicos cateva din ele, spunand: "Mmm! Sunt bune!"
| |
|
| |
Kirin MEMBRU
| Subject: Re: Planuri de nunta Wed Mar 11, 2015 3:02 pm | |
| | |
|
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: Planuri de nunta Wed Mar 11, 2015 3:05 pm | |
| Cand vazu inelul acela si auzi intrebarea lui Kirin, lui Ari aproape ca i se taie respiratia. "Da, Elior Kirin El-Galahar. Din toata inima mea accept sa-ti devin sotie." îi raspunse ea.
| |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Planuri de nunta Wed Mar 11, 2015 3:16 pm | |
| -Pf, nu era vorba ca noi sa o facem inaintea lor? Sunt sigur ca fratele tau acum nu va mai fi surprins. Nu va mai avea aacelasi efect cae l-ar fi avt daca am fi facut-o inaintea lui. Ii soptesc eu. | |
|
| |
Rishi MEMBRU
| |
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Planuri de nunta Wed Mar 11, 2015 3:42 pm | |
| -Da, vreau sa fiu sotia ta. Ii spun eu, bucuroasa. | |
|
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: Planuri de nunta Wed Mar 11, 2015 6:24 pm | |
| "Ia te uita!" exclama Ari. "Se pare ca o sa devenim cumnate, Sanara." chicoti ea.
| |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Planuri de nunta Wed Mar 11, 2015 7:06 pm | |
| -Mda. La fel ca matusile mele. Si ele sunt cumnate. Se pare ca traditia dinastiei Sharma se mentine. | |
|
| |
Kirin MEMBRU
| |
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Planuri de nunta | |
| |
|
| |
| Planuri de nunta | |