Top posting users this month | |
Latest topics | » BerbecYesterday at 12:33 pm by RHM Tattoo» TaurYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» Gemeni Yesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» RacYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» LeuYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» Fecioară Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» Balanță Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» Scorpion Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» SăgeatătorYesterday at 12:30 pm by RHM Tattoo |
|
Author | Message |
---|
Arya PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1946 Kwan : 5594 Localizare : Antartica
| Subject: Re: O plimbare prin padure Mon Mar 16, 2015 2:40 pm | |
| -Si mie imi place schitez eu zambet si incep sa-l impletesc, incercand sa fac o coronita, in forma de trandafir. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: O plimbare prin padure Mon Mar 16, 2015 3:30 pm | |
| Il lasam sa imi impleteasca parul in timp ce alergam in galop. Era o senzatie minunata. | |
| | | Arya PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: O plimbare prin padure Mon Mar 16, 2015 7:27 pm | |
| Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: O plimbare prin padure Mon Mar 16, 2015 9:26 pm | |
| -E minunat. Iti multumesc foarte mult. | |
| Subject: Re: O plimbare prin padure Wed Mar 18, 2015 4:25 pm | |
| -Cu placere ii raspund eu. Apoi culeg un tradafir si il dau. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: O plimbare prin padure Wed Mar 18, 2015 5:12 pm | |
| -Multumesc. Spun eu si imi pun trandafirul in par dupa care galopez mai departe. | |
| Subject: Re: O plimbare prin padure Mon Mar 23, 2015 9:26 pm | |
| Dupa o bucata de drum ii sugerez sa ne oprim si sa mancam ceva. Nu departe de noi era un han. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: O plimbare prin padure Mon Mar 23, 2015 10:46 pm | |
| -Bine, ne vom opri la han sa mancam ceva desi cunosc hanul si nu il prea agreez pe hangiu, dar fie. Ii spun eu care cunosteam ca ar mai fi un alt han mai departe care e mult mai primitor. | |
| Subject: Re: O plimbare prin padure Sun Mar 29, 2015 12:16 am | |
| Mi-am luat o forma umana si am intrat in han. Hangiul parea ne arunce cate o privire, dar nu l-am bagat in seama. -Deci ce vrei sa mananci? Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: O plimbare prin padure Sun Mar 29, 2015 9:18 am | |
| -O salata de fructe. Spun eu. Insa apoi hangiul veni la noi si spuse: -Centaurii nu au voie inauntru. Apoi ne arata un afis: Interzis cabalinelor si altor animale mari.
| |
| Subject: Re: O plimbare prin padure Sun Mar 29, 2015 1:15 pm | |
| -Asculta hangiule, centaurii nu sunt animale, ci fiinte fantastice. Atata timp cat platim masa, ar trebui sa ne lasi in pace. Pana la urma hangiul se invoi si am mers catre o masa. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: O plimbare prin padure Mon Mar 30, 2015 6:23 am | |
| Mergem catre o masa si in timp ce eu mergeam, hanul subred nereparat de mai bine de 100 ani se cutremura puternic. Ne asezam la o masa. In timp ce el statea jos pe scaun, eu adoptasem pozitia culcat. Indoisem picioarele de la genunchi si imi asez corpul de cal peste ele.
Last edited by Sanara on Mon May 18, 2015 11:53 pm; edited 1 time in total | |
| Subject: Re: O plimbare prin padure Mon May 18, 2015 11:27 pm | |
| -Deci ce vrei sa comanzi? o intreba el, inca rasfoind meniul nehotarat. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: O plimbare prin padure Tue May 19, 2015 12:35 am | |
| O supa de legume fara carne, o mancare de ovaz simpla, paine wassa de cereale, iar la desert orez cu lapte si fursecuri de nuci si ovaz si as mai dori si fursecuri de cereale si un pahar de lapte sa inmoi fursecurile. Iar de baut 3 litri de ciocolata calda cu lapte.
Last edited by Sanara on Mon May 25, 2015 10:49 pm; edited 1 time in total | |
| Subject: Re: O plimbare prin padure Mon May 25, 2015 10:39 pm | |
| -A..ai o dieta foarte variata, raspunse Kan cat se poate de serios. Rosfaind meniul, acesta alese un suc de mure, o salata si o placinta cu portocale. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: O plimbare prin padure Mon May 25, 2015 10:52 pm | |
| -Intradevar. Sunt un pic diferita de cai, unicorni, pegasi si licorni. Centaurii de obicei nu suporta fanul. E ca si cum ai incerca tu sa mananci fan. | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: O plimbare prin padure | |
| |
| | | | O plimbare prin padure | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |