Top posting users this month | |
Latest topics | » BerbecYesterday at 12:33 pm by RHM Tattoo» TaurYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» Gemeni Yesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» RacYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» LeuYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» Fecioară Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» Balanță Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» Scorpion Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» SăgeatătorYesterday at 12:30 pm by RHM Tattoo |
|
| Petrecerea naiadelor | |
| | |
Author | Message |
---|
Arya PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1946 Kwan : 5594 Localizare : Antartica
| Subject: Petrecerea naiadelor Mon Mar 16, 2015 1:06 pm | |
| First topic message reminder :
Enyo:
Fiindca inca in trei zile se implineau 100 de ani de cand ne stabilisem pe Utopia, am hotarat sa dam o petrecere. Naiadele incepusera sa puna pancarde, bannere. Eu lucram la niste fluturasi pe care vroiam sa ii impart prin oras. Dupa ce am terminat de scris, le-am bagat pe toate intr-un sac si cu ajutorul lui Zar am mers in oras. Unul din secretele lui Zar era ca putea sa zboare, doar cand era curcubeu si cum toata dimineata ploauase, un curcubeu micut se forma. Zar imi lua sacul din mana si se inalta tot mai sus, apoi da drumul fluturasilor. Anuntul de pe fluturas:"Sunteti invitati cu mic cu mare, indiferent de specie la petrecerea naiadelor ce are loc peste trei zile. Va asteptam!" Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | |
Author | Message |
---|
Arya PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Petrecerea naiadelor Wed Apr 01, 2015 12:52 pm | |
| -Ce smecher te-ai facut! Ce ma fac eu cu tine? Apoi ii raspund la sarut, simtind cum imi bate inima. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Panda. MEMBRU
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: Re: Petrecerea naiadelor Wed Apr 01, 2015 12:55 pm | |
| - Nu e vina mea ca sunt irezistibil , si il pufni rasu strangand-o si mai tare in brate . Ce te faci cu mine ? Cam naspa ... te-ai ales cu mine , rase din nou ..... si ingerii au demonii lor . Colierele baietilor : | |
| | | Arya PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Petrecerea naiadelor Wed Apr 01, 2015 1:33 pm | |
| -Nu ca mi-ar parea atat de rau si zambesc. Auzi la el, irezistibil, il imit ca sa ii fac in ciuda si il mai sarut odata ca sa ii inchid gura.
Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Panda. MEMBRU
| Subject: Re: Petrecerea naiadelor Wed Apr 01, 2015 9:23 pm | |
| - Daca tu crezi ca imi inchizi gura , doar cu un sarut .. te cam inseli , ranji Ravi si incepu sa o gadile. ..... si ingerii au demonii lor . Colierele baietilor : | |
| Subject: Re: Petrecerea naiadelor Wed Apr 01, 2015 9:44 pm | |
| -Rautate ce esti! Ti-am spus doar ca sunt sensibila cand vine vorba de gadilat si am inceput sa rad. Fii cuminte si incerc sa ii prind mainile. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Panda. MEMBRU
| Subject: Re: Petrecerea naiadelor Wed Apr 01, 2015 10:14 pm | |
| - Si daca nu sunt cuminte , ce imi faci ? , scoase limba la ea intr-un mod jucaus apoi zambi . ..... si ingerii au demonii lor . Colierele baietilor : | |
| Subject: Re: Petrecerea naiadelor Wed Apr 01, 2015 10:32 pm | |
| -Pai chiar acum ma gandeam ce sa iti fac, fiindca tot iti arde de joaca. Poate o sapuneala buna ti-ar prinde ca tot esti manjit si la spate fac sa imi apara frisca, apoi il manjesc pe fata. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Panda. MEMBRU
| Subject: Re: Petrecerea naiadelor Thu Apr 02, 2015 11:21 am | |
| -Mmm , gusta Ravi din frisca apoi zambi . Ia vino incoace ! , si o imbratisa murdarind-o si pe ea de frisca . ..... si ingerii au demonii lor . Colierele baietilor : | |
| Subject: Re: Petrecerea naiadelor Thu Apr 02, 2015 2:32 pm | |
| -Acum chiar ca sunt lipicioasa! caci o bucata de frisca se lipi pe gatul meu, dupa ce Ravi ma trase spre el intr-o imbratisare. Ce spui, e buna? Mai vrei? il privesc eu jucausa si gust din frisca, dupa ce il sarut scurt. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Panda. MEMBRU
| Subject: Re: Petrecerea naiadelor Sat Apr 04, 2015 12:30 pm | |
| - Logic ca mai vreau , si vazu cum frisca i se lipise de gatul ei . O lua de talie si incepu sa o sarute pe gat intr-un mod jucaus. ..... si ingerii au demonii lor . Colierele baietilor : | |
| Subject: Re: Petrecerea naiadelor Sat Apr 04, 2015 1:07 pm | |
| -Nu care cumva sa iti scape ceva si radeam pe infundate ca ma gadila cand imi atinse gatul, dar si imi placea. Simteam cum ma incalzeam si inchid ochii pentru un moment zambind, strangandu-l in brate. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Panda. MEMBRU
| Subject: Re: Petrecerea naiadelor Tue Apr 07, 2015 11:17 am | |
| - Tocmai ... , nu vreau sa ratez ceva , chicoti el apoi ii da drumu . Ziceai ca mai sunt doua zile de petrecere ? ..... si ingerii au demonii lor . Colierele baietilor : | |
| | | Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Petrecerea naiadelor Tue Apr 07, 2015 1:31 pm | |
| Dupa ce auzisem invitatia intru in camera lui Enyo unde ea era cu Ravi si vad ca se distrau de minune. -Ah, scuze. Sper ca nu va intrerup distractia. Spun eu. Asezandu-ma cuminte pe un fotoliu. | |
| Subject: Re: Petrecerea naiadelor Tue Apr 07, 2015 2:40 pm | |
| Usa se deschise si Sanara intra mai cu sfiala. -Aaa, da nu-i nimic si ma inrosesc usor. Da, doua zile, continui si ma ridic din bratele lui. Scuze, ca te-am lasat la usa, Sanara. Revin si fug in baie inchizand usa. Reusesc sa ma aranjez putin si decid sa ma schimb in ceva comod, scotocind in dulapiorul de rezerva din baie. Asta daca vreodata uitam prosopul,halatul, sa pot avea ceva ca sa trag pe mine, dupa baie. In sfarsit trag o bluza si o fusta pana la genunchi pe mine. -Gata. Deci mancam ceva? ii intreb. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Petrecerea naiadelor Tue Apr 07, 2015 2:53 pm | |
| -Sigur. Mergem la o pizza? Intreb eu. | |
| | | Panda. MEMBRU
| Subject: Re: Petrecerea naiadelor Tue Apr 07, 2015 11:00 pm | |
| - De ce sa ne deplasam pana acolo , cand putem aduce pizza la noi ? , incepu sa rada si aparu trei cutii mari de pizza , gata scoase din cuptor. ..... si ingerii au demonii lor . Colierele baietilor : | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Petrecerea naiadelor Tue Apr 07, 2015 11:03 pm | |
| -Mersi. Spun eu, luand una din cutiile de pizza. | |
| Subject: Re: Petrecerea naiadelor Tue Apr 07, 2015 11:12 pm | |
| -Multumesc si deschid si o cutie. Vai de capul meu, nu pot sa mananc o cutie intreaga si ma asez la masa. Nu stiu cum faci Ravi, dar o imparti si incep sa rad. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Petrecerea naiadelor Tue Apr 07, 2015 11:21 pm | |
| -Eu cred ca pot manca si 2 cutii. Spun eu chicotind. | |
| | | Panda. MEMBRU
| Subject: Re: Petrecerea naiadelor Tue Apr 07, 2015 11:29 pm | |
| - Nu face nimic , impartim .. , rase Ravi apoi lua o felie si i-o intinse lui Enyo pentru a o hrani. ..... si ingerii au demonii lor . Colierele baietilor : | |
| Subject: Re: Petrecerea naiadelor Tue Apr 07, 2015 11:42 pm | |
| -Nu toti au stomacul tau Sanara si revin la Ravi. Am muscat din bucata de pizza, care era un pic picanta la gust. -Nu e rea, spun dupa ce inghit. apoi ca sa-i intorc favoarea, i-au si eu o felie de pizza care era cu porumb si carne. -Vrei? il indemn eu plimbandu-i bucata pe la nas si ridicand o spranceana zambind. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Panda. MEMBRU
| Subject: Re: Petrecerea naiadelor Wed Apr 08, 2015 1:39 am | |
| - Te mai joci cu mine mult ? , incepu sa rada Ravi apoi musca din pizza . Ador porumbul si ardeiul iute in pizza .. ..... si ingerii au demonii lor . Colierele baietilor : | |
| Subject: Re: Petrecerea naiadelor Wed Apr 08, 2015 1:07 pm | |
| -E hai acum, zi ca nu ti-a placut deloc. Dar vezi te rog, sa nu imi mananci si degetul si incep sa rad. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Petrecerea naiadelor Wed Apr 08, 2015 1:48 pm | |
| -Nu imi place cu ardei iute sau ketchup iute. In rest poate avea orice. | |
| | | Panda. MEMBRU
| Subject: Re: Petrecerea naiadelor Fri Apr 10, 2015 1:15 pm | |
| - Nu , chiar nu mi-a placut .. , incepu sa rada . Singurele chestii care nu imi plac la pizza e oul si ceapa .. , si se stramba usor intr-un mod amuzant. ..... si ingerii au demonii lor . Colierele baietilor : | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Petrecerea naiadelor | |
| |
| | | | Petrecerea naiadelor | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |