Subject: Petrecerea naiadelor Mon Mar 16, 2015 1:06 pm
First topic message reminder :
Enyo:
Fiindca inca in trei zile se implineau 100 de ani de cand ne stabilisem pe Utopia, am hotarat sa dam o petrecere. Naiadele incepusera sa puna pancarde, bannere. Eu lucram la niste fluturasi pe care vroiam sa ii impart prin oras. Dupa ce am terminat de scris, le-am bagat pe toate intr-un sac si cu ajutorul lui Zar am mers in oras. Unul din secretele lui Zar era ca putea sa zboare, doar cand era curcubeu si cum toata dimineata ploauase, un curcubeu micut se forma. Zar imi lua sacul din mana si se inalta tot mai sus, apoi da drumul fluturasilor. Anuntul de pe fluturas:"Sunteti invitati cu mic cu mare, indiferent de specie la petrecerea naiadelor ce are loc peste trei zile. Va asteptam!"
Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.
M-am apropiat de el si ii zambesc. -Sti ca doar glumeam, nu? Apoi ca sa ne racorim putin fac sa apara pahare cu suc, dar unul se sparse si ramanem cu doua.
Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.
Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.
Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.
Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.
Amary, Hana
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Beau din suc si incep sa ma gandesc. Dupa o clipa de gandire raspund. La etajul 10 se afla patinoarul, biliard, bowling, dansuri sportive si o arcada mica unde po-ti juca un joc video.
Amary, Hana
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
Subject: Re: Petrecerea naiadelor Sat Apr 11, 2015 8:21 pm
-Imi aduce aminte de un mall, asa multe facilitati. Spun eu.
Last edited by Sanara on Sat Apr 11, 2015 10:09 pm; edited 1 time in total
Panda. MEMBRU
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
Subject: Re: Petrecerea naiadelor Sat Apr 11, 2015 8:24 pm
- Ma pasiona mai mult dansurile normale , nu sportive .. , adauga Ravi gandindu-se la o coregrafie .
Subject: Re: Petrecerea naiadelor Sat Apr 11, 2015 10:41 pm
-Are 30 de etaje, dar are mai multe aripi palatul si fiecare cu etajele ei. Ia haideti la sala si il apuc de mana pe Ravi. Hai sa mai iesim din camera apoi curat cu un semn masa unde mancasem.
Ooc: Ok. Nu trebuie sa te grabesti cu postuk.
Amary, Hana
Sanara OWNER
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
Subject: Re: Petrecerea naiadelor Sun Apr 12, 2015 12:39 am
-Oau! E mult mai mare palatul tau decat al meu. Eh, lasa ca o sa imi mai fac eu un palat, mai mare decat al tau. Glumesc eu, apoi chicotesc.
Last edited by Sanara on Fri Apr 17, 2015 11:27 pm; edited 1 time in total
- Pai atunci , ce mai asteptam ? Haide acolo ! , si pocni din degete si aparu toti 3 in sala de dans . Recent , am lucrat la coregrafie .. sper sa va placa !
Eram in sala stand deoparte si urmarind coregrafia lui Ravi, atenta. Era destul de bun, iar la sfarsit se opreste transpirat si ii arunc un prosop. -Asa te mai mentii in forma? ii zambesc si ii dau si o sticla de apa.
-Hai nu fi suparat si ii i-au fata intre palme pupandu-l scurt. Nu o sa iti dau drumul pe gheata. Il tin de mana pana ajungem la patinoar. Dintr-o cabina scot cateva perechi de patine pe care le asez frumos pe banca. Ma apropii de Ravi si ii soptesc la ureche: "Ma revansez cand se lasa seara cu un loc special, cand ramanem singuri" si il pup pe obraz.
Amary, Hana
Sanara OWNER