Top posting users this month | |
Latest topics | » BerbecYesterday at 12:33 pm by RHM Tattoo» TaurYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» Gemeni Yesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» RacYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» LeuYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» Fecioară Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» Balanță Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» Scorpion Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» SăgeatătorYesterday at 12:30 pm by RHM Tattoo |
|
| Petrecerea naiadelor | |
| | |
Author | Message |
---|
Arya PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1946 Kwan : 5594 Localizare : Antartica
| Subject: Petrecerea naiadelor Mon Mar 16, 2015 1:06 pm | |
| First topic message reminder :
Enyo:
Fiindca inca in trei zile se implineau 100 de ani de cand ne stabilisem pe Utopia, am hotarat sa dam o petrecere. Naiadele incepusera sa puna pancarde, bannere. Eu lucram la niste fluturasi pe care vroiam sa ii impart prin oras. Dupa ce am terminat de scris, le-am bagat pe toate intr-un sac si cu ajutorul lui Zar am mers in oras. Unul din secretele lui Zar era ca putea sa zboare, doar cand era curcubeu si cum toata dimineata ploauase, un curcubeu micut se forma. Zar imi lua sacul din mana si se inalta tot mai sus, apoi da drumul fluturasilor. Anuntul de pe fluturas:"Sunteti invitati cu mic cu mare, indiferent de specie la petrecerea naiadelor ce are loc peste trei zile. Va asteptam!" Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | |
Author | Message |
---|
Arya PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Petrecerea naiadelor Sat Mar 28, 2015 11:27 pm | |
| -Ba iti vine foarte bine, zambesc eu. Nici in tricou nu arati rau si ma asez pe pat. Nici nu stii cat de bine te prindea, zic eu mai incet. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Panda. MEMBRU
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: Re: Petrecerea naiadelor Sat Mar 28, 2015 11:29 pm | |
| - Da , stiu ca ma prindea bine .. , o auzi Ravi si se aseza langa ea cu mainile sub cap . Doar ca .. nu prea ma simt eu confortabil sa stau in costum ..... si ingerii au demonii lor . Colierele baietilor : | |
| | | Arya PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Petrecerea naiadelor Sat Mar 28, 2015 11:37 pm | |
| -Atunci data viitoare facem schimb. Imbraci tu rochia si eu costumul si ma bufni rasul imediat. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Petrecerea naiadelor Sun Mar 29, 2015 9:11 am | |
| Eu adormisem imediat ce ajunsesem in pat. Aveam un somn foarte odihnitor. | |
| | | Panda. MEMBRU
| Subject: Re: Petrecerea naiadelor Sun Mar 29, 2015 11:42 am | |
| - Daaaa , as fi bufonul petrecerii , il pufnise si pe el rasu . Nu vreau sa intimidez alte fete cu picioarele mele minunate , rase din nou . ..... si ingerii au demonii lor . Colierele baietilor : | |
| Subject: Re: Petrecerea naiadelor Sun Mar 29, 2015 1:06 pm | |
| -Vai tu, ce fioros esti! si am inceput sa rad. Il vad ca face o mutra suparata, apoi se apropie de mine cu mainile desfacute. -Doar nu vrei sa ma gadili nu? Sunt foarte sensibila. Ups nu trebuia, sa spun asta si vad ca zambeste. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Panda. MEMBRU
| Subject: Re: Petrecerea naiadelor Sun Mar 29, 2015 2:13 pm | |
| - Nu , nu vreau sa te gadil . Vreau sa fac asta ... , si o lua in brate , punandu-si capul usor peste al ei . Simtea cum ardea usor in obraji , dar nu baga de seama si in cele din urma , somnul isi facu aparitia . ..... si ingerii au demonii lor . Colierele baietilor : | |
| Subject: Re: Petrecerea naiadelor Sun Mar 29, 2015 2:34 pm | |
| L-am luat in brate, punand capul pe perna si zambind usor, privindu-l cum dormea. M-am jucat usor in parul lui, pana am adormit, inca tinandu-l in brate. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Panda. MEMBRU
| Subject: Re: Petrecerea naiadelor Mon Mar 30, 2015 12:06 am | |
| A doua zi veni , o alta zi de petrecere , bauturi si mancare la greu . Ravi se trezi pe jos , invelit cu covorul . - Ce Doamne Iarta-ma s-a intamplat ? , spuse mirat el , vazandu-se pe jos. ..... si ingerii au demonii lor . Colierele baietilor : | |
| Subject: Re: Petrecerea naiadelor Mon Mar 30, 2015 12:20 am | |
| O bufnitura m-a trezit din somn si deschid ochii. Ma ridic in capul oaselor si il vad pe Ravi pe jos si am inceput sa rad. -Ce e Ravi, nu ai loc in pat de mine? si continuam sa rad, neputand sa ma abtin. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Panda. MEMBRU
| Subject: Re: Petrecerea naiadelor Mon Mar 30, 2015 12:23 am | |
| - Se pare ca nu , incepu si el sa rada . Probabil am visat ca ma luptam cu cineva .. , murmura si se ridica de jos cu o mana la cap . Deja e a doua zi de petrecere , iar eu ma simt extenuat .. , incepu sa se intinda si se indrepta catre fereastra. ..... si ingerii au demonii lor . Colierele baietilor : | |
| Subject: Re: Petrecerea naiadelor Mon Mar 30, 2015 12:27 am | |
| -Chiar asa de mult spatiu ocup? Nu imi vine sa cred si arunc cu o perna in el. Uite lupta acum si perna ii aterizeaza in cap. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Panda. MEMBRU
| Subject: Re: Petrecerea naiadelor Mon Mar 30, 2015 12:32 am | |
| - Nu e faza ca ocupi .. , si nici bine nu isi putu termina fraza ca primi o perna in cap . Aha ! Deci dinastea faci ? , se intoarce cu privirea catre ea , si sari in pat . ..... si ingerii au demonii lor . Colierele baietilor : | |
| Subject: Re: Petrecerea naiadelor Mon Mar 30, 2015 12:37 am | |
| -Si ce ai gand sa faci acum? il privesc jucausa, tinand o alta perna la spate. Sar din pat si astept. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Panda. MEMBRU
| Subject: Re: Petrecerea naiadelor Mon Mar 30, 2015 12:38 am | |
| - Asta ! , si o cuprinse brusc in brate si ii lua perna . Se desprinse de ea si ii arunca perna direct in fata . Sa te vad acum , incepu sa rada. ..... si ingerii au demonii lor . Colierele baietilor : | |
| Subject: Re: Petrecerea naiadelor Mon Mar 30, 2015 12:49 am | |
| Fulgi pluteau prin camera, pana si in parul meu si incep sa rad. Apoi ca sa i-o platesc am format un mic bulgare de zapada care ateriza prin tricoul sau. -Ah, rece! Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Petrecerea naiadelor Mon Mar 30, 2015 6:18 am | |
| Sosise dimineata. Ma trezisem un pic mai tarziu decat ceilalti. | |
| | | Panda. MEMBRU
| Subject: Re: Petrecerea naiadelor Mon Mar 30, 2015 10:48 am | |
| - Bineinteles , zapada ! Daca Ravi e fierbinte , de ce sa nu aruncam cu zapada ? Mi se pare logic , incepu sa rada iar apa ce o lasase zapada , se evapora instantaneu. ..... si ingerii au demonii lor . Colierele baietilor : | |
| Subject: Re: Petrecerea naiadelor Mon Mar 30, 2015 1:25 pm | |
| Apar in spatele lui si imi pun mainile pe mijlocul lui. -Trebuia sa te racoresti putin. Si zidicand asta il pup pe obraz si ma asez pe un scaunel, in fata masutei de toaleta, pentru a imi pieptana parul. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Petrecerea naiadelor Tue Mar 31, 2015 7:03 am | |
| Merg la camera lui Enyo si ciocan la usa. | |
| | | Panda. MEMBRU
| Subject: Re: Petrecerea naiadelor Tue Mar 31, 2015 10:49 am | |
| - Mereu sunt asa fierbinte , apoi o saruta si el scurt pe obraz , schimbandu-si tricoul . Deodata aude un ciocanit la usa . Intra ! , striga amandoi in cor apoi zambi. ..... si ingerii au demonii lor . Colierele baietilor : | |
| Subject: Re: Petrecerea naiadelor Tue Mar 31, 2015 11:31 am | |
| -Intra, zicem amandoi. Apoi ma intorc cu fata spre Ravi. -Data viitoare o sa am grija sa te ingrop in zapada, daca arzi asa rau si am inceput sa rad. Ce zici, crezi ca am succes? si ma ridic, incepand sa ii ciufulesc parul. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana
Last edited by Arya on Wed Apr 01, 2015 12:08 pm; edited 1 time in total | |
| | | Panda. MEMBRU
| Subject: Re: Petrecerea naiadelor Wed Apr 01, 2015 12:55 am | |
| - Hei , nu-i vina mea ca am puterea asupra focului .. da ? , se aseza pe scaun si o lua de maini , asezand-o in bratele lui . ..... si ingerii au demonii lor . Colierele baietilor : | |
| Subject: Re: Petrecerea naiadelor Wed Apr 01, 2015 12:21 pm | |
| -Normal ca nu e si imi pun mainile dupa gatul sau. Imi placi asa cum esti si il pup si pe celalalt obraz, ca sa nu mai faca pe suparatul.
Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Panda. MEMBRU
| Subject: Re: Petrecerea naiadelor Wed Apr 01, 2015 12:25 pm | |
| - Ar trebui sa fiu suparat mai des , incepu sa rada el apoi o saruta scurt pe buze . ..... si ingerii au demonii lor . Colierele baietilor : | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Petrecerea naiadelor | |
| |
| | | | Petrecerea naiadelor | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |