Subject: Un film mult prea realist (cand spectatorii devin actori) Mon Mar 16, 2015 7:10 pm
Kan
M-am hotarat sa ies intr-o seara la un cinematograf ca sa ma distrez. Fusesem invitat de Enyo, care mergea cu o prietena de a ei zana. Stateam la coada in fata casei de bilete, iar Enyo mersese sa vada ce filme rulau.
Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.
Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.
Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.
Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.
Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.
Amary, Hana
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
Subject: Re: Un film mult prea realist (cand spectatorii devin actori) Mon Mar 16, 2015 8:58 pm
Eram impreuna cu Enyo cand ne intalnim cu Kan pe care inca nu il cunosteam. Cand il vad il salut. -Buna! Eu sunt Sanara.
Subject: Re: Un film mult prea realist (cand spectatorii devin actori) Wed Mar 18, 2015 3:53 pm
Enyo
-Mm, am gasit un film comedie neagra cu cateva elemente fantastice si horror. Nu ati vrea sa il vedeti pe acela? Arya parea sa fie de acord cu mine, iar acum asteptam parerea Sanarei si a lui Kan.
Amary, Hana
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Subject: Re: Un film mult prea realist (cand spectatorii devin actori) Wed Mar 18, 2015 4:44 pm
Subject: Re: Un film mult prea realist (cand spectatorii devin actori) Fri May 29, 2015 8:11 pm
Am ajuns la baie si in cinci minute iesim, inainte ca Arya sa propuna sa luam un suc. Mergem pana la magazine si dupa ce platim sucurile simt o aura ciudata. Ceva parea in neregula.
Amary, Hana
Sanara OWNER
Subject: Re: Un film mult prea realist (cand spectatorii devin actori) Sun May 31, 2015 11:35 pm
Acea aura ciudata nu radia doar in sala de cinema ci si pe hol. Insa doar unii care rezonau cel mai bine cu ea fusesera cuprinsi de ea si teleportati in film. Era o scena in film ce se petrecea intr-un cinematograf si astfel nimeni nu isi daduse seama din prima secunda ca fusesera teleportati in film. Eu nu fusesem teleportata dar le observ pe Arya si Enyo in film. Profitand dr medalionul lui Arya si bratara mea incerc sa o contactez pentru a ii spune unde se afla. -Salut Arya! Cum e sa fii in film? O intreb eu.
Subject: Re: Un film mult prea realist (cand spectatorii devin actori) Thu Jun 11, 2015 11:40 pm
-Dar nu noi ne aflam in film, ii raspunse Arya. Nu stiu ce anme se petrece, dar cred e o poarta ceva, de genul, care absoarbe.
Amary, Hana
Sanara OWNER
Subject: Re: Un film mult prea realist (cand spectatorii devin actori) Fri Jun 12, 2015 7:10 am
-Prima data am avut impresia ca ne aflam in film. Nu stiu ce m-a facut sa cred asta. Daca e o poarta care absoarbe e un vortex sau portal cum i se mai spune. Acum chiar sunt cam zapacta. Nu prea stiu unde ne aflam. Dar stiu o modalitate de a indeaprta raul di imediata noastra apropiere. Inchideti ochii. Le spun eu. Pentru prima data ma concentrez puternic si rostec vraja de aprindere a corpului meu cu voce tare. -Lumos Wings. In aripile mele incepu sa straluceasca cate o luminita care crescu si se extinse pe toata suprafata aripilor crescand apoi in intnesitate, pana ajunsese de o lumina egala ca a farului de avion apoi si mai intensa, o lumina orbitoare, nepamanteana. mai fac o vraja si in manameaaparu o sfera de foc care o lansez spre cer si care exploda ca niste artificii alcatuind o cruce pe cer.
Subject: Re: Un film mult prea realist (cand spectatorii devin actori) Sun Nov 08, 2015 3:17 pm
In urma acelei explozii, ne-am trezit cu totii in film. Eram chiar in fata castelului. Arya merse sa deschida si intram. Dam peste majordon care era teapan, apoi peste inca doua persoane. -Filmul s-a oprit, fiindca noi am pasit inauntru, spuse Kan examindu-le fetele. -Daca filmul s-a oprit, atunci nici noi nu suntem intr-o situatie mai buna.
Enyo
-Si daca nu iesim la timp inainte ca ceasul sa bata miezul noptii vom ramane blocati in film si vom deveni noi personaje.
Amary, Hana
Sponsored content
Subject: Re: Un film mult prea realist (cand spectatorii devin actori)
Un film mult prea realist (cand spectatorii devin actori)