Top posting users this month | |
Latest topics | » BerbecYesterday at 12:33 pm by RHM Tattoo» TaurYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» Gemeni Yesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» RacYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» LeuYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» Fecioară Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» Balanță Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» Scorpion Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» SăgeatătorYesterday at 12:30 pm by RHM Tattoo |
|
| Drumuri periculoase | |
| | |
Author | Message |
---|
Arya PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1946 Kwan : 5594 Localizare : Antartica
| Subject: Drumuri periculoase Mon Mar 16, 2015 11:43 pm | |
| First topic message reminder :Rose Ang fugea prin labirintul intortocheat, nestiind incotro sa o mai apuce. Pasi rasunau in urma ei, oriunde fugea. Un demon pusese ochii pe ea, ii cam picase cu tronc si tot incerca sa se apropie de ea, dar cum ea era atat de timida, nici nu vroia sa auda de asa ceva. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | |
Author | Message |
---|
Arya PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Drumuri periculoase Thu Apr 02, 2015 3:08 pm | |
| Mi-am dat seama pana la urma ca scutul fusese creat de colier. In contact cu energia negativa a sarpelui, acesta se activa. Sarpele mai incerca un atac, dar de data asta, riposta direct in piatra, care avu efect invers si nimeri in burta sarpelui, facandu-l sa geme de durere. Din maneca imi iesea un pumnal micut, pe care il tineam de rezerva. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Panda. MEMBRU
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: Re: Drumuri periculoase Thu Apr 02, 2015 5:38 pm | |
| Sarpele tipa de durere dar se opri brusc . Ochii i se facu rosii ca focul , iar cu coltii lui imensi sa o atace pe fata . Leo aparu de nicaeri , asezandu-se cu spatele catre si cu fata catre fata ,iar coltii acestuia nimeri fix in umar. Sangera , iar fata ramase chiar impresionat de gestul lui . Scutul ce era , nu era de la bratara , ci chiar Leo il facuse pentru a o proteja . Sarpele disparu , vazand ce fapta a comis iar tanarul se tinea cu mana de umar , curgandu-i sange . Otrava se raspandea rapid in corp . Defapt , nici el nu stia de ce i-a luat apararea ei .. pur si simplu a facut-o .. ..... si ingerii au demonii lor . Colierele baietilor : | |
| | | Arya PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Drumuri periculoase Thu Apr 02, 2015 6:57 pm | |
| Sarpele disparu, iar Leo era in fata mea sangerand si stragand din dinti de durere. Am ramas surprinsa ca imi luase apararea, caci nu m-as fi asteptat la acest gest din partea lui. Incerca sa spuna ceva, cazu in genunchi, iar inainte sa se prabuseasca l-am prins in brate, asezandu-i capul in poala. Veninul ii infectase rana si nu mai dura mult pana avea sa se imprastie in tot corpul. I-am scos camasa cat de repede am putut incercand sa nu il ranesc mai rau. In timp ce ma gandeam la un antidot, mi-am pus o mana pe fruntea lui ca sa ii reduc febra. Apoi mi-am amintit de o potiune ceva mai dificila, dar daca puteam sa-l salvez merita orice risc. Am scos o sticluta ce continea diferite substante, apoi am luat pumnalul de jos si mi-am crestat palma, lasand cateva picaturi de sange sa curga inauntru. Licoarea deveni albastra, apoi am turnat pe rana. -O.. o sa usture putin. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Panda. MEMBRU
| Subject: Re: Drumuri periculoase Sat Apr 04, 2015 12:10 am | |
| Baiatul urla de durere , simtind cum il arde pe interior . Incepu sa tuseasca cu sange , tinandu-se cu mana de rana care , se vindeca usor-usor . ..... si ingerii au demonii lor . Colierele baietilor : | |
| Subject: Re: Drumuri periculoase Sat Apr 04, 2015 12:34 am | |
| Stiam ca il doare, dar era cea mai eficienta potiune pe care o aveam contra otravurilor. Apoi ii dau mana la o parte cu toate ca se impotrivea si imi pun palma pe umarul sau ranit. -Nu mai fi atat de capos si lasa-ma sa termin ce am inceput. Ce a fost mai rau a trecut si o lumina aparu in palma mea, care incepu sa lucreze. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Panda. MEMBRU
| Subject: Re: Drumuri periculoase Sat Apr 04, 2015 12:13 pm | |
| Simti cum il ustura din ce in ce mai tare, si incepu sa stranga din dinti . - B-bine .. , se incrunta el si respira greoi. ..... si ingerii au demonii lor . Colierele baietilor : | |
| Subject: Re: Drumuri periculoase Sat Apr 04, 2015 5:20 pm | |
| Rana se inchise, nelasand decat un semn micut, alb. -Am terminat. Cat despre semnul ala, nu o sa te doara deloc. Nu stiu de ce a aparut, dar acum esti in regula. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Panda. MEMBRU
| Subject: Re: Drumuri periculoase Sat Apr 04, 2015 6:05 pm | |
| Totul trecu , nu il mai durea . Se ridica in picioare , fara sa zica ceva . ..... si ingerii au demonii lor . Colierele baietilor : | |
| Subject: Re: Drumuri periculoase Sat Apr 04, 2015 6:26 pm | |
| M-am ridicat si eu privindu-l apoi observ bratara. Nu-i facea nici un rau, dar de fi stiut din ce era facuta. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Panda. MEMBRU
| Subject: Re: Drumuri periculoase Tue Apr 07, 2015 11:13 am | |
| Baiatul nu spuse nimic in continuare , si isi scoase bratara de la mana , apoi ii intinde ei. - Poftim ... , murmura pe un ton mai jos . ..... si ingerii au demonii lor . Colierele baietilor : | |
| Subject: Re: Drumuri periculoase Tue Apr 07, 2015 2:22 pm | |
| L-am privit, nestiind daca incerca sa ma prinda intr-o capcana. -Multumesc, zic inca neatingand-o. Ezitand putin, intind mana dupa ea, iar cand o ating aceasta se largi brusc si ne prinse mainile. Eram socata, nu stiam cum se intamplase asta si incerc sa o scot, dar nu puteam, ca-mi strangea mana. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Panda. MEMBRU
| Subject: Re: Drumuri periculoase Sat Apr 11, 2015 8:17 pm | |
| - Ce s-a intamplat ? , mari baiatul ochii incercand sa iasa din stransoare dar in zadar . ..... si ingerii au demonii lor . Colierele baietilor : | |
| Subject: Re: Drumuri periculoase Sat Apr 11, 2015 9:11 pm | |
| -Nu stiu. Niciodata nu a mai facut asta. C...cred ca un timp ramanem asa.
Ooc:Topic privat de acum incolo! Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Panda. MEMBRU
| Subject: Re: Drumuri periculoase Tue Apr 14, 2015 1:45 am | |
| - Serios ? Fix asta imi mai trebuia ... , spuse usor nervos ,.oftand prelung ..... si ingerii au demonii lor . Colierele baietilor : | |
| Subject: Re: Drumuri periculoase Tue Apr 14, 2015 8:31 pm | |
| Rose ramase tacuta langa el. Nici ei nu prea ii placea situatia, dar acum era legata de el, fie ca vroia sau nu. Apoi observa o stralucire micuta pe bratara si un scris aparu pe ea. Pareau a fi rune antice, caci nu intelegea scrisul. Se apropie mai mult, aproape atigandu-l cu parul, in timp ce incerca sa descifreze cateva simboluri. -Ai carti despre limbile moarte Leo? il intreba fata concentrata si nedandu-si seama ca era prima oara cand ii pronunta numele. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Panda. MEMBRU
| Subject: Re: Drumuri periculoase Tue Apr 14, 2015 11:14 pm | |
| - Carti despre limbi moarte ? , repeta intrebarea lui Rose . Da , am . In biioteca din holul central ... De ce ? ..... si ingerii au demonii lor . Colierele baietilor : | |
| Subject: Re: Drumuri periculoase Tue Apr 14, 2015 11:30 pm | |
| -Uita-te pe bratara. Au aparut niste simboluri ciudate si cand ridic capul dam cap in cap. Auci! si imi masez locul lovit. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Panda. MEMBRU
| Subject: Re: Drumuri periculoase Tue Apr 14, 2015 11:33 pm | |
| - A durut ... , isi masa capul . Hai pe aici , si o lua spre holul central si deschise niste Usi mari . Acolo era o biblioteca imensa , cu tot felul de carti , iar in fatae rau dictionare. ..... si ingerii au demonii lor . Colierele baietilor : | |
| Subject: Re: Drumuri periculoase Tue Apr 14, 2015 11:56 pm | |
| -Chiar e o biblioteca mare, murmur eu privind toata incaperea, ajungand inauntru. Mergem spre un raion si apuc cateva carti. Prima era despre limbile piticilor si am inceput sa o rasfoiesc, dar runele nu semanau de loc. Alta carte la rand, limba vikingilor si o privesc ciudat. Mai apuc una, ce semana a fi limba elfilor intunecati si o deschid. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Panda. MEMBRU
| Subject: Re: Drumuri periculoase Wed Apr 15, 2015 12:00 am | |
| - Probabil o fi in asta , adauga Leo , uitandu-se si el in carte . Simbolurile seamana .. ..... si ingerii au demonii lor . Colierele baietilor : | |
| Subject: Re: Drumuri periculoase Wed Apr 15, 2015 12:08 am | |
| -Cam da si asez cartea pe birou, dar nu inteleg nimic. Po-ti citi runele? Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Panda. MEMBRU
| Subject: Re: Drumuri periculoase Wed Apr 15, 2015 11:17 am | |
| Leo se uita peste carte , apoi la simboluri dar nu intelegea absolut nimic. - Sunt confuz ... , adauga el clatinand din cap. ..... si ingerii au demonii lor . Colierele baietilor : | |
| Subject: Re: Drumuri periculoase Wed Apr 15, 2015 12:21 pm | |
| Am oftat prelung. -Vom ramane asa mult si bine, daca nu descifram nimic si apuc cateva dictionare. -Ia sa vad ce e pe aici. Trebuie sa existe ceva si ma intind dupa un dictionar gros, plasat mai sus. Incercand sa ajung la el, il trag si pe Leo dupa mine, fiind uniti de bratara, dezechilibrandu-ne si acesta cazand peste mine. Acum toate cartile si pergamentele erau insirate pe jos. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Panda. MEMBRU
| Subject: Re: Drumuri periculoase Fri Apr 17, 2015 8:25 pm | |
| - Mi-nu..nat ! , adauga Leo rosind puternic , dar in loc sa se scoale , se apleca si mai tare catre fata si o saruta , inchinzand ochii . E ceva ce il atragea la ea ... nici el nu stia ce . ..... si ingerii au demonii lor . Colierele baietilor : | |
| Subject: Re: Drumuri periculoase Fri Apr 17, 2015 9:57 pm | |
| Acum chiar ca nu stiam ce sa fac. Inainte sa apuc sa scot macar o silaba ma trezesc sarutata. Ciudat era ca nici mie nu imi displacea si ma trezesc ca-l sarut, prinsa in vraja si imi pun cealalta mana pe spatele lui Leo. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Drumuri periculoase | |
| |
| | | | Drumuri periculoase | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |