Planeta Utopia
Planeta Utopia
Planeta Utopia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Lasati imaginatia sa va poarte in zbor pe o planeta indepartata, o planeta a fanteziei unde veti intalni personaje de basm, animale mistice si unde totul este posibil

HomePortalSearchMemberlistRegisterLog in
Top posting users this month
RHM Tattoo
In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 20 EmptyIn Cautarea Testamentului Pierdut - Page 20 OIPIn Cautarea Testamentului Pierdut - Page 20 Empty 
Sujata
In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 20 EmptyIn Cautarea Testamentului Pierdut - Page 20 OIPIn Cautarea Testamentului Pierdut - Page 20 Empty 
Saphire Helena
Sanara
Latest topics
» Berbec
In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 20 Icon_minitimeYesterday at 10:48 pm by RHM Tattoo

» Taur
In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 20 Icon_minitimeYesterday at 10:47 pm by RHM Tattoo

» Gemeni
In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 20 Icon_minitimeYesterday at 10:47 pm by RHM Tattoo

» Rac

» Leu
In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 20 Icon_minitimeYesterday at 10:46 pm by RHM Tattoo

» Fecioară
In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 20 Icon_minitimeYesterday at 10:46 pm by RHM Tattoo

» Balanță

» Scorpion

» Săgeatător
In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 20 Icon_minitimeYesterday at 10:45 pm by RHM Tattoo

In Cautarea Testamentului Pierdut

Go down 
4 posters
Go to page : Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24  Next
AuthorMessage
Miriam
Immortal
Immortal
Miriam

Sex Sex : Female
Mesaje Mesaje : 1566
Kwan Kwan : 4953
Varsta Varsta : 47
Localizare Localizare : Oraşul Interzis

In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 20 Empty
PostSubject: In Cautarea Testamentului Pierdut   In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 20 Icon_minitimeFri Mar 20, 2015 5:10 pm

First topic message reminder :

Avand coordonatele introduse in panoul de bord de catre Sanara, KiTT incepu sa zboare, ca sa ajunga cat mai repede la destinatie.
Se opri la intrarea in Tinutul din Lunca.
"Mai departe nu pot merge." anunta KiTT.
"Atunci... să coborâm." zise Ari.
Ea fu prima care se dădu jos din maşină. In fata ei se intindea un vast tinut impadurit. Parea o padure tainica. Batrana si tanara in acelasi timp, insa plina de mistere si de necunoscut.
"Aici incepe aventura noastra!" spuse ea.

Tinutul:
In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 20 Ffxiii2timetraveltrailerheader

In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 20 9d9533683b11c37fd269ab241c4f7af0
Back to top Go down

AuthorMessage
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Name : George
Sex Sex : Male
Mesaje Mesaje : 32634
Kwan Kwan : 120032
Varsta Varsta : 38
Localizare Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului

Foaie de personaj
Hrana dragon Hrana dragon: 4

PostSubject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut   In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 20 Icon_minitimeTue May 12, 2015 12:50 pm

-Pai de ce nu mi-ai spus mai de mult? Bine, facem un compromis. Voi merge pe jos alaturi de tine, dragul meu sotior.

In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 20 Sa110
Back to top Go down
https://fairy.forumgratuit.ro
Miriam
Immortal
Immortal
Miriam

PostSubject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut   In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 20 Icon_minitimeTue May 12, 2015 2:16 pm

"Vom merge si pe jos, la momentul oportun." spuse Rishi. El se apropie mai bine de vulcanul indicat de sotia lui ca ar avea in interiorul lui acea bucata de testament ce le trebuia lor si-l inspecta cu atentie.
"Larg la baza, perete imposibil de neted, ingust la varf." spuse el. "Adica dificil de escaladat, nu cred ca are vreo intrare la baza, iar in varf acolo, ne va fii amandouara dificil sa intram." mai spuse el.
Rishi incepu sa se plimbe de colo colo in jurul bazei acelui vulcan, cautand solutii.
"Dinamita in astfel de situatii este exclusa. Nu vrem sa trezim uriasul asta adormit mai devreme decat se cuvine." zise el. "Atunci... Cum intram?" facu el o mutra peste poate de uimita.

Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut   In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 20 Icon_minitimeTue May 12, 2015 2:34 pm

-Tie ti se pare dificil. Mie una nu mi se pare dificil. Dar trebuie sa gasim o solutie de compromis daca nu vrei sa zbori cu mne. O fi intradevar dificil de escaladat. Dar nu imposibil cand ai o zana alaturi care sa iti vegheze pasii. Nu te teme, daca vei fi pe punctul de a cadea, eu te voi prinde. E bun acest compromis? Ce crezi?

Back to top Go down
Miriam
Immortal
Immortal
Miriam

PostSubject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut   In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 20 Icon_minitimeTue May 12, 2015 2:45 pm

Rishi parea ca nu o asculta pe Sanara. Tot plimbandu-se asa el pe la baza muntelui, observase un anume model ciudat care se tot repeta. Urmase acel model ciudat si daduse de o usa.
In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 20 The-gates-of-hell-8476-1920x1200
"Am gasit intrarea in vulcan!" aproape ca tipa el.

Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut   In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 20 Icon_minitimeTue May 12, 2015 2:57 pm

-Oau! Bravo, sotiorul meu drag. Stii se pare ca dupa arhitectura aceasta intrare a fost faurita de un popor din antichitate.

Last edited by Sanara on Tue May 12, 2015 3:42 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
Miriam
Immortal
Immortal
Miriam

PostSubject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut   In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 20 Icon_minitimeTue May 12, 2015 3:39 pm

"Se prea poate." spuse Rishi. "Cine stie ce ne mai asteapta." adauga el. El rasuci niste manere de pe acea usa, impinse niste butoane si usa se deschise cu un zgomot prelung. In spatele ei se vedea un coridor lung, semi-intunecat. Terenul era accidentat.
In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 20 A25c10bd1178a73ef168a706461adb8e
"Nu ne va fii usor deloc!" exclama el.

Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut   In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 20 Icon_minitimeTue May 12, 2015 3:44 pm

-Intradevar ai dreptate. Simt cateva capcane dar stiu un truc prin care ne putem feri de ele. Iau cateva pietre de jos si le arunc. Senzorii de miscare declansara capcanele dupa cum crezusem dar fiindca capcanele fusese declansate deja de piatra, noi acum puteam trece printre ele fara nici o grija.

Back to top Go down
Miriam
Immortal
Immortal
Miriam

PostSubject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut   In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 20 Icon_minitimeTue May 12, 2015 3:59 pm

Rishi mergea cu mare atentie si o tinea pe Sanara langa el. Dupa cateva minute ei ajunsera intr-o incapere mare, ticsita cu bani de aur si alte comori.
In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 20 Treasure_room_concept_by_yaweixue-d3l8736
"Ai grija." spuse el. "Nu cadea prada tentatiei de a lua ceva de-aici. Se spune ca aurul muntilor e de cele mai multe ori blestemat." adauga el.

Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut   In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 20 Icon_minitimeTue May 12, 2015 4:15 pm

-Da, stiu ca ar putea exista un blestem care ne-ar putea bloca aici. Pot rezista tentatiei sa nu ma ating de el acum dar nu pot rezista tentatiei de a nu ma atinge de el pe viitor si asta pentru folosul regatului. Se spune ca piticii sunt imuni la blestemele aurului. Deci as putea sa imi angajez o echipa de pitici mineri sa ii trimit aici si sa scoata acest minunat tezaur sa il aduca in trezoreria regatului meu si ii voi plati cu 10% din el. Iar cu restul de 90%, voi da 60% catre acte caritabile sau inventitii cu scop caritabil si 30% pastrez eu la bugetul Casei Regale. Adaugand asta la banca imi va creste dobanda personala.

Back to top Go down
Miriam
Immortal
Immortal
Miriam

PostSubject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut   In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 20 Icon_minitimeTue May 12, 2015 4:36 pm

"Si exista multi pitici?" intreba Rishi. "Nu stiu de ce, dar..." facu el o pauza. Deodata, Rishi pocni din degete si tot aurul se grupa in doua gramazi, iar la mijlocul incaperii se vedea o trapa ce se afla pe podea.
"Exact cum am banuit." spuse el. "Ai spus ca parintii tai sunt extrem de precauti." adauga el, apropiindu-se de acea trapa.

Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut   In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 20 Icon_minitimeTue May 12, 2015 4:57 pm

-Foarte inteligent. Sa ascunzi o trapa a unui pasaj secret sub o tona de aur blestemat.
-Si da sunt o multime de pitici. Cateva zeci de milioane.

Back to top Go down
Miriam
Immortal
Immortal
Miriam

PostSubject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut   In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 20 Icon_minitimeTue May 12, 2015 5:31 pm

"Ai mai repetat faza cu antichitatea si la intrarea in munte." chicoti el amuzat. El deschise trapa, lasand sa se vada niste scari. Nu erau prea multe trepte. Cam 7 sau 9 dupa o numaratoare fugara din priviri.
"Hai sa vedem ce gasim dedesupt." spuse el, intinzand mana spre Sanara.

Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut   In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 20 Icon_minitimeTue May 12, 2015 5:51 pm

Ii dau mana si cobor impreuna cu Rishi.
-Si eu sunt foarte curioasa.

Back to top Go down
Miriam
Immortal
Immortal
Miriam

PostSubject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut   In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 20 Icon_minitimeTue May 12, 2015 6:10 pm

Dupa ce cobori treptele, Rishi se trezi in niste tuneluri subterane, ce pareau ca niste catacombe.
In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 20 Building_The_Catacombs_1a
El merse cu atentie prin acele tuneluri, pana ce ajunse intr-o camera ce parea un fel de crama pentru vinuri.
In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 20 Catacombs_red_skull_orange_fantasy_scary_hd-wallpaper-1592442
"Dar stiu ca muntele asta ascunde multe secrete!" fluiera el.

Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut   In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 20 Icon_minitimeTue May 12, 2015 6:54 pm

-Pai din cate observ eu si cred ca nu ma insel, prin aceste tunele se facea trafic cu anumite produse in special vin. Inainte functiona ca buncar pe timpul razboaielor dar apoi traficantii i-au dat scopul de ascunzatoare pentru trafic. Dupa cat aur am vazut si cate vinuri vad se pare ca ultimii traficanti ce au trecut pe aici au fost piratii. Insa singura specie umana din Utopia care au obiceiuri rele ca oamenii sunt piticii. Demoni pirati nu am vazut. Demonii sunt prea mandri sa se ocupecu lucruri marunte. Sunt prea mandri sa munceasca. Ei doar dicteaza si ispitesc.

Back to top Go down
Miriam
Immortal
Immortal
Miriam

PostSubject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut   In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 20 Icon_minitimeTue May 12, 2015 7:43 pm

Rishi se uita atent la sticlele de vin existente acolo.
"Pe cat pui pariu ca in sticlele astea nu se afla vin in toate si ca in una sau chiar doua vom gasi ce cautam?' o intreba el pe Sanara.

Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut   In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 20 Icon_minitimeTue May 12, 2015 7:52 pm

-Pun paiu pe 1000 kwan. Stiu ca ai dreptate. Insa mai sunt si ate lucruri de descoperit.
Imi amintesc ca o data citisem intr-un ziar ca niste vrajitori traficau potiuni deghizate in vin. In general potiuni de magie neagra. E posibil sa nu fie numai vin aici ci si potiuni de magie neagra dar si bucati de testament pe care noi le cautam.

Back to top Go down
Miriam
Immortal
Immortal
Miriam

PostSubject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut   In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 20 Icon_minitimeTue May 12, 2015 8:03 pm

Rishi se apropie curios de un raft unde se aflau mai putine sticle. Scoase afara cateva. Vreo trei sau patru aveau niste suluri in ele. Doua sau trei aveau lichid.
"Burgund, 1256 dupa Hristos, Lumea Oamenilor." citi el pe una din etichete. "Sauvignon, 1500 dupa Hristos, Lumea Oamenilor." citi el a doua eticheta. "Mesopotamia, an necunoscut." citi el a treia eicheta. "Dar stiu frate, ca-si alegeau vinurile, nu gluma!" exclama el surprins.

Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut   In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 20 Icon_minitimeTue May 12, 2015 8:16 pm

-Foarte interesante. Spun eu apoi dau peste o stcla de vin din Grecia din anul 2800 inainte de Hristos.
-Ia te uita ce am gasit aici. E posibil ca sa fie una dintre primele sticle de vin Grecesc de la aparitia vinului in Grecia.

Back to top Go down
Miriam
Immortal
Immortal
Miriam

PostSubject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut   In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 20 Icon_minitimeTue May 12, 2015 8:58 pm

"Foarte interesant" spuse Rishi. El mai trase de o sticla, dar aceasta actiune declansa un mecanism si o portiune cu sticle se deschise, lasand sa se vada in spatele ei un seif.
"Ei, ca sa vezi!" exclama el. "Ce-o fii in acest seif?" se intreba el.

Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut   In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 20 Icon_minitimeTue May 12, 2015 9:42 pm

-Habar n-am hai sa cautam. Spun eu uitandu-ma la fiecare sticla in parte. Unele erau cu vinuri foarte scumpe la care probabil traficantii tineau foarte mult iar altele cuniste documente sau biletele. Intr-o sticla gasesc o amenda, intalata gasesc un biletel de dragoste a tatalui meu catre mama mea. Si inalta mai gasesc o bucata din testament.
-Ei ca sa vezi. Tata meu se pare ca era unul dintre traficantii de vinuri si potiuni magice.

Back to top Go down
Miriam
Immortal
Immortal
Miriam

PostSubject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut   In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 20 Icon_minitimeTue May 12, 2015 9:53 pm

"De ce?" intreba Rishi. "Ai mai gasit o bucata de testament?" intreba el.

Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut   In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 20 Icon_minitimeTue May 12, 2015 10:09 pm

-Da, asa e. Am mai gasit una. Iar indiciu de pe ea ne trimite la pscuit. Dar ei bine cred ca stiu la ce se refera. Probabil urmatoarea bucata de testament ne-o poate aduce doar o sirena. Asta era modul parintilor mei de a se asigura ca intotdeauna va exista o bucata greu de atins de cineva care nu merita. Poate chiar imposibil. Nici o alta finta nu poate cobori atat de jos pana la palatulsirenelor,. Nici macar daca am imprumuta un submarin de-al oamenilor. Acolo jos adancimea, presiunea si nivelul de oxigen sunt foarte problematice. Un submarin ar avea probleme tehnice foarte grave inaine sa atinga jumatate din adancimea oceanului.
Oceanul are 60 000 metri adancime. De 6 ori mai adanc decat ceamai adanca groapa dintr-un ocean din lumea oamenilor.

Back to top Go down
Miriam
Immortal
Immortal
Miriam

PostSubject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut   In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 20 Icon_minitimeTue May 12, 2015 10:15 pm

"Am inteles." zise Rishi. El se apropie de Sanara mai mult si spuse:
"Acum fii foarte atenta la mine, scumpa mea sotie!" incepu el. "Unu: Cate bucati ne mai trebuie? Doi: Cate zile ne-au mai ramas pana cand va trebui sa prezentam bucatile de testament?" o intreba el. "Nu te grabi cu raspunsul, ci gandeste-te bine. De raspunsul tau depinde o anume dorinta a mea, o sugestie pe care as vrea sa ti-o dau." concluziona Rishi pe un ton serios.

Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut   In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 20 Icon_minitimeTue May 12, 2015 10:23 pm

Ma gandeam la cate bucati de testament gasisem.
O bucata ne-o daduse zana, apoi gasisem 2 bucati in palat, 1 bucata in vulcan si una in aceasta crama. Constat ca ne mai lipseau 2 bucati. iar timp aveam inca berechet.
-Avem 5 bucati si a trecut doar o saptamana. Deci timp e destul. Insa stii legenda iepurelui si a testoasei? Eu zic sa nu fim iepuri si sa ne culcam pe o ureche.

Last edited by Sanara on Tue May 12, 2015 10:34 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut   In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 20 Icon_minitime

Back to top Go down

In Cautarea Testamentului Pierdut
Back to top 
Page 20 of 24Go to page : Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24  Next