Top posting users this month | |
Latest topics | » BerbecYesterday at 12:33 pm by RHM Tattoo» TaurYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» Gemeni Yesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» RacYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» LeuYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» Fecioară Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» Balanță Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» Scorpion Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» SăgeatătorYesterday at 12:30 pm by RHM Tattoo |
|
Author | Message |
---|
Miriam Immortal
Sex : Mesaje : 1566 Kwan : 4953 Varsta : 47 Localizare : Oraşul Interzis
| Subject: Re: În necunoscut Sun Apr 05, 2015 11:16 am | |
| "Imi pregatisem toate ustensilele pentru a ma apuca de gradinarit si am iesit in jurul casutei sa ma uit dupa un rau, o apa, ceva... ca sa aduc in gradina mea de treaba. Nu am realizat cat de departe m-am afundat in padurea asta!" spuse ea putin speriata. "Imi pare rau, Kansai. Cred ca nu o sa ma descurc deloc de una singura in lumea asta total necunoscuta pentru mine! Uita-te la mine! Deja aduc... numai belele!" incepu ea sa planga.
| |
| | | Arya PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1946 Kwan : 5594 Localizare : Antartica
| Subject: Re: În necunoscut Sun Apr 05, 2015 5:39 pm | |
| -Haide Yla, nu mai plange si imi pun o mana pe umarul ei. O sa fie bine. Hai sa cautam raul impreuna, bine si zambesc eu ca o sa inveselesc. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Miriam Immortal
| Subject: Re: În necunoscut Sun Apr 05, 2015 5:58 pm | |
| Ooc; Cam plangacioasa tipa! Bic: "Bine." raspunse ea, stergandu-si lacrimile cu o batista si zambind. "Am sa ma tin aproape de tine." adauga ea, incepand sa-l urmeze indeaproape.
| |
| Subject: Re: În necunoscut Sun Apr 05, 2015 6:19 pm | |
| -Haide si isi potrivi mersul cu al ei, iesind din padure, ajungand pe partea cea buna. Am luato pe o carare mai izolata si nu departe puteam sa vad raul. -Uite Yla, acum po-ti lua apa si o cascada mica dar minunata se varsa in rau, formand trepte. E minunat aici. Ooc: O sa mai prinda ea curaj. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Miriam Immortal
| Subject: Re: În necunoscut Sun Apr 05, 2015 6:24 pm | |
| Ooc: Sper! Altfel o ia el la goana! =)) Bic: "E foarte frumos aici!" spuse ea minunandu-se. "Si e atat de liniste!" Inspira adanc aer in piept si adauga: "Sper sa nu fie prea departe de casa mea si sa invat bine drumul pana aici." zambi ea timid.
| |
| Subject: Re: În necunoscut Sun Apr 05, 2015 6:52 pm | |
| Ooc: nu fuge:))
-Da si intru in apa, racorindu-ma putin. I-au apa in palme, facandu-le caus si beau din ea. apa era limpede, dar si rece, ca o apa de munte. Apoi pocnind din degete, am creat o galeata din metal rezistenta, pe care am umpluto cu apa. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Miriam Immortal
| Subject: Re: În necunoscut Mon Apr 06, 2015 1:00 pm | |
| "Esti foarte dragut." spuse Yla. "Te-ai gandit si la mijlocul de transport adecvat pentru apa." surase ea. "Daca apa asta nu e departe de casa mea, am sa iau din lada mea furtunul special conceput pentru irigare si am sa-l intind pe tot traseul. Asa o sa am apa in permanenta pentru a-mi iriga gradina in zilele mult prea secetoase." spuse ea. "E un plan bun!" dadu aprobator din cap ca pentru sine. Yla se aseza in iarba langa acea apa si zise: "Te invidiez intr-un fel ca ai surori." ofta ea visatoare. "Stii cel putin ca nu esti complet singur." adauga ea.
| |
| Subject: Re: În necunoscut Mon Apr 06, 2015 2:19 pm | |
| -De fapt raul nu e asa departe de casa ta Odata ce vei invata acest drum, iti va fi usor. Dar poate pot face sa ai apa direct in casa, bagand furtunul pe sub pamant. Apoi adauga: -Iti pot face cunostinta cu ele intr-o zi daca vrei, dar sa nu te sperii de Nixx. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Miriam Immortal
| Subject: Re: În necunoscut Mon Apr 06, 2015 2:41 pm | |
| "Mi-ar placea sa le cunosc." spuse Yla. "E o buna idee cu furtunul prin pamant, sa stii!" zambi ea. "Pana la furtun, e suficient galeata asta. Ma conduci spre casa mea, Kansai?" il intreba ea timida.
| |
| Subject: Re: În necunoscut Mon Apr 06, 2015 11:29 pm | |
| -Sigur si i-au galeata cu apa. Mergem pe drum tacuti, apoi o casuta se ivi in fata si intru inauntru lasand galeata jos. -Ai vreo lopata? Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Miriam Immortal
| Subject: Re: În necunoscut Tue Apr 07, 2015 12:37 pm | |
| | |
| Subject: Re: În necunoscut Tue Apr 07, 2015 2:53 pm | |
| -Imi trebuie doar lopata, chicoti el. Cu al doilea set nu am ce face, dar mersi oricum. Iesi in gradina, ceva mai departe de casa si se puse pe sapat. Dupa ce facu cateva sapaturi, unde considera ca avea nevoie, se folosi de foc pentru a curata pamantul, apoi aseza furtunul. Cu pamantul ars, acoperi furtunul la loc. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Miriam Immortal
| Subject: Re: În necunoscut Tue Apr 07, 2015 3:17 pm | |
| Ea privi cu interes sporit ce facea el, mirandu-se si minunandu-se in acelasi timp. Il lasa sa faca asa cum stia el mai bine, caci se vedea ca e expert in asa ceva. "Ce vom planta mai intai? Flori, plante, legume sau copacei?" intreba ea.
| |
| Subject: Re: În necunoscut Tue Apr 07, 2015 4:37 pm | |
| -Mai bine facem cate o gradinita pentru fiecare si se folosi de magie pentru a imparti pamantul in trei gradinite perfecte. Zambi, multumit de rezultat. -Ocupa-te tu de flori, iar voi incepe cu legumele. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Miriam Immortal
| Subject: Re: În necunoscut Tue Apr 07, 2015 5:14 pm | |
| "Bine." spuse ea. Isi alese una din cele trei gradinite si incepu sa planteze diverse seminte de flori ce le avea cu ea. Avea: Panselute, Gura-Leului, Maci, Petunii sau alte seminte de flori care se plantau de obicei primavara. Lucra cu drag in gradinita ei si frendona in acelasi timp un cantecel vesel.
| |
| Subject: Re: În necunoscut Wed Apr 08, 2015 1:23 pm | |
| Am inceput sa plantez castraveti, salata, rosii, ridichi, morcovi, sfecla si multe altele, fiecare pe cat un rand. Dupa ce acopar semintele la loc cu pamant, le ud pe fiecare, apoi ma asez pe un scaunel, privindu-mi opera. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Miriam Immortal
| | | | Arya PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: În necunoscut Wed Apr 08, 2015 1:50 pm | |
| -Eh, doar putin. Un ceai rece daca ai ar fi foarte bun.
Ooc: E Kansai numele. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Miriam Immortal
| Subject: Re: În necunoscut Wed Apr 08, 2015 1:55 pm | |
| "Ceai rece, sa fie!" zise Yla. "De tei, de coada soricelului, de musatel sau de fructe de padure sa fie ceaiul?" il intreba ea, ca sa stie ce aduce de la rece.
| |
| Subject: Re: În necunoscut Wed Apr 08, 2015 9:48 pm | |
| -Fructe de padure, raspund. Dar te rog, sa iei si tu loc langa mine, la un ceai si zambesc. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Miriam Immortal
| | | | Arya PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: În necunoscut Wed Apr 08, 2015 10:23 pm | |
| -Multumesc Yla si apuc un pahar. M,miam! E foarte bun. Incepuse sa adie usor si in timp ce beam,o privesc pe deasupra liniei paharului. Nu stiu cum ai fi putut sa te mariti cu un dwarf, cand tu esti asa frumoasa si ii dau o suvita la o parte. Ooc: Imi place mult poza. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Miriam Immortal
| Subject: Re: În necunoscut Thu Apr 09, 2015 10:34 am | |
| "Esti foarte dragut si amabil, Kansai." raspunse ea inrosindu-se. "Nici eu nu stiu cum m-as fi maritat cu unul ca el, pentru ca pretendentul in cauza imi ajungea doar pana la mijloc, era gras si avea si un nas rosu mare pe de-asupra." adauga ea. "Dar tu? Cum se face ca nu ai gasit pe cineva pana acum? Abilitati vad ca ai din plin, dragut esti, stii sa gatesti... Si cred ca mai ai si alte calitati care merita sa fie descoperite incetul cu incetul." zise ea, privindu-l.
| |
| Subject: Re: În necunoscut Thu Apr 09, 2015 8:07 pm | |
| Am pus paharul pe tava, pe jumatate baut si am privit-o pe Yla. -Nu prea m-am gandit pana acum. Am avut mai demult o relatie de scurta durata cu cineva, dar nu a fost sa fie. Multumesc pentru compliment si zambesc. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Miriam Immortal
| Subject: Re: În necunoscut Thu Apr 09, 2015 8:49 pm | |
| "Chiar daca a fost o relatie de scurta durata, cred ca inca mai te afecteaza aici..." puse ea timida mana ei stanga pe pieptul lui in dreptul inimii.
| |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: În necunoscut | |
| |
| | | | În necunoscut | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |