[Ayla] Tocmai fusese repudiată din familie. Tatăl ei o lăsase în tărâmul Fairytopia ca pe un obiect stricat. O abandonase ca şi cum nu i-ar mai fi fost de folos. Se afla acum singură în Pădurea de Aur a regatului în care ajunsese. Se sprijini de un copac întâlnit în calea ei, îndoi genunchii şi-şi puse capul pe ei începând să plângă. Ce avea ea să facă într-un regat străin, unde nu cunoştea practic pe nimeni?
Subject: Re: În necunoscut Thu Apr 09, 2015 10:40 pm
"Nu conteaza cati ani au trecut uneori..." spuse ea, oftand usor. "Uneori doare si ai impresia ca nu mai trece!" adauga ea. Scutura din cap ca si cand ar fi vrut sa alunge tristetea si apoi intreba: "Stiu sa dansez. Vrei sa iti arat?" il intreba ea, usor incurcata.
Subject: Re: În necunoscut Fri Apr 10, 2015 10:49 am
"Da." spuse ea, ramanand tacuta pentru o vreme. "Pe fratele meu mai mare. Daca el mai traia... nu se intampla ca tata sa vrea sa ma marit si apoi sa ma alunge doar pentru faptul ca am refuzat!" spuse ea. "Dar tata s-a schimbat mult chiar dupa moartea lui Meir. Asa il chema pe fratele meu." ofta ea indelung, din ochii ei incepand a curge lacrimi.
Subject: Re: În necunoscut Sun Apr 12, 2015 12:21 pm
"Multumesc pentru incurajari, Kansai." spuse ea. "Elementul tau e focul, nu-i asa?" intreba ea. "Esti bun pe post de soba, iarna cand e frig." chicoti ea amuzata. "Ti-am ramas datoare un dans!" se inveseli ea. Isi scoase dintr-un buzunar al rochitei ce-o avea pe ea in acea zi niste poante de balerina, le puse in picioare si incepu sa danseze pe potecuta dintre partea de legume a gradinii si partea cu flori a gradinii. Baletul:
Subject: Re: În necunoscut Mon Apr 13, 2015 4:19 pm
Kansai o urmari cu mult interes pe Yla care dansa pe poteca, gratioasa ca o lebada. Cand numarul ei lua sfarsit, baiatul se ridica aplaudand si scoase de la spate un buchet de flori, pe care il inmana. -Focul e doar unul din elementele mele si zambi larg.
Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.
Subject: Re: În necunoscut Mon Apr 13, 2015 6:57 pm
"Multumesc" facu ea o reverenta gratioasa. Lua buchetul de flori si il mirosi. "Foarte frumos." zise ea. Se ridica pe varfuri si-l saruta scurt pe obraz pe Kansai.
Subject: Re: În necunoscut Mon Apr 13, 2015 7:13 pm
-Nu ai pentru ce si o saruta pe obraz. Imi acorzi un dans? intreba el intizand mana. Apoi cu o mana facu sa apara un casetofon si o muzica usor vioaie incepu sa cante, o combinatie intre clopotei, vioara si pian.
Subject: Re: În necunoscut Mon Apr 13, 2015 7:16 pm
Îi dadu mana si incepu sa danseze in compania lui, cu toate ca ei el i se parea mult mai inalt ca ea. Insa ea savura muzica, facand gesturi gratioase, care sa nu il incurce pe el.
Subject: Re: În necunoscut Thu Apr 16, 2015 1:59 pm
Kansai rasufla usurat si o mangaie pe par. -Nu esti singura care are emotii rase el, apoi se uita spre gradina. O...o sa ma apuc sa termin si cu plantalul copacilor si se desprinse de ea cautand lopata.
Subject: Re: În necunoscut Thu Apr 16, 2015 7:10 pm
-Cine a zis ca se simte stingherit? incepu sa rada. Yla disparu in casa si am inceput sa fac gropite pentru pomi. Dupa sapat zece gropi, i-au fiecare pom in parte si incep sa ii asez, ii acopar cu pamant. Dupa o ora, terminasem si cu plantatul pomilor, rasufland usurat. Eram transpirat din cap pana in picioare.
Subject: Re: În necunoscut Thu Apr 16, 2015 7:30 pm
Yla trebalui prin bucatarie. Intr-o ora de gatit, facuse o tocana gustoasa cu bucatele de carne, o salata asezonata si o crema de zahar ars. Aranjase deja masa din bucatarie si deschise fereastra ce dadea spre gradinita. "Masa e gata." il anunta ea pe Kansai.
Subject: Re: În necunoscut Thu Apr 16, 2015 10:31 pm
Am mers la etaj, urcand scarile in fuga si am intrat in cabina de dus. Dupa un sfert de ora ies imbracat intr-o camasa alba si pantaloni rosii. -Am venit spun eu indreptandu-ma spre masa, ajungand in bucatarie.