Fiind o ora destul de tarzie , Hyuk se plimba prin padurea frumos luminata de luna . Era o liniste perfecta . In mijlocul apei , era o mica insulita si facu sa apara un pian , vechi , decorat cu tufe de trandafiri albi ca neaua . Totul era asa de perfect si de minunat , incat animalele incepu sa se apropie de tanar fara nici o retinere. Incepu sa cante la pian foarte linistit , muzica rasunand frumos in toata padurea , creand o atmosfera magica , placuta .
Padurea : - era cu mai multi copaci , animale in jur
Spoiler:
Pianul : - era plin cu tufe de trandafiri albi , infloriti
O noapte linistita pentru toti, mai putin pentru mine care iesisem sa alerg prin padure, transformata in varcolac. Luna plina imi dadea batai de cap si ma indrept in fuga spre un loc linistit, ca sa ma calmez. Dar degeaba, simteam cum luam foc si incepusem sa tremur din cauza puterilor pe care nu reuseam sa le controlez. Nu stiam ce sa fac, caci locul unde pasisem incepuse sa ia foc si caut un rau din priviri.
Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.
Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.
Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.
Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.
Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.
Amary, Hana
Panda. MEMBRU
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
Subject: Re: Lonely Sat Apr 04, 2015 12:16 am
Baiatul canta in continuare la pian , fiind inconjurat si de mai multe animale si pasari . Canta intr-un mod asa de linistit si placut , incat incanta pe oricine.
Mergand de parca as fi fost drogata, din cauza lunii, aud in indepartare muzica. Muzica era placuta si incepuse sa ma mai linisteasca putin, asa ca am inaintat spre locul de unde se auzea si observ un pian.
Amary, Hana
Panda. MEMBRU
Subject: Re: Lonely Sat Apr 11, 2015 8:18 pm
Canta in continuare , in ciuda faptului ca ii simti prezenta fetei.
M-am apropiat mai mult si observ un baiat cantand. Muzica creata de el ma linistea si incepusem sa revin putin cate putin. Apoi ridic capul si observ luna acoperita de nori. "Oh, in sfarsit o noapte linistita" imi zic in gand si asezandu-ma in aoropiere.
Amary, Hana
Panda. MEMBRU
Subject: Re: Lonely Mon Apr 13, 2015 4:04 pm
- Deci sa inteleg ca muzica mea te linisteste ? , adauga Hyuk chicotind apoi o privi cu coada ochiului zambind.
-Mai nou citesti ganduri? si ridic capul curioasa. Da, imi place cum canti, aduag eu si sper ca luna aia afurisita sa nu mai iasa din nori. Simt o schimbare brusca asa ca ma ascund dupa un tufis si observ ca incep sa revin la forma mea umana. Nu mai stiam de cand nu mai reusisem sa stau om noaptea si imi privesc mainile.
Amary, Hana
Panda. MEMBRU
Subject: Re: Lonely Tue Apr 14, 2015 1:33 am
- Sa spunem ca da , chicoti tanarul si se opri din cantat . Varcolac , asa-i ?
-Asa-i si ies dupa tufis imbracata intr-o rochie albastra , parul fluturandu-mi usor, ca niste limbi de foc. Si tu, esti cumva inger? ma apropii incet spre locul unde era.
Amary, Hana
Panda. MEMBRU
Subject: Re: Lonely Fri Apr 17, 2015 8:06 pm
- Da , asa-i . Inger care controleaza lumina , schita el un zambet larg . Dar tu ce cauti prin aceste tinuturi indepartate ?
-Lumina, repet eu. Elementele mele sunt focul si pamantul. Ce caut aici? Privi in jur, era liniste. Incerc sa-mi gasesc locul in lumea asta. Undeva unde nu trebuie sa stau mereu cu urechile ciulite, ca vre-un nebun incearca sa ma atace.
Amary, Hana
Panda. MEMBRU
Subject: Re: Lonely Sun Apr 19, 2015 11:31 pm
- De ce te-ar ataca ? , o intreba Hyuk destul de interesat . Aici sigur ai sa gasesti linistea de care ai nevoie .. , schita un zambet cald.
-Fiindca sunt varcolac. Varcolacii nu traiesc in haite ca lupii, nici nu sunt in stare sa aiba grija de pui, dar sa convietuiasca la un loc. Iar ziua, unii ma confunda cu o vrajitoare. Sper ca aici sa ma simt bine, nu ca acasa, daca locul ala, l-am putut numi vreodata casa, zambesc trist, asezandu-ma pe o buturuga micuta.
Amary, Hana
Panda. MEMBRU
Subject: Re: Lonely Mon Apr 20, 2015 11:22 am
- O sa fie bine , ai sa vezi ! Aici , suntem toate creaturile .. deci nu e nimeni care sa te judece . Suntem cu totii diferiti .. , chiar daca sunt inger si eu am fost judecat de multe ori .. dar aici mi-am gasit linistea , murmura Hyuk .
-Pentru mine nu conteaza specia, murmur eu, apoi ma bufni rasul cand aud cum spune "aici suntem toate creaturile". Ma ridic de pe buturuga si ma apropii de pian atingand o clapa, aceasta scotand un sunet melodios. apoi mai ating una si sunetul deveni mai gros si infundat. De cand canti la pian? imi intorc privirea spre el.