Top posting users this month | |
Latest topics | » BerbecYesterday at 12:33 pm by RHM Tattoo» TaurYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» Gemeni Yesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» RacYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» LeuYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» Fecioară Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» Balanță Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» Scorpion Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» SăgeatătorYesterday at 12:30 pm by RHM Tattoo |
|
| Spell | |
| | Author | Message |
---|
Arya PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1946 Kwan : 5594 Localizare : Antartica
| Subject: Spell Sat Apr 04, 2015 4:51 pm | |
| Rose Ang merse in gradina fermecata, cautandu-si un loc unde sa se relaxeze dupa o zi de lucru obositoare in care isi ghidase protejatul, un baiel de cinci anisori. Fata fusese aleasa ca inger pazitor pentru acel copil, iar acum ca era in siguranta isi lua liber cateva zile. Dupa ce merse pe o alee mai izolata, gasi un loc perfect unde isi intinse patura sub umbra unor stejari batrani si aseza pe ea, inchizand ochii si aerul racoras jucandu-se in parul ei. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Spell Sun Apr 05, 2015 7:25 am | |
| Ajunsesem si eu in Gradina Fermecata. Ma plimbam cand sub umbra unor stejari o vad pe Rose Ang si o salut. | |
| | | Arya PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Spell Sun Apr 05, 2015 7:33 pm | |
| Am deschis ochii si vad o zana. -Buna, zic eu intinzandu-mi picioarele. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Spell Sun Apr 05, 2015 10:38 pm | |
| | |
| Subject: Re: Spell Mon Apr 06, 2015 11:31 pm | |
| -M-ai salutat odata si incep sa rad. Ce faci? Admiri gradina? Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Spell Tue Apr 07, 2015 12:52 am | |
| -Da. E foarte frumoasa aceasta gradina. Arata ca un parc. | |
| Subject: Re: Spell Tue Apr 14, 2015 8:38 pm | |
| -Mda, spuse ea plictisita. Chiar nu aveam chef de vorba din moment ce nu gasea nimic interesant sa spuna si inchid ochii la loc. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Spell Sun Jun 14, 2015 3:01 am | |
| Poate nu eram priceputa prea mult la socializare insa imi displacea sa vad ca eu eram cea care ii facea pe cei din jur sa le piara cheful de vorba. | |
| | | Venom PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1996 Kwan : 4230 Localizare : fairy land
| Subject: Re: Spell Mon Jun 03, 2019 5:37 pm | |
| Yuri:
Statea in mijlocul gradinii in pozitie de lotus, dorind sa mediteze. | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Spell Mon Jun 03, 2019 5:40 pm | |
| Ma plimb prin grădină si vad un baiat pe care il salut. -Buna! Eu sunt Sanara.
Last edited by Sanara on Tue Jun 04, 2019 3:48 pm; edited 1 time in total | |
| Subject: Re: Spell Mon Jun 03, 2019 5:49 pm | |
| Yuri e baiat )) | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Spell Tue Jun 04, 2019 3:49 pm | |
| Ooc:
Am îndreptat postul
Bic:
Ma apropii de băiat si ii zâmbesc.
| |
| Subject: Re: Spell Tue Jun 04, 2019 6:04 pm | |
| Isi intoarse capul spre ea, clipind rar. - Credeam ca ne stim deja. Nu trebuie sa te mai prezinti. Nu esti tu zana care asteapta maritisul ca sa se defloreasca? | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Spell | |
| |
| | | | Spell | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |