Author | Message |
---|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: In search of something... Wed Apr 22, 2015 11:48 am | |
| -Desigur. Spun eu si imi pun bratele dupa mijlocul ei, oferindu-i o imbratisare calduroasa. | |
|
| |
Miriam Immortal
Sex : Mesaje : 1566 Kwan : 4953 Varsta : 47 Localizare : Oraşul Interzis
| Subject: Re: In search of something... Wed Apr 22, 2015 12:40 pm | |
| Ea se cuibari la adapostul bratelor lui tandre, stand asa o vreme in tacere, apoi dinr-un impuls necunoscut pana si ei, Riva incepu sa-l mangaie usor pe San pe piept prin camasa ce-o purta el in ziua aceea.
| |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: In search of something... Wed Apr 22, 2015 12:53 pm | |
| In acelasi timp o mangai si eu pe spate, pe umeri, apoi un pic pe sani, in timp ce ii dau un sarut pasional. | |
|
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: In search of something... Wed Apr 22, 2015 1:10 pm | |
| Riva se lasa sarutata, caci pana la urma isi dorise acel sarut... Il lua usor pe San cu mainile ei de dupa gat, savurand cu ochii inchisi acel sarut pasional, fierbinte, atat de tandru... | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: In search of something... Wed Apr 22, 2015 1:58 pm | |
| Ii ridic in sus rochita de noapte in timpul sarutului pasional, mangaind-o delicat pe sub rochita, oferindu-i un preludiu senzual. | |
|
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: In search of something... Wed Apr 22, 2015 2:41 pm | |
| Ea-si dorea din suflet sa mearga pana la capat, insa ratiunea-si facea simtita prezenta si deschise ochii spunand cu glas usor si bland: "Stai San... Imi doresc din suflet sa mergem pana la capat, pentru ca ai ajuns sa-mi fii drag, insa nu o pot face inainte de casatorie... Nu vreau sa..." nu mai continua, ramanand cu propozitia neterminata.
| |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: In search of something... Wed Apr 22, 2015 3:18 pm | |
| -Da, stiu. Nu vroiam acum decat un mic preludiu. Nici mie nu imi da mana sa merge mana la capat de acum. ii spun eu. Dupa o mica pauza ii soptesc la ureche, glumind: -Asta era doar un promo. | |
|
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: In search of something... Wed Apr 22, 2015 4:51 pm | |
| Ea rase. "Nu stiam ca poti fii si hazliu." spuse ea. Cum el inca era aproape de ea, ea-si icolaci mainile dupa gatul lui, tragandu-l spre ea si sarutandu-l pe buze, indelung, ichizand ochii si savurand momentul acela de sublima intimitate intre ei doi.
| |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: In search of something... Wed Apr 22, 2015 6:10 pm | |
| Ii raspund pasional la sarut, imbratisand-o la randul meu. | |
|
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: In search of something... Wed Apr 22, 2015 6:42 pm | |
| Cand simti ca nu mai are aer, ea se desprinse din sarut, dar il tinu in continuare in bratele ei, mangaindu-l usor pe spate. "San..." sopti ea. "Eu... te iubesc!" rosti ea intr-un final.
| |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: In search of something... Wed Apr 22, 2015 8:05 pm | |
| -Si eu te iubesc, draga mea, Riva. Ii spun eu. | |
|
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: In search of something... Wed Apr 22, 2015 9:44 pm | |
| "Crezi ca seful tau s-ar supara daca i-ai cere ingaduinta sa te casatoresti cu mine? Ai incalca prea multe reguli?" intreba ea.
| |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: In search of something... Wed Apr 22, 2015 9:58 pm | |
| Eu i-as cer ingaduinta insa nu stiu daca va aproa sau nu. Insa grav ar fi daca nu ar aproba si eu as face tot cum vreau eu. Dar cred ca va aproba. O sa ii transmit mesaj sa vedem ce spune. | |
|
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: In search of something... Wed Apr 22, 2015 10:01 pm | |
| "Bine." îi raspunse ea. "Imi doresc sa ma casatoresc cu tine la o bisericuta intima si mica, in drumul nostru spre casa de la munte. Iar cand ajungem la acea casa, sa imi devii sot si cu trupul, caci in sufletul meu esti deja." adauga ea.
| |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: In search of something... Wed Apr 22, 2015 10:06 pm | |
| -Bine, asa vom face. Ii spun eu zambind. Trimit apoi mesaj catre seful meu, Arhanghelul mihail. care era seful tuturor ingerilor. Raspunsul urma sa soseasca a 2-a zi. | |
|
| |
Miriam Immortal
| |
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: In search of something... Wed Apr 22, 2015 10:54 pm | |
| -Oau! Multumesc foate mult Riva. De unde ai stiut ca imi plac mai mult cele cu cruciulita? Si e din aur sau e doar suflat cu aur? | |
|
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: In search of something... Wed Apr 22, 2015 11:03 pm | |
| "E din aur masiv." spuse ea. "Si nu orice fel de aur. A fost sfintit in biserica si inainte de prelucrare si dupa finisare." adauga ea, punandu-i lantul de dupa gat. "Esti Inger, San. Ce cadou mai potrivit as fi putut sa-ti dau?" il intreba ea uitandu-se in ochii lui. Il mangaie usor pe chip, atingand cu varful degetelor de la mana ei dreapta sprancenele lui, apoi nasul, apoi le trecu pe deasupra conturului buzelor lui... In cele din urma, îi lua capul intre palmele sale si-l saruta pe buze. Sarutul ei era ca atingerea unui fluture care se aseaza incet pe o floare ca sa nu-i turteasca petalele sau sa-i deranjeze parfumul. Inchise ochii, lasandu-se purtata de val...
| |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: In search of something... Thu Apr 23, 2015 4:02 pm | |
| Ii raspund pasional la sarut. Sarutul nostru dura cateva minute. Fusese cel mai delicat si pasional sarut pe care il primisem. -Scumpa mea Riva, sti sa saruti, mult mai frumos decat oricare inger si oricare alta fata. O complimentez eu. -Este cel mai dulce sarut pe care l-am primit. | |
|
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: In search of something... Thu Apr 23, 2015 4:09 pm | |
| "E un compliment dragut." spuse ea. "Sa inteleg ca a mai fost cineva inaintea mea in viata ta." se intrista ea putin, privindu-l
| |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: In search of something... Thu Apr 23, 2015 4:18 pm | |
| -Nu e chiar asa. Cand eram mai mic, in copilarie sau mai bine zis adolescenta, -a mai sarutat o fata inger. Insa nu, nu am ajuns sa fiu impreuna cu ea. Au fost mai multe circumstante sa zic asa, care ne-au indepartat. Nu am petrecut cu ea mai mult de o saptamana. Nu se poate nici numi ca am fi fost impreuna. A ramas pentru mine doar o simpla cunostinta sa zic asa. | |
|
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: In search of something... Thu Apr 23, 2015 4:36 pm | |
| "Am inteles." raspunse ea domol. "San... eu te iubesc. Te iubesc foarte mult... Ma simt intoxicata de prezenta ta, ma simt atat de bine la adapostul bratelor tale puternice... Imi dai un sentiment de liniste, de implinire, de bucurie... O bucurie ce nu ti-o pot descrie in cuvinte... Te doresc, fierbinte, cu ardoare... Tanjesc sa fac dragoste cu tine... sa fiu a ta... complet si numai a ta... Mi se pare o eternitate pana cand vom afla daca primim ingaduinta sa ne casatorim... Mi-e teama ca nu o vom primi..." spuse ea. Facu o pauza si adauga: "Faptul ca sunt vrajitoare imi da avantajul puterilor magice pe care incerc sa le folosesc in folosul altora, sa-i ajut pe ceilalti, ci nu sa fac rau... Faptul ca sunt elf, imi confera cu totul altceva: se spune despre noi elfii ca putem fii omorati sau putem muri de prea multa durere in suflet, in rest suntem mereu tineri si nemuritori..." adauga ea. "Mi-e teama ca daca te-as pierde, m-as vesteji de-atata durere in suflet, m-as stinge incetul cu incetul in chinuri mult mai cumplite decat se chinuie unele suflete in iad... Si de acest lucru mi-e tare teama..." concluziona ea, lacrimi mari incepand sa i se rostogoleasca din ochii ei mari si frumosi peste obraji.
| |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: In search of something... Thu Apr 23, 2015 5:17 pm | |
| -Si eu te iubesc foarte mult, draga si iubita mea Riva. Eu sper si cred ca vom primi ingaduinta de a ne casatori. Iti admir fruoasele vorbe si admit ca sunt vrajit total de ele. Te inteleg ca esti jumate elf si jumate vrajitoare. Si tocmai faptul ca iti folosesti puterile in folosul altora, sunt sigur ca sti apreciata de catre Creator. Chiar insasi aura ta, o dovedeste. O aura alb luminoasa dovedeste ca ai calificativul Foarte bine sau nota 10 + la purtare din partea Creatorului. Pe cand o aura aurie, galbena sau portocalie dovedeste un bine sau binisor care ar echivala cu nota 9 sau cu calificativul B, sau bine, cum snt in unele tari. Nu trebuie sa te ingrijorezi nici la aura rosie, care ar echivala cu calificativul C sau nota 7. insa aceste culori ale aurei sunt culori de trecere. Aura albastra sau verde inseamna ca esti pe muchie de cutit, pe cand o aura mov, indigo, violet, gri sau neagra este nota de picaj. Acele aure, inseamna ca sufletul a pacatuit foarte mult si are de facut mai multe canoane pentru a se indrepta. Of, se pare ca m-a luat valul vorbind despre aura. | |
|
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: In search of something... Thu Apr 23, 2015 5:24 pm | |
| "Nu-i nimic, San." spuse ea. "Imi place sa te ascult vorbind, imi place sunetul vocii tale si-mi place sa te privesc." adauga ea, tragandu-l inspre ea si sarutandu-l indelung.
| |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: In search of something... Thu Apr 23, 2015 5:32 pm | |
| Ii raspund la sarut, delicat, cu tandrete si foarte pasional. Speram ca acel sarut al nostru sa dureze o vesnicie. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: In search of something... | |
| |
|
| |
| In search of something... | |
|