Top posting users this month | |
Latest topics | » BerbecYesterday at 10:48 pm by RHM Tattoo» TaurYesterday at 10:47 pm by RHM Tattoo» Gemeni Yesterday at 10:47 pm by RHM Tattoo» RacYesterday at 10:47 pm by RHM Tattoo» LeuYesterday at 10:46 pm by RHM Tattoo» Fecioară Yesterday at 10:46 pm by RHM Tattoo» Balanță Yesterday at 10:46 pm by RHM Tattoo» Scorpion Yesterday at 10:46 pm by RHM Tattoo» SăgeatătorYesterday at 10:45 pm by RHM Tattoo |
|
Author | Message |
---|
Arya PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1946 Kwan : 5594 Localizare : Antartica
| Subject: Re: In Gara Centrala. Thu Apr 23, 2015 2:25 pm | |
| -Putem sa ne aflam si in epoca galaxiilor si a farfuriilor zburatoare, fac eu o comparatie nu prea reusita, ca anumiti oameni tot inapoiati vor ramane. Dar hai sa vedem ce mancam si rasfoiesc meniul. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: In Gara Centrala. Thu Apr 23, 2015 4:44 pm | |
| Eu ma uitam dupa pizza cu carne. -Ah sunt farte multe pizza cu carne Insa uite cel mai mlt imi place aceasta. spun eu care observ in meniu ca avea una cu cabanos. Insa pe langa noi taman atunci trecu o chelnerita iar eu incep sa ma dau in spectacol cu nasul meu, cand aceeasi chelnerita se intoarse sa ne ia comanda. Eu una as dori aceeasi pizza pe care a-ti servit-o unui client la 10:28 si fix 30 secunde. Pizza cu cabanos, salam putin picant si ansoa. Chelnerita facu ochii mari de mirare ca imi dadusem seama ce pizza servise si cand anume, cu aproximatie exacta, ca de computer. | |
| | | Arya PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: In Gara Centrala. Thu Apr 30, 2015 7:24 pm | |
| -Aaa.., are mirosul foarte dezvoltat, zic eu repede, incercand sa o scap din incurcatura. Si cu trei capete iti po-ti imagina si memoria, zambesc eu larg, facandu-i semn Lethei sa taca. Chelnerita pana la urma pricepu, ii lua comanda si se intoarse spre mine. Pai si stau pe ganduri o clipa, una care sa includa si ananas. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: In Gara Centrala. Thu Apr 30, 2015 11:08 pm | |
| Dupa ce chelnerita pleca ii spun lui Flavia: -Stii, chiar asa este. Am mirosul foarte dezvooltat si memorie foarte buna. Cele 3 creiere sunt interconectate. Ma simt ca o singura fiinta cu 3 capete dar care le pot controla usor si distinct fiecare cap al meu ca si cum tu iti poti controla distinct mainile. Am o singura personalitate si nu 3 personalitati cum se intalneste in cazul siamezilor.
Last edited by Sanara on Wed May 13, 2015 10:50 pm; edited 1 time in total | |
| Subject: Re: In Gara Centrala. Wed May 13, 2015 10:40 pm | |
| -Mda, dar nu e nevoie sa ii dai detalii chelneritei. In zece minute aceasi chelnerita se inapoie cu comanda noastra si am inceput sa mananc. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: In Gara Centrala. Wed May 13, 2015 10:51 pm | |
| -Nu ii spuneam chelneritei. Iti spuneam tie. nu observasem ca chelnerita mai este inca aici. Toti cei 6 ochi ai mei, erau asupra ta, Flavia. | |
| Subject: Re: In Gara Centrala. Wed May 20, 2015 4:31 pm | |
| -Ah,da? Totusi hai nu atragem privirile asupra noastra. Incep sa mananc, era chiar buna. Mai ai rude? Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: In Gara Centrala. Thu May 21, 2015 6:02 am | |
| -Doar o verisoara. Alethia. | |
| Subject: Re: In Gara Centrala. Fri May 29, 2015 8:15 pm | |
| -Ah! Si tot singura? E destul de greu pentru un strain intr-un oras nou. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: In Gara Centrala. Sat May 30, 2015 1:18 am | |
| -Da, tot singura. Si da ai dreptate. | |
| Subject: Re: In Gara Centrala. Sun Jun 21, 2015 8:33 pm | |
| -Am terminat de mancat. Tu? Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: In Gara Centrala. Sun Jun 21, 2015 9:20 pm | |
| -Eu maiam.Desi am 3 capee puteam manca mai rapid ca tine totusi am decis sa savurez mancarea. Stii, vroiam sa te mai intreb daca tie iti place sa calatoresti. | |
| Subject: Re: In Gara Centrala. Fri Nov 20, 2015 10:54 pm | |
| -Sa zicem ca da. De ce ma intrebi? Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: In Gara Centrala. Sat Nov 21, 2015 2:25 am | |
| -Si mie imi place acelasi lucru. Ii spun eu. | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: In Gara Centrala. | |
| |
| | | | In Gara Centrala. | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |