Author | Message |
---|
Panda. MEMBRU
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: Re: House in Forbidden Tops Mon Apr 13, 2015 4:41 pm | |
| - El era cumva demon ? Nu era inger ca tine ? , o intreba privind si el afara . Eh , subiecte de discutat , se gasesc .. , rase si el . Se pare ca ploaia s-a oprit . Vrei sa facem o plimbare mica ? ..... si ingerii au demonii lor . Colierele baietilor : | |
|
| |
Miriam Immortal
Sex : Mesaje : 1566 Kwan : 4953 Varsta : 47 Localizare : Oraşul Interzis
| |
| |
Panda. MEMBRU
| Subject: Re: House in Forbidden Tops Mon Apr 13, 2015 5:04 pm | |
| - Haide ! , adauga tanarul si o lua finut de mana , iesind pe usa . Soarele isi facu aparitia pe cer , pasarile cantau frumos pe cer , iar norii negrii de ploaie lasa loc cerului albastru. Chiar e placut afara , ador ca dupa ploaie sa fie senin si soare .. , chiar daca sunt demon , prefer vremea frumoasa . ..... si ingerii au demonii lor . Colierele baietilor : | |
|
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: House in Forbidden Tops Mon Apr 13, 2015 5:12 pm | |
| "Ar fi si pacat sa nu-ti placa o asemenea vreme." spuse ea. "Vrei sa te duc pe un platou la inaltime sa vezi muntii?" il intreba ea timida.
| |
|
| |
Panda. MEMBRU
| Subject: Re: House in Forbidden Tops Tue Apr 14, 2015 1:07 am | |
| - Suna interesant , adauga Ken zambind . Haide sa mergem ! , se lasa ghidat de tanara. ..... si ingerii au demonii lor . Colierele baietilor : | |
|
| |
Miriam Immortal
| |
| |
Panda. MEMBRU
| Subject: Re: House in Forbidden Tops Tue Apr 14, 2015 11:21 pm | |
| - Uaaaaaaau , ramase usor uimit de tot tabloul ce se crease . E superb ! , zambi larg apoi se aseza jos pe piatra. ..... si ingerii au demonii lor . Colierele baietilor : | |
|
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: House in Forbidden Tops Wed Apr 15, 2015 11:34 am | |
| Si ea privi acel tablou superb si inspira din aerul puternic ozonat din acel loc. "Ti-ar placea sa zbori?" il intreba ea de-odata.
| |
|
| |
Panda. MEMBRU
| Subject: Re: House in Forbidden Tops Wed Apr 15, 2015 4:02 pm | |
| - Zbor mereu , am aripi negre de inger .. adauga Ken chicotind . Vrei sa zburam ? se ridica de jos si niste aripi mari si negre ii aparu in spate . ..... si ingerii au demonii lor . Colierele baietilor : | |
|
| |
Miriam Immortal
| |
| |
Panda. MEMBRU
| Subject: Re: House in Forbidden Tops Wed Apr 15, 2015 6:17 pm | |
| - De ce sa ne chinuim la un balon cu aer cald , cand putem face asta ? , si incepu sa zboare si o lua in brate pe sus , zburand cu tot cu ea . Sper sa nu ai rau de inaltime .. ..... si ingerii au demonii lor . Colierele baietilor : | |
|
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: House in Forbidden Tops Wed Apr 15, 2015 6:36 pm | |
| "Nu." raspunse ea, dar se tinea de el ca si cand i-ar fi fost frica sa nu cada. "E frumos." spuse ea. "Eu nu am nici aripi ca mama, nici urechi tuguiate ca tata. Sunt un fel de proscris: n-am loc nici in lumea ingerilor, nici in a elfilor." adauga ea. "De aceea stau si singura." ofta ea indelung.
| |
|
| |
Panda. MEMBRU
| Subject: Re: House in Forbidden Tops Wed Apr 15, 2015 10:26 pm | |
| - Inteleg ... , murmura Ken tinand-o strans. Undeva , candva , ai sa faci parte din lumea la un baiat .. poate e mai aproape decat crezi .. , chicoti el privind in fata foarte atent. ..... si ingerii au demonii lor . Colierele baietilor : | |
|
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: House in Forbidden Tops Thu Apr 16, 2015 10:53 am | |
| "Poate." raspunse ea. Cum ei zburau de ceva vreme, ea zari casa ei care era foarte mica. "Ia te uita!" exclama ea. "Ce mica se vede casa mea de-aici. Zici ca e un punct negru!" chicoti ea, privind in continuare peisajul.
| |
|
| |
Panda. MEMBRU
| Subject: Re: House in Forbidden Tops Fri Apr 17, 2015 8:46 pm | |
| - De sus , este foarte mica intradevar , chicoti el si ajunse cu ea in gradina ei , aterizand . Aripile din spate disparu , si isi trecu o mana prin par . Deci ? Cum a fost ? ..... si ingerii au demonii lor . Colierele baietilor : | |
|
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: House in Forbidden Tops Fri Apr 17, 2015 9:48 pm | |
| "Destul de bine. Placut chiar. Dar mi s-a parut ca ai luat-o in jos prea brusc. Si..." ramase cu propozitia suspendata, ca lesina si cazu in iarba.
| |
|
| |
Panda. MEMBRU
| Subject: Re: House in Forbidden Tops Fri Apr 17, 2015 11:14 pm | |
| - Ce .. ? , facu ochii mari si inspira aer in piept . Ken , nu te panica ! , si o lua in brate , intrand cu ea in casa . O puse pe fata pe pat , strigand la ea . ..... si ingerii au demonii lor . Colierele baietilor : | |
|
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: House in Forbidden Tops Sat Apr 18, 2015 1:55 pm | |
| Selima deschise cu greu ochii. "Imi pare rau ca ti-am dat de furca." spuse ea. "De la viteza prea mare de coborare. Am vazut negru in fata ochilor." explica ea.
| |
|
| |
Panda. MEMBRU
| Subject: Re: House in Forbidden Tops Sun Apr 19, 2015 12:16 pm | |
| - Nu e nimic , dar trebuia sa-mi spui ... Scuze , nu mi-am dat nici eu seama , isi lasa privirea in jos , luand-o de mana. ..... si ingerii au demonii lor . Colierele baietilor : | |
|
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: House in Forbidden Tops Sun Apr 19, 2015 4:52 pm | |
| Ea se ridica in picioare si isi puse delicat mainile pe chipul lui Ken si-i ridica privirea spre a ei. "Uita-te bine in ochii mei, Ken! Daca vezi vreo urma de frica sau de scarba vizavi de ceea ce esti, atunci iti voi da voie sa lasi privirea in jos ori de cate ori vrei, dar daca nu vezi nimic, atunci nu-ti mai feri privirea, bine?" spuse ea.
| |
|
| |
Panda. MEMBRU
| Subject: Re: House in Forbidden Tops Mon Apr 20, 2015 11:39 am | |
| Ken numai spuse nimic , luandu-i palmele in ale lui si o saruta prelung dar dulce . ..... si ingerii au demonii lor . Colierele baietilor : | |
|
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: House in Forbidden Tops Mon Apr 20, 2015 1:29 pm | |
| Selima il lasa pe Ken sa faca ceea ce dorea, iar dupa sarut ea-l imbratisa strans, tinandu-l asa aproape de ea pentru o vreme.
| |
|
| |
Panda. MEMBRU
| Subject: Re: House in Forbidden Tops Tue Apr 21, 2015 2:04 pm | |
| Dupa sarut , aceasta se retrage usor si isi lasa privirea in jos . - I-imi pare rau ... , murmura Ken . Poate .. a fost prea rapid .. , isi trecu o mana prin par. ..... si ingerii au demonii lor . Colierele baietilor : | |
|
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: House in Forbidden Tops Tue Apr 21, 2015 3:06 pm | |
| "Nu, deloc." raspunse ea. "Mi-a placut." adauga ea. "Ce-am vorbit noi despre privire?" il intreba ea pe un ton bland si cald.
| |
|
| |
Panda. MEMBRU
| Subject: Re: House in Forbidden Tops Wed Apr 22, 2015 12:44 am | |
| - N-nu vreau sa crezi despre mine ca sunt un tip sarmant , care umbla din floare in floare ... , adauga Ken . Cu toate fetele am patit asa ... bine , nu am avut nici multe , iar dupa iubita mea arsa , nu am mai fost cu nimeni .. ..... si ingerii au demonii lor . Colierele baietilor : | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: House in Forbidden Tops | |
| |
|
| |
| House in Forbidden Tops | |
|