Top posting users this month | |
Latest topics | » BerbecYesterday at 12:33 pm by RHM Tattoo» TaurYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» Gemeni Yesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» RacYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» LeuYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» Fecioară Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» Balanță Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» Scorpion Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» SăgeatătorYesterday at 12:30 pm by RHM Tattoo |
|
Author | Message |
---|
Miriam Immortal
Sex : Mesaje : 1566 Kwan : 4953 Varsta : 47 Localizare : Oraşul Interzis
| Subject: Re: Make a new life... Thu Apr 23, 2015 3:51 pm | |
| Ea asa facu. Il asculta pe Yasu intocmai, alergand nebuneste, luand-o la stanga, dand de carare, apoi iar la stanga pana ce ajunse la cascada mentionata de Yasu. Cum aceea fusese fix ziua in care ea combinase transformarea ei in ghepard cu viteza acestuia, cand ajunse aproape de cascada, energia ei se epuiza, revenindu-si subit la forma ei umana si prabusindu-se cu fata in iarba, cu tot cu Yasu deasupra ei.
| |
| | | Arya PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1946 Kwan : 5594 Localizare : Antartica
| Subject: Re: Make a new life... Fri Apr 24, 2015 3:05 pm | |
| -Airi? si o indrepta cu fata spre el. Lua rapid apa in palme stropind-o si palmuind-o usor ca sa isi revina. In cateva secunde, aceasta deschise ochii, stand intinsa pe iarba. -Ramai asa cateva secunde ca sa iti revii. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Miriam Immortal
| Subject: Re: Make a new life... Fri Apr 24, 2015 3:29 pm | |
| "Oh!" spuse ea. "Multumesc, bunul meu domn." adauga ea. Isi intoarse fata intr-o parte si incepu sa planga. Nu stia de ce, dar simtea nevoia sa faca asta.
| |
| Subject: Re: Make a new life... Mon Apr 27, 2015 12:58 pm | |
| -Ce s-a intamplat de plangi? Acum Yasu o privea complet derutat, nestiind ce sa spuna. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Miriam Immortal
| Subject: Re: Make a new life... Tue Apr 28, 2015 10:52 am | |
| "Pentru ca oricat as incerca eu de mult sa ajut, ajung mai devreme sau mai tarziu o pacoste, fiind numai de incurcatura, ci nu de ajutor." spuse ea.
| |
| Subject: Re: Make a new life... Wed Apr 29, 2015 12:01 am | |
| -Daca ai o asemea parere despre tine, atunci niciodata nu vei reusi sa darami obstacolele de care te temi.
Ooc: Nu vreau sa te superi, dar nu o po-ti face si tu putin mai putin speriata? Am inteles la inceput, da sper ca nu o sa lesine din orice. >.< Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Miriam Immortal
| Subject: Re: Make a new life... Wed Apr 29, 2015 11:29 am | |
| Ooc: O sa incerc s-o modelez dupa cum doresti tu. Bic: "Ai dreptate Yasu." spuse ea. "Imi cer scuze." adauga. "Acum ce facem?" intreba ea, echilibrandu-se.
| |
| Subject: Re: Make a new life... Wed Apr 29, 2015 10:00 pm | |
| -Am putea sa ne bucuram de vremea frumoasa si intra usor in apa, udandu-si blugii.
Ooc: Nu am zis sa o faci cun vreau eu ca pana la urma e pers tau. Ceea ce vreau sa spun este sa o faci si pe ea mai infipta un pic. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Miriam Immortal
| Subject: Re: Make a new life... Thu Apr 30, 2015 10:16 am | |
| "Ar fi buna o balaceala, daca ar fii si un lac." spuse ea chicotind. Ea se apropie de apa si lua in causul palmelor putina apa si-i trazni prin cap sa-l stropeasca pe Yasu, ceea ce si facu.
| |
| Subject: Re: Make a new life... Thu Apr 30, 2015 7:15 pm | |
| -Din cate stiam era si un lac, uitandu-se prin jur. Uite...si inainte sa isi termine propozitia se trezi stropit cu apa. Asa deci! Acum ai inceput sa capeti curaj? Ar fi bine sa incepi sa fugi ca daca te prind, nu stiu ce fac, se sterse cu mainile de apa, incepand sa rada. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Miriam Immortal
| Subject: Re: Make a new life... Fri May 01, 2015 12:39 pm | |
| "Ei, hai!" spuse ea. "Te provoc! Ce-ai putea sa imi faci?" intreba ea, stropindu-l din nou.
| |
| Subject: Re: Make a new life... Sat May 02, 2015 1:55 pm | |
| -E, stai ca vezi acum! si aparu in spatele ei stropind-o cu apa. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Miriam Immortal
| Subject: Re: Make a new life... Sat May 02, 2015 4:18 pm | |
| "Aha!" chicoti ea. "Deci asa, care va sa zica!" isi incrucisa ea mainile peste piept. Ea il prinse brusc, si-l tinu strans in bratele sale. Se folosi de un anume truc si amandoi ajunsera fix sub cascada. "Daca tot vrei sa-mi faci dus rece, de ce sa nu il facem impreuna?" incepu ea sa rada.
| |
| Subject: Re: Make a new life... Tue May 05, 2015 4:57 pm | |
| Yasu se trezi sub apa, apoi inota pana la suprafata, scotand capul. Era ud din cap pana in picioare, iar cand o vazu pe fata, o stropi iar. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Miriam Immortal
| Subject: Re: Make a new life... Tue May 05, 2015 5:47 pm | |
| Ea incepu sa rada. "Jucausule!" il tachina ea. Airi iesi din apa, pe malul raului. Hainele-i erau ude leoarca si se lipisera de trupul ei. Cu tate ca materialul era compact, se puteau distinge clar formele trupului ei: avea un trup bine proportionat, cu forme bine definite.
| |
| Subject: Re: Make a new life... Wed May 13, 2015 10:18 pm | |
| -O, cine vorbea de joaca si aparu in spatele ei prinzand-o de mijloc si blocandu-i mainile. Ai chef de joaca? repeta el pe un ton dulceag si privind-o in ochi. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Miriam Immortal
| Subject: Re: Make a new life... Fri May 15, 2015 12:22 pm | |
| "Da." raspunse ea scurt. Îi saruta in treacat varful nasului. "Daca esti jucaus si dispus sa te joci, de ce sa refuz o joaca?" chicoti ea amuzata.
| |
| Subject: Re: Make a new life... Fri May 15, 2015 4:41 pm | |
| -Da, cum as putea sa refuz? continua el privindo, apoi se apleca sprea ea si o saruta imediat. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Miriam Immortal
| Subject: Re: Make a new life... Sat May 16, 2015 10:46 am | |
| Airi se lasa sarutata, imbratisandu-l pe Yasu si prelungind acel sarut cat putu ea de mult.
| |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Make a new life... | |
| |
| | | | Make a new life... | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |