Author | Message |
---|
Miriam Immortal
Sex : Mesaje : 1566 Kwan : 4953 Varsta : 47 Localizare : Oraşul Interzis
| |
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Lampa Magica Tue Apr 28, 2015 10:21 pm | |
| -Aceata rochie se mai numeste si Saree de nunta. Pe timpul meu era mult raspandit in tot imperiu Otoman. Astazi se mai poarta doar in India si unele tari asiatice vorbitoare de hindi si araba si foarte putin prin Turcia. Intind si eu mana si accept bucuroasa bratul sau si intram impreuna. | |
|
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: Lampa Magica Wed Apr 29, 2015 3:21 pm | |
| Brat la brat cu Jen, Lee intra inauntru. Acolo incepu sa se desfasoare ceremonia nuntii, care era tinuta in limba turca.
| |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Lampa Magica Wed Apr 29, 2015 3:56 pm | |
| Ascultam slujba ceremoniei. Iar apoi cand sosimomentul eu intind mana ca Lee sa imi puna verigheta pe deget. | |
|
| |
Miriam Immortal
| |
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Lampa Magica Wed Apr 29, 2015 5:13 pm | |
| Dupa ce imi puse verigheta pe deget, ii pun si eu verigheta lui. | |
|
| |
Miriam Immortal
| |
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Lampa Magica Wed Apr 29, 2015 10:05 pm | |
| -Oau! Minunat. E cel mai frumos cadou. Multumesc frumos. Hai sa vedem ce poate acest covor. Spun eu si fac un semn iar covorul demara in tromba. Apoi fac unsemn si prinse o viteza foarte mare insamrgea lin si fara turbulente. -E minunat dragule. Cu asta nici macar nu simti turbulentele si golurile de aer. In comparatie cu acesta, vechiul meu covor e ca o Dacie sau Trabant. Covorul asta e ca un Ferrari si Jeep 4x4. Doi intr-unul. | |
|
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: Lampa Magica Wed Apr 29, 2015 10:30 pm | |
| "Ma bucur ca iti place cadoul meu, frumoasa mea Jen." spuse el. "Jen, acum ca suntem sot si sotie poti sa-mi spui Akira sau Kira." adauga el. "Nimeni nu mi-a mai spus asa." concluziona el.
| |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Lampa Magica Wed Apr 29, 2015 10:37 pm | |
| -Bine. Iti voi spune Kira. Imi place mai mult asa, dragul meu. Ii spun eu. | |
|
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: Lampa Magica Thu Apr 30, 2015 11:05 am | |
| "Multumesc." o imbratisa el tandru. "La ce te-ai gandit pentru prima noapte a nuntii noastre, minunata mea, Jen?" o intreba el, sarutand-o usor pe gat.
| |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Lampa Magica Thu Apr 30, 2015 11:25 am | |
| -Inca nu m-am gandit. Zic sa ne gandim impreuna, dragul meu. | |
|
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: Lampa Magica Thu Apr 30, 2015 4:20 pm | |
| "Ce zici sa dam o fuga pana in Marrakech, daca tot suntem in Lumea Oamenilor?" o intreba el pe Jen.
| |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Lampa Magica Thu Apr 30, 2015 5:41 pm | |
| -Unde e orasul asta? Intreb eu mirata. | |
|
| |
Miriam Immortal
| |
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Lampa Magica Thu Apr 30, 2015 7:01 pm | |
| -Inteleg. Pentru mine insa are importanta sa stiu tara in care se afla acest oras. Poti sa o iei ca pe un capriciu al meu. E un oras de care aud prima data si vreau sa stiu totul despre el. | |
|
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: Lampa Magica Thu Apr 30, 2015 7:45 pm | |
| "Minunata mea, Jen." spuse Kira pe un ton calm. "Marrakech este un oraș în centrul Marocului, centru administrativ al regiunii omonime. Este așezat la circa 150 km de coasta Oceanului Atlantic. Are cca 1 milion de locuitori. Este unul din cele mai importante centre turistice din nordul Africii, fiind renumit pentru grădinile și monumentele sale de arhitectură din partea veche a orașului, numită Medina." o informa el docil pe sotia sa.
| |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Lampa Magica Thu Apr 30, 2015 8:16 pm | |
| -Inteleg. Apoi ascultam oamenii din jur. -Ah si se vorbeste araba. Imi palce mult, iubitule. Mi-ai facut o surpriza minunata. Pe vremea mea, mi-am dorit sa ajung in Maoc, dar in Rabat, in capitala. Abia asteptam sa implinesc 18 ani. Insa am fost ucisa la 16. | |
|
| |
Miriam Immortal
| |
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Lampa Magica Thu Apr 30, 2015 10:12 pm | |
| -Imi place foarte mult, dragul meu. Ii spun eu, zambindu-i. | |
|
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: Lampa Magica Thu Apr 30, 2015 10:27 pm | |
| "Ma bucur, draga mea Jen." raspunse Lee.- Spoiler:
Cu o încetineală hipnotizantă, el îşi înclină capul. Începu apoi să se joace cu buzele ei, gustându-le, frecându-şi uşor gura de suprafeţele moi care nu-i mai puteau rezista. Nu era un sărut, ci doar preliminariile unui sărut, un experiment de aţâţare a buzelor.
| |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Lampa Magica Sat May 02, 2015 1:45 pm | |
| Intru in jocul lui, insa eu visam ca acel joc de-a sarutul sase transforme intr-un sarut real si pasional. | |
|
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: Lampa Magica Sat May 02, 2015 3:05 pm | |
| - Spoiler:
Lee se ingriji cu blandete ca amandoi sa scape de haine cat mai repede. O lua bland pe Jen in bratele sale si o aseza pe patul din acea camera. Mâinile şi gura lui fierbinte cutreierara pe tot corpul ei, nerăbdătoare şi totuşi respectuoase. Îi acoperi sânii cu săruturi arzătoare, îi şopti la ureche lucruri minunate, îi mângâie coapsele, îşi mişcă degetele în părul ei, îi ridică faţa şi o sărută posesiv.
| |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Lampa Magica Sat May 02, 2015 5:07 pm | |
| Eu stateam cuminte si rabdatoare, lasandu-l sa faca tot ce vrea cu mine. Eram si foarte curioasa. | |
|
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: Lampa Magica Sat May 02, 2015 5:43 pm | |
| - Spoiler:
Lee isi apasa buzele in locul acela cald, moale dintre umar si ureche. Iar mina lui îi explora spatele de la ceafa pana la coapse. Îi desfacu picioarele si mana lui gasi locul acela intunecat si fierbinte pe care-l mangaie cu gesturi blande. O aduse apoi deasupra lui asa incat ea sa-i poata strange intre picioare soldurile. Se trase putin inapoi. Îi iubi pielea goala, presarand cand sarutari scurte, cand sarutari adanci. El incepu sa se miste incet, ca durerea, daca ar fi existat vre-una, sa nu fie mare pentru sotia lui. Incepu sa o patrunda încetul cu încetul. Mangaind ritmic, făcu cunoştinţă cu cele mai îndepărtate bogăţii ale ei, cu cele mai adanci mistere ale feminităţii ei.
| |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Lampa Magica | |
| |
|
| |
| Lampa Magica | |
|