Top posting users this month | |
Latest topics | » BerbecYesterday at 12:33 pm by RHM Tattoo» TaurYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» Gemeni Yesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» RacYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» LeuYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» Fecioară Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» Balanță Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» Scorpion Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» SăgeatătorYesterday at 12:30 pm by RHM Tattoo |
|
| Lampa Magica | |
| | |
Author | Message |
---|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Lampa Magica Fri Apr 10, 2015 4:49 pm | |
| First topic message reminder :Undeva in desertul Gastropnir, un fost taram al uriasilor, se afla un templu ca o piramida imensa, drept dovada a existentei vrajitorilor uriasi. Aici se aflau comori nepretuite. Insa cea mai nepretuita comoara, se afla in strafundul acestui templu, Fiind o mica lampa magica, ce putea incapea in palma unui om dar care pe interior era de fapt o casa a unui Djin. O casa care avea o singura camera, un living in stil oriental: https://slm-assets2.secondlife.com/assets/3539054/view_large/oriental%20room%20red1-2_001.jpg?1305114003 Eram inchisa in lampa de sute sau poate mii de ani. Uitasem cat de repede cursese timpul in lumea oamenilor. Pentru mine, timpul statea in loc.
Last edited by Sanara on Fri Apr 10, 2015 5:07 pm; edited 1 time in total | |
| | |
Author | Message |
---|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Lampa Magica Sun May 03, 2015 11:12 am | |
| - Spoiler:
Ii stransesem coapsele intre picioare, si apoi ma miscam lent si ritmic in pas cu el, in niste unduiri fine si usoare. Nu simteam absolut nici o durere insa simteam doar placere. Una enorma, sub alintarile lui. | |
| | | Miriam Immortal
Sex : Mesaje : 1566 Kwan : 4953 Varsta : 47 Localizare : Oraşul Interzis
| Subject: Re: Lampa Magica Sun May 03, 2015 11:36 am | |
| - Spoiler:
Lee isi opri miscarile si cu Jen in brate, el se ingriji ca amandoi sa ajunga lungiti pe pat. Dupa ce ajunsera lungiti, Lee incepu sa se miste din nou. Se misca incet, inainte si inapoi, nepermitand insa patrunderea completa a barbatiei, in schimb inaintand cu grija mai adanc, apoi retragandu-se spre buzele umede ale deschiderii ei. Continua sa o copleseasca, priceput in jocul seductiei. Muşchii braţelor şi ai pieptului lui se umflau de forţă masculină. Lee incepu sa o mangaie pe Jen extern, in timp ce o patrundea mai adanc.
| |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Lampa Magica Sun May 03, 2015 1:46 pm | |
| -Oau, iubitule! Te pricepi. Imi place, foarte mult. Hai fi curajos, fa-o adanc pana la limita. Te vreau maxim in mine. Spun pintre gafaieli si gemete. | |
| | | Miriam Immortal
| Subject: Re: Lampa Magica Sun May 03, 2015 2:23 pm | |
| - Spoiler:
Cu toate ca Lee isi simtea teaca tresaltand si cum orgasmul se strange in jurul lancii sale, nu isi elibera pasiunea inspirand adanc. "Nu te grabi, iubita mea." îi sopti el. "Invata diferenta intre sex si a face dragoste iubirea mea. A face dragoste e o emotie cerebrala puternica. Nu inseamna numai sa dai si sa iei." sopti el, continunandu-si priceput jocul inceput, retinandu-se cat putea el de mult.
| |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Lampa Magica Sun May 03, 2015 2:53 pm | |
| Aici ai dreptate iubitule e o dferenta. Spun eu iar dupa o pauza ii mai spun: -Stii, cel mai mult imi doresc sa vizitez capitala Marocului, Rabat, de care ti-am spus. Iar de stabilit as vrea fie la Rabat fie la Dubai. Tu ce ai alege dragul meu? | |
| | | Miriam Immortal
| Subject: Re: Lampa Magica Mon May 04, 2015 1:01 pm | |
| - Spoiler:
Lee îşi încetă brusc activitatea începută şi iesi din Jen. "Sa inteleg ca daca ai fost djin inchis intr-o lampa, te-apuca vorbaria exact cand barbatul incearca sa-ti ofere placere si mai are putin pana ajunge in punctul culminant! Fantastic!" spuse el. Lee isi lua o patura si se intinse in pat, pe partea dreapta a patului. "Mi-a pierit tot cheful! Noapte buna, Jen!" spuse el morocanos. Se intoarse intr-o parte si se inveli cu patura, inchizand ochii.
| |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Lampa Magica Mon May 04, 2015 2:39 pm | |
| -Iubitule, iti cer iertare. In primul rand scuza-ma ca nu stiu toate obiceurile tale. Nu uita ca suntem din culturi diferite. In al 2-lea rand habar nu ai cum e sa fii inchis. Insa ar trebui sa intrebi un puscarias mai ales unul care a fost inchis zeci de ani sinur intr-o celula fara absolut nimic din cele trebuincioase. Iti dai seama ca eu am petrecut peste 1000 de ani singura, uitandu-ma numai la tavanul lamii, in timp ce astpetam sa gaseasca cineva lampa? Iar relatiile cu ceilalti astapani nu durau decat catev ore? Mai ales ca nici unul nuavea gand de socializare. Repede repejor isi puneau 3 dorinte dintr-o rasuflare. Dar unele pentru mine era imposiil sa le indeplinesc datorita legilor universului. Le ofeream pe cat puteam si eu si poi gata, aruncau lampa unde au gasit-o. Can d ai ipsa 1000 de ani de socializare e normal sa te apuce vorbaria in orice moment. | |
| | | Miriam Immortal
| Subject: Re: Lampa Magica Mon May 04, 2015 2:58 pm | |
| Lee nu spuse nimic. Jen avea dreptate din punctul ei de vedere, insa el era prea morocanos ca s-o mai impace si mult prea orgolios, asa ca se multumi sa stea in continuare cu ochii inchisi.
| |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Lampa Magica Thu May 07, 2015 2:00 pm | |
| Eu ma culc si adorm imediat. Il las si pe el sa doarma, sperand ca ne vom impaca maine. | |
| | | Miriam Immortal
| Subject: Re: Lampa Magica Sat May 16, 2015 10:38 am | |
| A doua zi, Lee se sculă înaintea lui Jen şi o trezi şi pe ea cu ajutorul sărutărilor lui şi al mângâierilor. Îşi ceru iertare faţă de ea pentru că s-a comportat ca un morocănos, apoi îi propuse să se mute amândoi la casa lui de la munte. După ce Jen acceptă propunerea lui, Lee se teleportă direct la casa timp vilă de la munte. Acolo el o învăţă pe Jen cum să facă dragoste şi trăiră amândoi mai departe în linişte şi armonie. Nu era o căsnicie obişnuită, căci aveau magia la îndemână şi nu se plictiseau unul în compania altuia.
~~~ Final de poveste ~~~
Ooc; Topic finalizat şi închis.
| |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Lampa Magica | |
| |
| | | | Lampa Magica | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |