Planeta Utopia
Planeta Utopia
Planeta Utopia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Lasati imaginatia sa va poarte in zbor pe o planeta indepartata, o planeta a fanteziei unde veti intalni personaje de basm, animale mistice si unde totul este posibil

HomePortalSearchMemberlistRegisterLog in
Top posting users this month
RHM Tattoo
Lampa Magica  - Page 4 EmptyLampa Magica  - Page 4 OIPLampa Magica  - Page 4 Empty 
Sujata
Lampa Magica  - Page 4 EmptyLampa Magica  - Page 4 OIPLampa Magica  - Page 4 Empty 
Saphire Helena
Sanara
Latest topics
» Berbec
Lampa Magica  - Page 4 Icon_minitimeToday at 10:48 pm by RHM Tattoo

» Taur
Lampa Magica  - Page 4 Icon_minitimeToday at 10:47 pm by RHM Tattoo

» Gemeni

» Rac

» Leu
Lampa Magica  - Page 4 Icon_minitimeToday at 10:46 pm by RHM Tattoo

» Fecioară

» Balanță

» Scorpion

» Săgeatător
Lampa Magica  - Page 4 Icon_minitimeToday at 10:45 pm by RHM Tattoo

Lampa Magica

Go down 
2 posters
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
AuthorMessage
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Name : George
Sex Sex : Male
Mesaje Mesaje : 32634
Kwan Kwan : 120032
Varsta Varsta : 38
Localizare Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului

Foaie de personaj
Hrana dragon Hrana dragon: 4

Lampa Magica  - Page 4 Empty
PostSubject: Lampa Magica    Lampa Magica  - Page 4 Icon_minitimeFri Apr 10, 2015 4:49 pm

First topic message reminder :

Undeva in desertul Gastropnir, un fost taram al uriasilor, se afla un templu ca o piramida imensa, drept dovada a existentei vrajitorilor uriasi. Aici se aflau comori nepretuite. Insa cea mai nepretuita comoara, se afla in strafundul acestui templu, Fiind o mica lampa magica, ce putea incapea in palma unui om dar care pe interior era de fapt o casa a unui Djin. O casa care avea o singura camera, un living in stil oriental:

https://slm-assets2.secondlife.com/assets/3539054/view_large/oriental%20room%20red1-2_001.jpg?1305114003

Eram inchisa in lampa de sute sau poate mii de ani. Uitasem cat de repede cursese timpul in lumea oamenilor. Pentru mine, timpul statea in loc.

Lampa Magica  - Page 4 Sa110

Last edited by Sanara on Fri Apr 10, 2015 5:07 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
https://fairy.forumgratuit.ro

AuthorMessage
Miriam
Immortal
Immortal
Miriam

Sex Sex : Female
Mesaje Mesaje : 1566
Kwan Kwan : 4953
Varsta Varsta : 47
Localizare Localizare : Oraşul Interzis

PostSubject: Re: Lampa Magica    Lampa Magica  - Page 4 Icon_minitimeWed Apr 15, 2015 12:24 pm

"Uita-te la mine, Jen!" spuse el. "Stiu ca esti djin si toate celelalte, insa mai stiu ceva: esti o fata frumoasa, care a fost inchisa intr-o lampa. Eu am fost norocosul ce a gasit acea lampa magica." adauga el. "Vezi tu..." facu el o pauza. "Sunt singuratic de felul meu, insa dupa pierderea logodnicei mele, singura fiinta care m-a facut sa rad esti tu." continua el. "Nu vreau numai un companion, Jen. Vreau pe cineva alaturi de mine zi si noapte. Cineva cu care sa impart bucurii, necazuri, lucruri marunte." concluziona el.

Lampa Magica  - Page 4 9d9533683b11c37fd269ab241c4f7af0
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Lampa Magica    Lampa Magica  - Page 4 Icon_minitimeWed Apr 15, 2015 12:35 pm

-Inteleg, iti voi putea indeplini aceasta dorinta, insa numai dupa ce ma vei elibera complet. Trebuie doar sa spui "Imi doresc ca tu Jen, sa fii libera". Fireste, o data ce un duh este eliberat, e alegerea lui daca pleaca sau ramane alaturi de stapan. Apoi vom vedea daca voi mai avea puteri si pentru alte dorinte.

Back to top Go down
Miriam
Immortal
Immortal
Miriam

PostSubject: Re: Lampa Magica    Lampa Magica  - Page 4 Icon_minitimeWed Apr 15, 2015 1:34 pm

El se apropie mai mult de ea, îi lua chipul intre palmele sale, privi in ochi si zise: "Imi doresc ca tu, Jen sa fii libera!" si se apleca dandu-i un sarut pe buze.

Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Lampa Magica    Lampa Magica  - Page 4 Icon_minitimeWed Apr 15, 2015 1:51 pm

Continui sarutul intr-un mod pasional, ignorand vantul ce se starnise in jurul nostru si se transforma intr-o mica furtuna care incetase la fel de brusc pe cum incepuse. In timpul acelei furtuni fusese in mod ciudat doar 3 fulgere urmat de cate un tunet. O ploaie scurta ca de primavara incepue. Parca cerul plangea pentru piederea unui Djin. Fiecare picatura de ploaie care ma picura, parca stergea o cerneala invizibila de pe mine.
-Allah, faca-se voia ta. Strig eu. In ultima clipa de legatura a mea cu cerul, in ultima mea clipa de a fi Djin. De data asta un trasnet lovi locul unde ne aflam, trasnindu-ma pe mine si aruncandu-ma inconstienta la pamant. In mod ciudat, desi eram unul langa altul, pe el trasnetul nu il afectase deloc.

Back to top Go down
Miriam
Immortal
Immortal
Miriam

PostSubject: Re: Lampa Magica    Lampa Magica  - Page 4 Icon_minitimeWed Apr 15, 2015 2:56 pm

El se duse langa ea si o ridica in brate. O imbratisa strans si se apleca sa o sarute din nou, mai dulce, mai pasional, mai indelungat.

Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Lampa Magica    Lampa Magica  - Page 4 Icon_minitimeWed Apr 15, 2015 3:02 pm

Imi revenisem in mod miraculos la sarutul sau. Nu patisem mai nimic, in afara unei arsuri mici in locul unde ma lovise fulgerul. Imi lsase o cicatrice sub forma de fulger in umarul stang. Si mai mult de atat, Fulgerul imi daduse inapoi puterile magice pe care le pierdusem in clipa eliberarii mele, cand castigasem trupul material definitiv.

Back to top Go down
Miriam
Immortal
Immortal
Miriam

PostSubject: Re: Lampa Magica    Lampa Magica  - Page 4 Icon_minitimeWed Apr 15, 2015 3:33 pm

El continua s-o tina in bratele sale, sarutand-o in continuare, cu mici pauze de respiratie, ca sa-si ia aer.

Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Lampa Magica    Lampa Magica  - Page 4 Icon_minitimeWed Apr 15, 2015 3:38 pm

Continui si eu acel sarut in timp ce minutele se scurgeau, fara ca noi sa ne dam seama. La un moment dat ii spun:
-Acum in sfarsit sunt libera sa iti pot spune amanunte despre viata mea, care trebuia sa fie secreta pana in momentul eliberarii mele. Acum ma simt libera sa iti spun ce am pe suflet. Fara teama ca ma poate pedepsi cineva fiindca dezvalui un secret.

Back to top Go down
Miriam
Immortal
Immortal
Miriam

PostSubject: Re: Lampa Magica    Lampa Magica  - Page 4 Icon_minitimeWed Apr 15, 2015 3:59 pm

"Bine, Jen" raspunse el zambindu-i. "Dar mai intai sa cautam un loc de popas, unde sa intindem un cort." adauga el. "Nu putem sta numai in masina." concluziona el.

Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Lampa Magica    Lampa Magica  - Page 4 Icon_minitimeWed Apr 15, 2015 4:16 pm

-Bine, de acord. Spun eu. Mergem apoi cu masina pana ajungem la un popas de pe munte. Popasul se afla la altitudnea de 1000 metri intr-o padure de munte, pe soseaua serpuitoare, la dreapta careia incepea un drum turistic. Muntele avea pe putin 3000 metri altitudine. Drumul era notat cu un semn ce indica un drum usor.

Back to top Go down
Miriam
Immortal
Immortal
Miriam

PostSubject: Re: Lampa Magica    Lampa Magica  - Page 4 Icon_minitimeWed Apr 15, 2015 6:18 pm

Odata ajunsi in acel popas, Lee pregati un cort generos pentru ei doi si o invita pe Jen inauntru. "Acum poti sa-mi spui tot ce ai pe suflet." spuse el. "Eu o sa te ascult cuminte." adauga mai apoi.

Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Lampa Magica    Lampa Magica  - Page 4 Icon_minitimeWed Apr 15, 2015 6:51 pm

-Eu nu sunt chiar un Djin ca toti ceilalti. M-am nascut in timpul Imperiului Otoman, in anul 1496, ca fiica de sultan. Eram o fiica dintr-o aventura a sa, am descoperit asta in jurul varstei de 16 ani. insa nu mult dupa ce eu am descoperit aceasta, sultanul si-a ucs tatal, si a ajuns la putere. Iar ca sa nu se afle, de aventurile sale extraconjugale, a dat ordin sa fiu ucisa. Asta s-a intamplat fix de ziua mea de nastere. mi s-a dat voie sa am o ultima dorinta. Aceasta a fost sa am ocazia de a sufla in lumanarile de la tortul meu. La executia mea a participat si vrajitorul sultanului, unchiul meu, fratele mamei mele. In clipa in care am murit, el a capturat sufletul meu in lampa magica. Astfel transformandu-ma in Djin. Fireste, lampa era o poarta catre o alta dimensiune. Dimensiunea magica unde traiesc Djinii. Acolo am prmit intructajul si puterea de a deveni Djin. Eram singurul om transformat in Djin si ea normal ca Djinii sa nu aiba incredere intr-o ciudatenie, cum ma numeau ei. Totul despre viata mea a trebuit sa tin inchis in mine. Fiind Djin, nu puteau sa ma faca sa uit viata anterioara. Mi-au spus doar sa o tin secreta altfel urma sa indur chinuri cumplite eterne. Si au avu grija oricum sa am n regi mai special intre Djini. un pic mai cinuitor. Eu eram tratata ca oaia neagra. Si desigur erau mult mai atenti si mai exigenti la mine, orice mica gresala a mea o pedepseau, pe cand ale celorlalti Djini, micile greseli le treceau cu vederea.

Back to top Go down
Miriam
Immortal
Immortal
Miriam

PostSubject: Re: Lampa Magica    Lampa Magica  - Page 4 Icon_minitimeWed Apr 15, 2015 6:58 pm

Saraca de tine!" spuse el, venind mai aproape de ea si imbratisand-o cald. "Acum a trecut. Esti libera si esti Jen. Nu mai apartii nimanui, sa stii!" adauga el.

Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Lampa Magica    Lampa Magica  - Page 4 Icon_minitimeWed Apr 15, 2015 7:57 pm

-Iti multumesc frumos. Spun eu, imbratisandu-l la randul meu.
Se vede destul de clar ca ma aflu intr-o epoca foarte moderna fata de vremea in care ma nascusem eu, pe timpul Imperiului Otoman.

Back to top Go down
Miriam
Immortal
Immortal
Miriam

PostSubject: Re: Lampa Magica    Lampa Magica  - Page 4 Icon_minitimeThu Apr 16, 2015 11:10 am

El rase gutural. "Intr-adevar!" spuse el. "Sa stii ca acum, daca esti libera, nu mai e nevoie sa-mi spui stapane. Poti sa-mi spui Lee." adauga el. "Si mai trebuie sa stii ca eu nu te voi obliga niciodata sa faci ceva ce nu-ti place sau nu-ti convine." concluziona el.

Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Lampa Magica    Lampa Magica  - Page 4 Icon_minitimeThu Apr 16, 2015 11:21 am

-Bine, Lee. Inteleg. Si se pare ca si tu ma faci pe mne fericita. Ii spun eu, zambindu-i.

Back to top Go down
Miriam
Immortal
Immortal
Miriam

PostSubject: Re: Lampa Magica    Lampa Magica  - Page 4 Icon_minitimeThu Apr 16, 2015 2:22 pm

"Bine Jen." spuse el. "Inca ceva: daca iti doresti ca eu sa fac un anume lucru, intreaba-ma daca vreau sa-l fac, daca imi doresc sa fac acel lucru." adauga el. "Nu vreau sa fortez nimic, Jen." concluziona el.
In cortul acela spatios, el facu sa apara un pat dublu foarte mare si generos.
"Acum, ca esti libera, o sa ai si nevoi firesti: ca somnul, setea, foamea si alte lucruri." spuse el. "Hai sa ne odihnim, ca sa putem sa ne continuam maine calatoria noastra." sugera el.

Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Lampa Magica    Lampa Magica  - Page 4 Icon_minitimeThu Apr 16, 2015 3:44 pm

-Inteleg. Si desigur. Ai tu cort sau incerc eu sa fac sa apara unul? Il intreb.

Back to top Go down
Miriam
Immortal
Immortal
Miriam

PostSubject: Re: Lampa Magica    Lampa Magica  - Page 4 Icon_minitimeThu Apr 16, 2015 4:24 pm

"Pai suntem deja intr-un cort." chicoti el. "Iar patul acesta mare e suficient pentru amandoi." adauga el. "Alege pe ce parte dormi." concluziona el.

Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Lampa Magica    Lampa Magica  - Page 4 Icon_minitimeThu Apr 16, 2015 6:06 pm

-Scuze. Se pare ca sunt prea fericita sa observ totul in jurul meu. Spun eu chicotind. Aleg pe partea dreapta. Mi se pare spatiu mai mare. Ii spun eu. Ma refeream ca era spatiu mai mare fata de peretele de panza al cortului.

Back to top Go down
Miriam
Immortal
Immortal
Miriam

PostSubject: Re: Lampa Magica    Lampa Magica  - Page 4 Icon_minitimeThu Apr 16, 2015 6:58 pm

"Partea dreapta sa fie!" zise el. El facu o vraja, iar la mijlocul patului aparu o perdea fina, ca o plasa, care despartea cele doua parti ale patului. "Asta pentru intimitate." preciza el. Mai facu o vraja si in cortul cel mare aparura doua cabine pentru a te schimba de haine. El intra intr-o cabina si se schimba de hainele sale de drum.
Alese pe post de pijama bluza alba de in, descheiata la primii trei nasturi si un sort scurt, tot alb. Se intinse pe partea lui de pat, avand grija sa se afle cat mai departe de mijlocul lui, pentru ca Jen sa se simta in siguranta.

Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Lampa Magica    Lampa Magica  - Page 4 Icon_minitimeThu Apr 16, 2015 7:04 pm

In timp ce stateam in pat, fac sa apara o mca noptiera si o veioza. Apoi profitand de magia mea fac sa mi se teleporteze in mana o carte dintr-o librarie, pe care aveam sa o fac sa se teleporteze la loc pana in zori. Ma pun apoi sa citesc.

Last edited by Sanara on Thu Apr 16, 2015 8:10 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
Miriam
Immortal
Immortal
Miriam

PostSubject: Re: Lampa Magica    Lampa Magica  - Page 4 Icon_minitimeThu Apr 16, 2015 7:40 pm

Lee se intoarse pe-o parte, cu spatele la Jen si se dadu cat mai la marginea patului, dar nu asa mult, incat sa cada din el. Inchise ochii.

Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Lampa Magica    Lampa Magica  - Page 4 Icon_minitimeThu Apr 16, 2015 8:11 pm

Cand ma simt foarte obosita si ca urmeaza sa adorm, fac sa dispara cartea, sa se teleporteze la locul ei si apoi ma culc.

Back to top Go down
Miriam
Immortal
Immortal
Miriam

PostSubject: Re: Lampa Magica    Lampa Magica  - Page 4 Icon_minitimeThu Apr 16, 2015 9:16 pm

A doua zi, el se trezi primul. Se dadu usurel jos din pat, isi lua ceva din geanta sa magica si iesi afara. Afara el incepu sa mestereasca si sa roboteasca diverse lucruri. Mesteri un adevarat pavilion de vara, in care se aflau o masuta, canapea si fotolii.
Lampa Magica  - Page 4 Foisor-de-gradina-chiosc-de-gradina1
Apoi, facu o vraja prin care sa-i apara o bucatarie utilata cu de toate la o mica departare de pavilion.
Lampa Magica  - Page 4 Exemplu-bucatarie-rustica-de-exterior-acoperis-pergola
Dupa toate acestea, el se apuca sa gateasca.

Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Lampa Magica    Lampa Magica  - Page 4 Icon_minitime

Back to top Go down

Lampa Magica
Back to top 
Page 4 of 9Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next