Planeta Utopia
Planeta Utopia
Planeta Utopia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Lasati imaginatia sa va poarte in zbor pe o planeta indepartata, o planeta a fanteziei unde veti intalni personaje de basm, animale mistice si unde totul este posibil

HomePortalSearchMemberlistRegisterLog in
Top posting users this month
RHM Tattoo
Dansand cu dragonii - Page 5 EmptyDansand cu dragonii - Page 5 OIPDansand cu dragonii - Page 5 Empty 
Sujata
Dansand cu dragonii - Page 5 EmptyDansand cu dragonii - Page 5 OIPDansand cu dragonii - Page 5 Empty 
Saphire Helena
Sanara
Latest topics
» Berbec
Dansand cu dragonii - Page 5 Icon_minitimeYesterday at 12:33 pm by RHM Tattoo

» Taur
Dansand cu dragonii - Page 5 Icon_minitimeYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo

» Gemeni

» Rac

» Leu

» Fecioară
Dansand cu dragonii - Page 5 Icon_minitimeYesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo

» Balanță

» Scorpion

» Săgeatător
Dansand cu dragonii - Page 5 Icon_minitimeYesterday at 12:30 pm by RHM Tattoo

Dansand cu dragonii

Go down 
2 posters
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5
AuthorMessage
Phoenix Hime
MEMBRU
MEMBRU
Phoenix Hime

Sex Sex : Female
Mesaje Mesaje : 356
Kwan Kwan : 686
Varsta Varsta : 29
Localizare Localizare : Dreams

Foaie de personaj
Hrana dragon Hrana dragon: 1

Dansand cu dragonii - Page 5 Empty
PostSubject: Dansand cu dragonii   Dansand cu dragonii - Page 5 Icon_minitimeFri Apr 10, 2015 9:08 pm

First topic message reminder :

Eram inconjurata de dinozauri si dragoni. Cu dinozaurii nu prea ma puteam intelege pentru ca nu puteau vorbi, dar cu dragonii era alta treaba. Ma ascundeam printre ierburi si copaci cat mai incarcati. Nu voiam sa intalnesc un T-Rex, pentru ca nu voiam sa-l fac sa alerge pana moare de foame. Dragonii nu se aveau nici ei bine cu confratii lor mai putin evoluati, asa ca pastrau distanta unii de altii. Dragonii locuiau in munti, in cele mai adanci pesteri, sau chiar in vai. Voiam sa ii cercetez de aproape si sa le aflu povestile.

Like the Phoenix I rise from the ashes of life

Dansand cu dragonii - Page 5 3578530jyph9hpt3b
Back to top Go down

AuthorMessage
Phoenix Hime
MEMBRU
MEMBRU
Phoenix Hime

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Dansand cu dragonii   Dansand cu dragonii - Page 5 Icon_minitimeWed May 13, 2015 10:18 pm

-Esti inca un pui care nu cunoaste adevarata putere, Meth! Si unul dintre defectele tale e ca actionezi impulsiv, fara sa te gandesti la consecinte. Nu esti deloc un bun tactician, iar de aceea te bazezi pe forta bruta. E gresit! Cat timp suntem aici, o sa te invat cateva trucuri! Deocamdata insa, culca-te! E tarziu si maine e o zi grea.

Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Name : George
Sex Sex : Male
Mesaje Mesaje : 32634
Kwan Kwan : 120032
Varsta Varsta : 38
Localizare Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului

Foaie de personaj
Hrana dragon Hrana dragon: 4

PostSubject: Re: Dansand cu dragonii   Dansand cu dragonii - Page 5 Icon_minitimeWed May 13, 2015 11:02 pm

-Bine. Totusi daca vrei sa dorm, eu zic ca ar fi mai bine sa inchizi poseta si sa lasi doar o mica deschizatura prin care sa intre aerul. Ii spun eu.

Dansand cu dragonii - Page 5 Sa110
Back to top Go down
https://fairy.forumgratuit.ro
Phoenix Hime
MEMBRU
MEMBRU
Phoenix Hime

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Dansand cu dragonii   Dansand cu dragonii - Page 5 Icon_minitimeSun May 17, 2015 1:23 pm

-Poti dormi afara din poseta! Pe intuneric nu te vede nimeni oricum! Dar daca te simti mai bine acolo, fie cum vrei!
M-am bagat si eu in pat si am adormit in cateva minute.
Nu stiu cat era ceasul, dar destul de tarziu in noapte, cand m-am trezit. In urechi imi rasuna falfaitul unor aripi. Erau sute sau mii si pareau ca ma impresoara din toate partile. Ma apuca o durere de cap. M-am uitat la Meth, dar el dormea dus. Se pare ca doar eu auzeam falfaitul aripilor. L-am lasat sa doarma bustean, iar eu am iesit pe coridor. Eram desculta, iar podeaua era ingrozitor de rece. Falfaitul se auzea din ce in ce mai tare, asa ca l-am urmat, desi stiam ca nu e bine.

Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Name : George
Sex Sex : Male
Mesaje Mesaje : 32634
Kwan Kwan : 120032
Varsta Varsta : 38
Localizare Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului

Foaie de personaj
Hrana dragon Hrana dragon: 4

PostSubject: Re: Dansand cu dragonii   Dansand cu dragonii - Page 5 Icon_minitimeSat May 23, 2015 12:03 am

Eu continui sa dorm si cand ma trezesc eram singur. Apoi plec sa o caut.

Dansand cu dragonii - Page 5 Sa110
Back to top Go down
https://fairy.forumgratuit.ro
Phoenix Hime
MEMBRU
MEMBRU
Phoenix Hime

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Dansand cu dragonii   Dansand cu dragonii - Page 5 Icon_minitimeSat May 30, 2015 2:36 pm

Falfaitul ma duse in fata bibliotecii. Ciudat era ca pana acolo, nu intalnisem niciun paznic. De fapt, nici macar o persoana. Oare nu avea voie sa iasa nimeni pe holurile palatului dupa ce se dadea stingerea? Usa bibliotecii era intredeschisa. M-am apropiat si m-am uitat inauntru. Era intuneric, dar la lumina razelor de luna, am putut vedea un lichid negru care se prelingea pe podea si un miros puternic de fier ma facu sa-mi duc mana la gura. Cand ochii mei s-au obisnuit mai mult cu bezna, am putut distinge doua corpuri. Primul era al unui om... sau ce mai ramasese din el, iar deasupra lui era o creatura ingrozitoare, care semana cu un gargoyle si care se hranea cu el. Creatura nu parea sa fie constienta de nimic altceva decat de gustarea lui. Era o priveliste infioratoare si dezgustatoare. M-am dat incet in spate, atenta, tinandu-mi respiratia, apoi, cand eram la o distanta care imi oferea o oarecare siguranta, am luat-o la fuga. Nu am indraznit sa ma uit inapoi, desi auzeam lapaitul unor pasi in spatele meu. Holurile pareau distorsionate si macabre.
Meth iesea pe usa camerei mele, chiar cand ajungeam eu. L-am intors din drumul lui si am intrat in camera, inchizand-o bine in urma mea. Inima imi bubuia, ba chiar imi imaginam ca acea creatura e in spatele usii si putea sa ma auda. Eram de-a dreptul terifiata, asa ca m-am bagat in pat tremurand.

Dansand cu dragonii - Page 5 46fe6486b20aee5b75c0c4813145156d
Dansand cu dragonii - Page 5 53cc64657067370f53e5fcb18de6d6e6
Dansand cu dragonii - Page 5 2afe82e368e71ad2bf85ecfd38b2fefd

Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Dansand cu dragonii   Dansand cu dragonii - Page 5 Icon_minitime

Back to top Go down

Dansand cu dragonii
Back to top 
Page 5 of 5Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5