Top posting users this month | |
Latest topics | » BerbecYesterday at 12:33 pm by RHM Tattoo» TaurYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» Gemeni Yesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» RacYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» LeuYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» Fecioară Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» Balanță Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» Scorpion Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» SăgeatătorYesterday at 12:30 pm by RHM Tattoo |
|
Author | Message |
---|
Phoenix Hime MEMBRU
Sex : Mesaje : 356 Kwan : 686 Varsta : 29 Localizare : Dreams
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: Re: Dansand cu dragonii Wed May 13, 2015 10:18 pm | |
| -Esti inca un pui care nu cunoaste adevarata putere, Meth! Si unul dintre defectele tale e ca actionezi impulsiv, fara sa te gandesti la consecinte. Nu esti deloc un bun tactician, iar de aceea te bazezi pe forta bruta. E gresit! Cat timp suntem aici, o sa te invat cateva trucuri! Deocamdata insa, culca-te! E tarziu si maine e o zi grea. Like the Phoenix I rise from the ashes of life | |
| | | Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Dansand cu dragonii Wed May 13, 2015 11:02 pm | |
| -Bine. Totusi daca vrei sa dorm, eu zic ca ar fi mai bine sa inchizi poseta si sa lasi doar o mica deschizatura prin care sa intre aerul. Ii spun eu. | |
| | | Phoenix Hime MEMBRU
| Subject: Re: Dansand cu dragonii Sun May 17, 2015 1:23 pm | |
| -Poti dormi afara din poseta! Pe intuneric nu te vede nimeni oricum! Dar daca te simti mai bine acolo, fie cum vrei! M-am bagat si eu in pat si am adormit in cateva minute. Nu stiu cat era ceasul, dar destul de tarziu in noapte, cand m-am trezit. In urechi imi rasuna falfaitul unor aripi. Erau sute sau mii si pareau ca ma impresoara din toate partile. Ma apuca o durere de cap. M-am uitat la Meth, dar el dormea dus. Se pare ca doar eu auzeam falfaitul aripilor. L-am lasat sa doarma bustean, iar eu am iesit pe coridor. Eram desculta, iar podeaua era ingrozitor de rece. Falfaitul se auzea din ce in ce mai tare, asa ca l-am urmat, desi stiam ca nu e bine. Like the Phoenix I rise from the ashes of life | |
| | | Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Dansand cu dragonii Sat May 23, 2015 12:03 am | |
| Eu continui sa dorm si cand ma trezesc eram singur. Apoi plec sa o caut. | |
| | | Phoenix Hime MEMBRU
| Subject: Re: Dansand cu dragonii Sat May 30, 2015 2:36 pm | |
| Falfaitul ma duse in fata bibliotecii. Ciudat era ca pana acolo, nu intalnisem niciun paznic. De fapt, nici macar o persoana. Oare nu avea voie sa iasa nimeni pe holurile palatului dupa ce se dadea stingerea? Usa bibliotecii era intredeschisa. M-am apropiat si m-am uitat inauntru. Era intuneric, dar la lumina razelor de luna, am putut vedea un lichid negru care se prelingea pe podea si un miros puternic de fier ma facu sa-mi duc mana la gura. Cand ochii mei s-au obisnuit mai mult cu bezna, am putut distinge doua corpuri. Primul era al unui om... sau ce mai ramasese din el, iar deasupra lui era o creatura ingrozitoare, care semana cu un gargoyle si care se hranea cu el. Creatura nu parea sa fie constienta de nimic altceva decat de gustarea lui. Era o priveliste infioratoare si dezgustatoare. M-am dat incet in spate, atenta, tinandu-mi respiratia, apoi, cand eram la o distanta care imi oferea o oarecare siguranta, am luat-o la fuga. Nu am indraznit sa ma uit inapoi, desi auzeam lapaitul unor pasi in spatele meu. Holurile pareau distorsionate si macabre. Meth iesea pe usa camerei mele, chiar cand ajungeam eu. L-am intors din drumul lui si am intrat in camera, inchizand-o bine in urma mea. Inima imi bubuia, ba chiar imi imaginam ca acea creatura e in spatele usii si putea sa ma auda. Eram de-a dreptul terifiata, asa ca m-am bagat in pat tremurand. Like the Phoenix I rise from the ashes of life | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Dansand cu dragonii | |
| |
| | | | Dansand cu dragonii | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |