Subject: Dansand cu dragonii Fri Apr 10, 2015 9:08 pm
First topic message reminder :
Eram inconjurata de dinozauri si dragoni. Cu dinozaurii nu prea ma puteam intelege pentru ca nu puteau vorbi, dar cu dragonii era alta treaba. Ma ascundeam printre ierburi si copaci cat mai incarcati. Nu voiam sa intalnesc un T-Rex, pentru ca nu voiam sa-l fac sa alerge pana moare de foame. Dragonii nu se aveau nici ei bine cu confratii lor mai putin evoluati, asa ca pastrau distanta unii de altii. Dragonii locuiau in munti, in cele mai adanci pesteri, sau chiar in vai. Voiam sa ii cercetez de aproape si sa le aflu povestile.
Like the Phoenix I rise from the ashes of life
Author
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
Subject: Re: Dansand cu dragonii Sun Apr 19, 2015 9:52 pm
Eu ma dadeam pe langa zana mai mult. Incercam sa ma gudur pe langa ea, sa primesc atentie si mangaieri de la ea.
Subject: Re: Dansand cu dragonii Sun Apr 19, 2015 10:22 pm
-Deci inca se tine dupa mine! spun eu furioasa. -Deci asta e fiul Dragonului Negru? zise Sylvia si il mangaie putin pe cap. Eh, doamna mea, noi tocmai ne pregateam de un concert si de un concurs al arcasilor, urmat de o competitie a dragonilor. Ai dori sa ni te alaturi? -As fi incantata! Care vor fi juratii? -Dragonul Alb nu va participa pentru ca e mult prea puternic pentru o astfel de competitie, deci vor participa dragonii mai tineri. El va face parte din juriu, alaturi de Artemis si Lorelei. Dragonul care castiga va fi antrenat special de tine pentru Jocul Regilor. -Inteleg! Deci de asta voiati neaparat sa vin. Arcasii ce vor castiga? -Ei vor fi antrenati de Artemis si vor primi arcul ei. -Pot sa ma inscriu si eu la trasul cu arcul? -Nu, poate doar ca o demonstratie, dar ai fost invatata sa tragi cu arcul chiar de Artemis, deci nu ar avea rost. -Oh, voiam arcul... -Nu-ti fa griji, draga mea! spuse Artemis. Pentru tine voi fauri un arc special. I-am multumit zeitei, apoi m-am intors spre locul in care se faceau de zor pregatiri. -Cine va canta? -Eu voi deschide concertul, spuse Sylvia, iar tu vei urma! -Ce?! Iar eu? Dar abia am ajuns... nici macar nu m-am odihnit... -Ai timp jumatate de ora sa-ti pregatesti repertoriul! Ah, si Dragonul Alb va fi canta si el in duet cu tine! Micii dragoni, abia asteapta sa va asculte! Alaiul se duse sa mai faca pregatirile necesare, iar eu si Dragonul Alb ne alegeam piesele.
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
Subject: Re: Dansand cu dragonii Sun Apr 19, 2015 11:03 pm
-Eu as putea sa ma inscriu la competitia dragonilor sau sunt inca prea tanar? Intreb eu politicos.
-Du-te la cei care nu au inca un partener! ii raspunse Sylvia. Singura care nu are inca in partener, este doamna! Ceilalti concurenti s-au anuntat de mai bine de o luna si au avut o groaza de antrenamente impreuna ca sa-i invinga pe ceilalti.
Sanara OWNER
-Aici gresesti! Ea te va lua pe tine daca vrea... Sylvia veni spre mine si imi sopti la ureche ca puiul voia sa vada in ce dragon ma puteam transforma. Am inceput sa rad si i-am facut pe plac.
Sanara OWNER
M-am transformat la loc. -Marimea e doar un plus. Te asigur ca nu a existat dragon sau oricare alt oponent care sa-mi faca fata. Dar nu voi concura ca dragon. Competitia consta in faptul ca oamenii si dragonii fac echipa impreuna, nu numai dragonii intre ei.
Sanara OWNER
Dupa ce am ales melodiile pentru spectacol, am fost pusa la curent cu probele. In jumatate de ora totul fusese bine pus la punct. Sylvia urca pe scena si ma prezenta, alaturi de Marele Dragon Alb. Muzica incepu sa curga lin, la fiecare instrument aflandu-se o zana, nimfa sau naiada. Cantecele erau cunoscute, pentru ca faceau parte din legendele orasului.
-Si acum... Sa inceapa jocurile!
Sanara OWNER
Ascultasem cu interes cantecele respective. Apoi ,a ridic pe labele din spate si aplaud la final. Insa aplauzele mele se auzira probabil cel mai tare. Datorita mainilor enorme pe care le aveam.
La inceputul competitiei, am fost nevoita sa tin un discurs. Cum concurentii erau nerabdatori sa inceapa, nu m-am lungit cu vorbetele. -Castigatorul va putea, pe langa faptul ca ii voi fi maestru, va putea concura si pentru titlul de ''Print al Dragonilor''. Acesta va fi recunoscut peste tot. Concurenti, la locurile voastre!
Sanara OWNER
Prima proba nu era pentru dragoni, era o intrecere de dans si magie pentru zane si nimfe. A doua proba era una pentru arcasi, iar a treia proba era a dragonilor.
Sanara OWNER